644 Rezultate
Familie Prieteni

Labirintul Vesel

Strada Deal 59, Vârteju, Ilfov

Loc de joacă & petreceri aniversare, cu labirint în mărime naturală, spațiu verde, Wi-Fi, locuri de parcare și altele. Activități & jocuri pentru toți copiii!

4+ ani
5
Familie Prieteni

Salina Praid

Strada Minei 44, Praid

Salina Praid este una dintre cele mai populare mine de sare din România aflându-se la o adâncime de 120 m.

0+ ani
4.4
Familie Prieteni

Tenis în Livadă

Șoseaua Bârnova 112, Iași

3 terenuri de tenis localizate în Bârnova, care pot fi închiriate după bunul plac. Dispun de vestiare, dușuri și există și saună unde puteți merge!

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Amfiteatrul Palas

Strada Palas 7A, Iași

Amfiteatru în aer liber, localizat în Grădina Palas, care se deschide în zilele de vară. Aici se organizează o gamă variată de spectacole și evenimente!

4+ ani
4.7
Familie Prieteni

Plaja Nicolina (Purcica)

Plaja Nicolina, Iași

Plajă & piscină în aer liber, deschise publicului larg în zilele de vară. De obicei este destul de aglomerat și se recomandă să faceți programare.

4+ ani
4
Familie Prieteni

Parc Aventura Nativa

Str. Prof. Eduard Caudella, Iași

Parc de aventură cu trasee suspendate & la sol, în inima pădurii, unde se pot organiza și petreceri aniversare. Facilități pentru întreaga familie!

0+ ani
4.4
Prieteni

Skate Park (Iași)

Strada General Toma Dimitrescu, Iași

Skate Park pentru pasionații de skateboarding & BMX. Localizat lângă Parcul Expoziției, cu loc de joacă alăturat. Facilități pentru întreaga familie!

4.7
Familie Prieteni

VMax Karting (Iași)

Calea Chișinăului 132, Iași

Pistă de karting, recent deschisă în Iași, parte a VMax Karting. 34 de karturi electrice, 600 de metri de circuit și multă, multă distracție garantată!

4+ ani
4.6
Prieteni

Montessori School of Iași

Şoseaua Rediu 14, Iași

Grădiniță privată și creșă, care promovează pedagogia Montessori, și în cadrul cărora se organizează o gamă variată de ateliere și activități!

0+ ani
4.9
Prieteni

Grădinița PP numărul 22

Strada Ciric 25, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, cu 8 grupe de copii (2 mici, 3 mijlocii și 3 mari). Dotată corespunzător și recent modernizată!

0+ ani
4.6
Prieteni

Grădinița PP numărul 25

Strada Argeș 5, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, cu 10 săli de clasă, spațiu indoor & outdoor pentru copii. Modernizată recent și adaptată cu facilități europene!

0+ ani
5
Prieteni

Grădinița PP numărul 8

Strada Lascăr Catargi 36, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, și cu activitate în conformitatea curriculumului, dar unde se organizează și activități extracurriculare pentru copii.

0+ ani
3.8
Prieteni

Grădinița PP numărul 15 (Ion Creangă)

Strada Ion Creangă 92, Iași

Grădiniță de stat (numărul 15 sau Ion Creangă), recent modernizată și reamenajată. Dispune de toate facilitățile necesare procesului educațional eficient!

0+ ani
4.4