10 Rezultate

TSH Stables

Str. Principală, Comuna Cojocna

TSH Stables e un centru de echitație din Cluj-Napoca, ce oferă cursuri de călărie pentru copii.

8+ ani
4.9

Wonderland Horseback Riding

Feleacu, România

Centru de echitație cu ponei și cai, unde călăritul devine o activitate accesibilă, oferind o experiență inedită tuturor, indiferent de vârstă.

4+ ani
4.2
Curs Familie

ToniLand

5WMC+5J Cuzdrioara

Centru de echitație, locul unde iubitorii acestui sport pot urma cursuri, pot face plimbări călare și antrenamente individuale, dar și de grup!

4+ ani
4.9
Curs Familie

Echitație & Călărie Cluj

Str. Transilvaniei 390, Baciu

Centru de echitație unde doritorii pot să se bucure de frumusețea acestei activități ieșind la plimbări călare prin pădure și pe dealurile din împrejurimi.

8+ ani
4.7
Familie

Centrul de Echitație Hidalgo

Florești, Romania

Centru de echitație unde sunt bineveniți toți iubitorii de căluți care vor să se plimbe într-un loc amenajat special pentru astfel de activități.

4+ ani
4.8
Curs Familie

Centru de Călărie Szilaj

Str. Lombului, Cluj-Napoca

Centrul de călărie ce oferă plimbări în natură și ore de echitație sub cerul liber, organizând și tabere pentru copii, drumeții, și jocuri ingenioase.

8+ ani
4.9
Familie

Wonderland Cluj Resort

Feleacu, Romania

Complex de agrement potrivit pentru întreaga familie cu toate facilitățile necesare pentru o iețire scurtă, sau un weekend departe de agitația orașului!

0+ ani
4.6
Curs Familie Prieteni

Revolution Outdoors

Str. Valea Fânațelor

Club de echitație ce oferă plimbări călare în natură, plimbări în manej, tabere, lecții de echitație sub îndrumarea unui instructor și activități extrașcolare

4+ ani
5
Atelier Curs Prieteni

Școala lui Gerula

Florești, Romania

Școală de echitație care se concentrează pe familiarizarea copiilor cu natură, organizând și sesiuni de hipoterapie, dedicate copiilor cu nevoi speciale.

8+ ani
4.8
Curs Familie

Napoca Sport Horse

Comuna Ciurila, Satul Sălicea

Centru de echitație pentru copii și adulți de toate vârstele, sub îndrumarea personalului avizat ce pune la dispoziție și ședințe foto, plimbări, sau cursuri.

4+ ani
4.7