769 Rezultate
Curs

Clubul Sportiv Tonic București

Aleea Barajul Rovinari 1, București

Fondat în anul 2022, Clubul Sportiv Tonic își propune construirea unei tradiții de excelență în volei. se dorește o creștere și o evoluție permanentă prin…

4+ ani
5
Curs

Vitascend

Strada Camil Petrescu 46, Iași

Școală de tenis unde se țin cursuri de tenis pentru copii (vârsta minimă de 6 anișori) și de unde pot fi închiriate terenuri de tenis!

4+ ani
5
Curs

Clubul Sportiv Penicilina

Strada Teodor Burada 5, Iași

Școală de volei unde se organizează, bineînțeles, cursuri de volei pentru fetele cu vârsta de minimum 8 ani. Un mediu care promovează autodisciplina!

8+ ani
4.6
Curs

Sălița de Cățărat

Strada Mitropolit Varlaam, Iași

Sală de escaladă & bouldering, unde se organizează și cursuri de inițiere sau performanță. Un mediu care promovează disciplina și activitatea fizică!

4+ ani
5
Curs

Dojo Gym

Aleea Vasile Alecsandri, Iași

Centru de fitness unde se organizează cursuri de karate, arte marțiale & Fitbox pentru copii. Vârsta minimă de înscriere la cursuri este de 4 anișori!

4+ ani
3.9
Curs

Clubul Sportiv Proolimpic

Strada Mitropolit Veniamin Costache 1, Iași

Club sportiv (și sală de fitness) unde se organizează cursuri de arte marțiale, aikido, și cursuri de autoapărare pentru copii. Mediu sigur, propice dezvoltării!

4+ ani
4.3
Atelier Curs Prieteni

Casa de Cultură a Studenților (Iași)

Strada Vasile Conta 30, Iași

Centru cultural unde se organizează cluburi diverse pentru copii, ateliere și evenimente dedicate acestora, și nu numai. Centru de renume în Iași!

4+ ani
4.5
Curs

Aerobic cu Dana

Strada Dudescu 12, Iași

Gimnastică prenatală, antrenamente aerobic mama & bebe, cursuri de aerobic și gimnastică pentru toți copiii. Mediu sigur și relaxare asigurată!

0+ ani
4.8
Curs Familie

ParentIS

Strada Vitejilor 12-14, Iași

Asociație pentru părinți, unde se organizează cluburi & webinarii despre sarcină, siguranța copilului, parenting, babywearing și activități pentru copii!

0+ ani
4.5
Curs

ACORD School

Bulevardul Carol I 27, Iași

Școală de limba engleză, unde se organizează cursuri (începător, de bază, dezvoltare, consolidare, avansat) pentru copii, în funcție de obiective!

4+ ani
4.7
Curs

Helen Doron

Str. Ciurchi nr. 126-128, Iași

Școală de limba engleză unde se organizează cursuri, pe categorie de vârstă, pentru copii. Mediu interactiv, modern și dotat cu facilitățile necesare!

4+ ani
5
Curs

NewZone

Bulevardul Regele Ferdinand I al României 35, Iași

Centru educațional unde se organizează meditații la matematică, limba & literatura română, limba engleză, pentru școlari I-XII, într-un cadru modern.

4+ ani
4.9
Curs

Imperial Dance School

Bulevardul Socola 112, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de dans sportiv, balet, streetdance & dans popular pentru copii. Instructori avizați și cu experiență!

4+ ani
4.5
Curs

British Council (Iași)

Strada Păcurari 4, Iași

Centru unde se organizează cursuri de limba engleză, pe categorii de vârstă, începând cu 4-5 anișori. Profesori cu studii internaționale și pregătiți!

4+ ani
4.7
Curs

International Summer Schools Education

Strada Grigore Ureche 1, Iași

Tabere internaționale pentru copii - nu doar în limba engleză - și, de asemenea, centru care organizează cursuri de limba engleză pentru copii!

8+ ani
4.5
Curs

Tok Tok Language Club

Strada Ion Creangă 128, Iași

Școală de limbi străine, unde se organizează cursuri de engleză, germană și franceză pentru copii. Vârsta minimă de 3 anișori și grupe de 4 copii!

4+ ani
5
Curs

Arena Didi Junior

Strada Voinicilor, Iași

Școală de fotbal pentru copii, unde se organizează cursuri pentru acest sport. Cursurile sunt pentru inițiere & performanță în fotbal, cu instructori avizați!

4+ ani
4.4
Atelier Curs

Clubul CFR

Strada Râpa Galbenă 12, Iași

Centru artistic unde se organizează cursuri de chitară (clasică și acustică), vioară, pian și canto, desen și pictură. Situat la baza Râpei Galbene!

4+ ani
4