16 Rezultate
Familie

Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Piața Unirii 30, Cluj-Napoca

Expoziții de artă în centrul orașului Cluj-Napoca unde puteți admira și aprecia piese de artă celebre din cultura națională și internațională.

4+ ani
4.4
Atelier

Şcoala de Artă ReCreativ

Str. Dobrogeanu Gherea 14A, Cluj-Napoca

Școală de arte care organizează ateliere de creație pentru copii, dar și adulți, oferind, de asemenea, cursuri de artă, grafică, desen și design.

8+ ani

Urban Kiddo Art

Str. Bartok Bela 9, Cluj-Napoca

Școală de arte ce organizează cursuri de pictură, desen și meșteșuguri, oferind copiilor nu numai educație artistică, ci și încredere în forțele proprii.

4+ ani
Atelier

RIS Kinderclub

Str. Aviator Bădescu 1, Cluj-Napoca

Afterschool pentru copii, activități educative, programe de magie, desen, pictură, șah și multe altele, adaptate nevoilor educaționale ale acestora!

8+ ani
5
Atelier Prieteni

Kuku Bau Club

Str. Radu Gyr 1, Cluj-Napoca

Centru de activități pentru copii ce oferă cursuri de balet și limbi străine, unde prin joacă aceștia vor avea parte de momente educative și interesante.

4+ ani
4.9
Atelier Prieteni

Loc de joacă ColoColo

Str. Frasinului 41, Cluj-Napoca

Loc de joacă exterior unde tiroliana, căsuțele de lemn, colțurile creative și leagănele sunt doar câteva dintre aventurile în care cei mici se pot îmbarca.

0+ ani
4.8

Art Point Studio

Str. Bistriței 49, Cluj-Napoca

Art Point Studio reușește să prezinte tuturor arta prin cursuri, workshopuri și tabere susținute de artiști, adresate copiilor și adulților.

4+ ani
5
Atelier

Club YoYo

Str. Prof. Ioan Rus 135, Florești

Centru educațional after și before school cu program variat - ateliere, workshop-uri, jocuri și cluburi, petreceri aniversare și evenimenete festive.

4+ ani
4.8
Atelier Prieteni

Kids Garden

Str. Transilvaniei 148, Baciu

Spațiu de recreere într-un cadru de basm, cu loc de joacă outdoor, activități indoor, un loc perfect pentru petreceri aniversare și festive.

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Robinson Play House

Str. Sub Cetate 152, Florești

Loc de joacă pentru copii care organizează și petreceri aniversare, sau tematice pentru cei mici, într-un cadru natural deosebit!

0+ ani
4.9

Jitariu Studio

Str. Tineretului 3, Florești

Atelier de pictură, organizat sub îndrumarea Ancăi Jitariu Gliga - un mediu perfect pentru micii pasionați de arte plastice.

8+ ani
4.7
Atelier Prieteni

Calendarul Magic

Str. Paris 15, Cluj-Napoca

Centru educațional ce organizează activități distractive pentru copii, cursuri de sport, artă și limbi străine, petreceri și tabere de vacanță.

4+ ani
5
Atelier Prieteni

Friendly Kids Club

Str. Ploiești 33, Cluj-Napoca

Centru educațional unde copiii se pot bucura de o gamă variată de jocuri, ateliere, workshop-uri, într-un mediu sigur și plin de optimism!

4+ ani
5
Atelier Curs

Be Happy Art Studio

Calea Dorobanților 42, Cluj-Napoca

Centru educațional pentru copii, cu program bogat, multilateral, locuri de joacă (indoor & outdoor), într-un cadru care promovează socializarea și disciplina.

4+ ani
5

Palatul Copiilor Cluj

Str. Republicii 23, Cluj-Napoca

Palatul Copiilor acoperă cea mai vastă arie de activități din Cluj-Napoca, oferind copiilor posibilitatea să își petreacă timpul liber învățând prin joacă.

4+ ani
4.7
Atelier Prieteni

Brothers Fun Club

Str. Taietura Turcului 29-35

Brothers Fun Club nu e un simplu loc de joacă, e un tărâm al fericirii, unde dezvoltarea e încurajată prin jocuri și socializare.

0+ ani
4.3