Despre noi

Povestea noastră a fost începută de două mămici: Cristina și Corina, care atunci când erau în căutarea unui loc în care pot merge cu copiii, și-au dat seama că era nevoie de prea mult timp pentru a-l găsi pe cel mai potrivit. Astfel, ele s-au hotărât să adune TOATE locațiile într-un singur loc, pentru ca data viitoare să nu mai fie nevoie să petreacă atât de mult timp găsind-o pe cea mai potrivită. Inițial, au început cu cele din Cluj, dorindu-și să facă mai ușoare ieșirile cu copiii pentru părinții clujeni. Ulterior, și-au dat seama că ideea este atât de practică încât, de ce nu, conținutul poate fi extins pentru întreaga țară!

Zazen2

De la idee la acțiune

Oscar Wilde spunea că cel mai bun mod în care poți face copiii să asculte este să-i faci fericiți. Și unde se simt copiii mai bine, dacă nu într-un mediu care le asigură condițiile și facilitățile maxime de joc și joacă, dezvoltare și perfecționare? Indiferent de vârstă, toți copiii au nevoie de stimuli externi pentru a-și fundamenta abilitățile sociale și cognitive, într-un mod cât mai armonios, care implică și activitate fizică.

 

Știm că o societate dezvoltată, cu dinamică sănătoasă și eficientă, se construiește încă din minunații și efervescenții ani ai copilăriei. În fiecare adult se află „copilul care a fost”, în aceeași măsură în care în fiecare copil se află „adultul care va fi” – iar acest a fi depinde în mare parte de jocul și joaca unui copil, de expunerea la diferite activități, ateliere, competiții și sporturi.

 

Așa a luat naștere Clubul Copiilor, locul unde chiar și părinții celor mai mici dintre cei mici au posibilitatea de a găsi cu rapiditate locația perfectă unde ar putea petrece timp în familie, locații prietenoase cu cei mici, locuri de joacă, petreceri, activități sportive, artistice și creative, tabere de vară, cursuri. Există un întreg și efervescent univers al posibilităților, însă poate tocmai din acest motiv s-ar putea dovedi destul de greu să o alegi pe cea mai potrivită pentru cel mic. Aici, mizăm în primul rând pe faptul că fiecare locație prezentată are anexate recenziile primite din partea altor persoane. Pentru că fiecare își dorește tot ce este mai bun și sigur pentru micii mari exploratori! Când ești părinte, îți dorești foarte mult să oferi experiențe minunate, de neuitat și cât mai frumoase copiilor tăi – pentru că, într-adevăr, merită tot ce este mai bun!

Ce găsești pe clubulcopiilor.ro?

De la grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, la excursii în natură, atracții turistice, restaurante friendly și evenimente periodice, facilități dintre cele mai practice, din diferite domenii de activitate, Clubul Copiilor înmagazinează în articolele și locațiile postate informații și opțiuni viabile pentru nevoile tale și ale copiilor tăi! A încerca înseamnă a explora, și fiecare expediție exploratorie își urmează dinamica firească: suișuri, dar și coborâșuri, înfrângeri, dar și câștiguri. Însă, dacă este să putem afirma cu certitudine un lucru, acesta este faptul că orice călătorie pe care o facem își lasă, într-un fel sau altul, o amprentă pozitivă asupra devenirii noastre: iar copiii, în cea mai intimă natură a lor, sunt exploratori desăvârșiți, care ar putea transforma o cutie într-un adevărat castel străvechi. Pentru ei, cunoașterea presupune și implică stimulare.

fotbal copii

Misiunea noastră

Povestea noastră, care sperăm să alinieze așteptărilor tale și ale copiilor tăi, a fost începută de două mămici: Cristina și Corina. Nu vom spune că a crește un copil este greu, pentru că „greul”, de obicei, are conotații negative, și nu este nimic negativ în a fi alături de cel mic în etapele ce definesc creșterea și dezvoltarea sa. Totuși, vom spune că a crește un copil este „provocator”, pentru că „provocările” au și premii pe măsură – în acest caz, satisfacția de a-l vedea zâmbind, bucurându-se de magia lumii în care trăiește, este cel mai de preț premiu cu putință. Cristina și Corina au știut că a le oferi copiilor alternative de a ieși, de a socializa, de a se distra și de a se bucura de acești ani reprezintă rețeta de succes a dezvoltării acestora. 

 

Însă au observat un lucru: atunci când erau în căutarea unui loc în care pot merge cu copiii, era nevoie de prea mult timp pentru a-l găsi pe cel mai potrivit. Intră pe website, verifică recenziile, caută poze, alternative, meniuri, programe. Astfel, ele au hotărât că ar fi mult mai facil să adune TOATE locațiile într-un singur loc, pentru ca data viitoare să nu mai fie nevoie să petreacă atât de mult timp găsind-o pe cea mai potrivită. Inițial, au început cu cele din Cluj, dorindu-și să facă mai ușoare ieșirile cu copiii pentru părinții clujeni. Ulterior, și-au dat seama că ideea este atât de practică încât, de ce nu, conținutul poate fi extins pentru întreaga țară!

Dorința noastră

Ne dorim ca, încetul cu încetul, să creștem și să devenim cel mai mare ghid online al părinților din întreaga țară, care ne accesează website-ul pentru a găsi idei, inspirație, dar și locații pentru copii, prietenoase din punct de vedere financiar. Trebuie să o spunem, chiar dacă toată lumea o știe: copiii au nevoi, iar nevoile deseori costă! Clubul Copiilor nu își dorește să devină un brand, ci realitatea unui vis – acela de a-i ajuta pe părinți să se bucure de timp de calitate alături de cei mici, de ceilalți membri ai familiei, pentru că timpul este prețios, iar anii copilăriei sunt cei mai importanți din viața unei persoane. Prin urmare, prea mult timp n-ar trebui investit în etapa de planificare, ci în cea a călătoriei în sine. Ajutându-te să găsești cea mai potrivită locație pentru copilul tău, implicit vei putea petrece mult mai mult timp alături de acesta.

Pe website-ul nostru vei găsi sute de opțiuni, precum și o mulțime de modalități de a-ți restrânge căutările la o categorie specifică, în funcție de interes, vârstă, locație, ramură de activitate, dar și altele de acest gen, din dorința de a-ți facilita și optimiza procesul căutării. Sperăm că te-am ajutat să faci cele mai bune alegeri pentru tine și copilul tău.