197 Rezultate
Familie Prieteni

Salina Praid

Strada Minei 44, Praid

Salina Praid este una dintre cele mai populare mine de sare din România aflându-se la o adâncime de 120 m.

0+ ani
4.4
Familie

Restaurant La Conac (Iași)

Strada Nicolae Gane 27, Iași

Restaurant cu specific românesc, tradițional, și cu loc de joacă pentru copii. O locație primitoare, cu atmosferă călduroasă și familială, cu meniu variat!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant Happy Days

Șoseaua Voinești 42, Miroslava, Iași

Restaurant kids-friendly, cu meniu variat și loc de joacă pentru copii. Există și terasă exterioară, într-un cadru natural departe de agitația și haosul orașului.

0+ ani
4.7
Familie

WienerHaus

Bulevardul Dacia 137, București

Restaurant rustic cu specific austriac, care dispune de loc de joacă interior pentru copii! Meniu variat, cu preparate tradiționale din bucătăria austriacă!

0+ ani
4.7
Familie Prieteni

Little Texas

Stradela Moara de Vânt 31-33, Iași

Restaurant select, kids-friendly, cu loc de joacă indoor pentru copii (Kids Roof Village) și loc de joacă outdoor (Kids Village), în stil autentic texan!

0+ ani
4.5
Prieteni

Ana Fun Land

Strada Anton Pann, Valea Lupului, Iași

Loc de joacă & petreceri, localizat în Valea Lupului, colorat și dotat cu echipamentele necesare pentru joacă de zile mari, pentru copii de toate vârstele.

0+ ani
4.6
Curs

Climb Again Iași

Stradela Plopii Fără Soț 18-22, Iași

Sală de escaladă & bouldering cu peste 100 de trasee de escaladă, lunar reconfigurate, numeroase zone de antrenament, cursuri de escaladă pentru copii!

4+ ani
4.8
Atelier Curs Prieteni

Grădinița Cataleya Kids Garden

Strada Sfântul Sava 6, Iași

Grădiniță cu program scurt sau prelungit, după necesitate, care își adaptează programa conform curriculumului, dar și cu activități extra pentru copii.

0+ ani
4.5
Atelier Prieteni

Grădinița Vegarden

Valea Ursului, Iași

Grădiniță care promovează mișcarea în aer liber, libertatea de mișcare, dar și cu activitate de școală de vară, AfterSchool și locație de petreceri!

0+ ani
4.7
Atelier Curs Prieteni

Lumea lui Piticot

Strada Grigore Tufescu 10, Iași

Centru educațional, cu loc de joacă, locație pentru petreceri, spațiu pentru Afterschool, ateliere și cursuri. O oază a educației, plină de culoare!

0+ ani
4.6
Atelier Prieteni

Grădinița Kids Heaven

Aleea Domenii 1, Iași

Grădiniță privată, cu programă adaptată curriculumului în vigoare, dar și cu activități extracurriculare și cursuri conforme vârstei copiilor!

0+ ani
5
Atelier Prieteni

Grădinița Spectrum

Bulevardul Constantin Alexandru Rosetti 12, Iași

Grădiniță privată unde se organizează, printre altele, și opționale pentru copii - engleză, robotică, confecții, bricolaj, sport și mișcare. Educație multilaterală!

0+ ani
4.9
Prieteni

Fun House Arena

Strada Constantin Langa 115, Miroslava

Loc de joacă indoor, în Miroslava, unde se pot organiza și petreceri aniversare și tematice. Locația poate fi închiriată și pentru AfterSchool!

0+ ani
4.6