147 Rezultate
Atelier Curs Prieteni

Casa de Cultură a Studenților (Iași)

Strada Vasile Conta 30, Iași

Centru cultural unde se organizează cluburi diverse pentru copii, ateliere și evenimente dedicate acestora, și nu numai. Centru de renume în Iași!

4+ ani
4.5
Atelier Curs

Clubul CFR

Strada Râpa Galbenă 12, Iași

Centru artistic unde se organizează cursuri de chitară (clasică și acustică), vioară, pian și canto, desen și pictură. Situat la baza Râpei Galbene!

4+ ani
4
Atelier Familie

Grădinița Paradisul Copiilor (Iași)

Strada Fagului 10, Iași

Grădiniță privată care oferă 3 programe educaționale, în cadrul cărora copilul poate fi scris la grădiniță în intervale orare diferite (08:00-19:00).

0+ ani
4.5
Atelier Prieteni

Grădinița Iris

Aleea Rozelor 27, Iași

Grădiniță privată, cu suprafață interioară de peste 300 metri pătrați, pe 3 nivele, și spațiu exterior extins, de peste 600 de metri pătrați.

0+ ani
4.4
Atelier Prieteni

Grădinița Excellence

Șoseaua Bucium 55b, Iași

Grădiniță privată, cu programă adaptată curriculumului în vigoare, dar și activități extracurriculare extinse (MindLab, ateliere, activități ludice).

0+ ani
4.2
Atelier Prieteni

Grădinița Mama Filomena

Strada Ungheni 21, Iași

Grădiniță privată, cu ofertă curriculară bogată, activități de joc & joacă pentru copii, ateliere periodice și cursuri opționale din domenii variate.

0+ ani
5
Atelier Prieteni

Grădinița PP numărul 1

Strada Nicolina 46, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, ce oferă un climat educațional deschis, blând, care promovează colaborarea, prietenia și înțelegerea!

0+ ani
3.6
Atelier Prieteni

Grădinița PP numărul 14

Strada Canta 30, Iași

Grădiniță de stat cu program prelungit, unde se pune accentul pe dezvoltarea multilaterală a copiilor, în funcție de vârstă și conform nevoilor avute.

0+ ani
4
Atelier Prieteni

Grădinița Euro Kid (Păcurari)

Şoseaua Rediu 34, Iași

Grădiniță privată, o alternativă eficientă pentru părinții care sunt în căutarea unui loc modern, colorat, dotat la nivel de standarde europene, pentru copii.

0+ ani
5
Atelier Familie

Grădinița EuroEd

Strada Florilor 1c, Iași

Grădiniță privată cu activități educaționale în conformitatea curriculumului în vigoare, dar și activități extracurriculare din diferite domenii de activitate.

0+ ani
5
Atelier Prieteni

Grădinița Lorelay

Str. Prof. Emil Honoriu 2a, Iași

Grădiniță privată (și școală primară), care își desfășoară activitatea într-o locație modernă, colorată, cu dotări și echipamente moderne, pentru copii.

0+ ani
4.7
Atelier Prieteni

Grădinița Maniera Montessori

Strada Aeroportului 1, Iași

Grădiniță privată care și-a adaptat programa educațională în conformitate cu pedagogia modernă & actuală Montessori, cu eficiență dovedită șființific.

0+ ani
4.3
Atelier Prieteni

Grădinița Amicus Junior

Aleea Valea Adâncă 18, Iași

Grădiniță privată cu peste 10 ani de experiență în domeniul educațional, în cadrul căreia se desfășoară activități complexe pentru educația preșcolarilor.

0+ ani
4.9
Atelier Prieteni

Grădinița PP numărul 21

Strada Plăieșilor, Iași

Grădiniță de stat cu program prelungit, care dispune de spațiu educațional, parcare, spălătorie, cabinet de consiliere parentală, bucutărie proprie și altele.

0+ ani
4.6
Atelier Prieteni

Creșa numărul 14 (Primii Pași)

Strada Toma Cozma 5a, Iași

Creșă de stat, pentru copiii cu vârstă între 1,5-3 anișori. Creșa dispune de dotările necesare îngrijirii zilnice și elaborării procesului educațional!

0+ ani
5
Atelier Prieteni

Creșa numărul 15 (Fluturașii Veseli)

Strada Mircea cel Bătrân 16, Iași

Creșă de stat, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 an și jumătate și 3 anișori. Spațiu modern, colorat, perfect pentru etapa premergătoare grădiniței!

0+ ani
4.6
Atelier Prieteni

Creșa numărul 19 (Piticot)

Strada Minervei 1, Iași

Creșă de stat, cu dotări la standarde europene. Un loc curat, colorat, cu facilități extinse și echipamente de joacă, educaționale, pentru toți copiii!

0+ ani
4.3