11 Rezultate

Smart Academy Cluj

Calea Turzii 171, Cluj-Napoca

Cursuri de programare și robotică pentru copii, care au ocazia să cunoască minunata lume a tehnologiei prin activități și experimente interactive.

8+ ani
4.9
Atelier Curs

Centrul Miraveli Education

Str. Avram Iancu 46, Cluj-Napoca

Centru after school pentru elevii școlii primare și gimnaziale, meditații, cursuri și școală de vară, toate sub îndrumarea echipei Miraveli.

8+ ani
5

MindHub

Str. Salcâmului 37, Cluj-Napoca

Club de programare pentru copiii și adolescenții unde aceștia pot pune bazele unei cariere de viitor, învățând programare.

8+ ani
4.2

SITAS – Club de Matematică și Programare

Str. Constanța 6, Cluj-Napoca

Școală de matematică ce ajută la formarea și consolidarea gamei de cunoștințe matematice a copiilor, coordonată de Corina și Emil Sitaru.

8+ ani
5
Atelier Curs

Be Happy Art Studio

Calea Dorobanților 42, Cluj-Napoca

Centru educațional pentru copii, cu program bogat, multilateral, locuri de joacă (indoor & outdoor), într-un cadru care promovează socializarea și disciplina.

4+ ani
5

Young Engineers

Calea Dorobanților 104, Cluj-Napoca

Young Engineers este un proiect pentru copii ce pune bazele ingineriei, mecanicii și a fizicii prin intermediul jocului și atelierelor interactive.

4+ ani

Palatul Copiilor Cluj

Str. Republicii 23, Cluj-Napoca

Palatul Copiilor acoperă cea mai vastă arie de activități din Cluj-Napoca, oferind copiilor posibilitatea să își petreacă timpul liber învățând prin joacă.

4+ ani
4.7

Digital Kids

Str. Gării 21, Cluj-Napoca

Centru care oferă copiilor cursuri de informatică, IT, programare, explorând siguranța online, securitatea cibernetică și utilizarea ecosistemului digital.

8+ ani
4.3

Let’s Code

Str. Republicii 107, Cluj-Napoca

Club de programare pentru copii. Primii pași într-un domeniu de viitor, sub îndrumarea mentorilor și profesorilor avizați!

8+ ani
5
Atelier Curs

Kidsplusplus

Str. Tipografiei 11, Cluj-Napoca

Kidsplusplus oferă cursuri de programare și robotică, cei mici se familiarizează cu noțiuni de coding cu scopul de a crea animații și jocuri.

8+ ani
5

Mind Generation

Calea Mănăștur 31, Cluj-Napoca

Centru de matematică, informatică și robotică a cărui misiune este aceea de a-i sprijini și ajuta pe copii într-un mod lejer și interactiv.

8+ ani
4.9