31 Rezultate

Grădinița Millenium

Str. Pârâului 7, Cluj-Napoca

Grădiniță cu ofertă educațională completă, adaptată nevoilor copiilor, cu predare în limba germană, engleză intensiv și franceză (pe grupe).

0+ ani
3.5

Grădinița DeutscheKinderwelt

Str. Măceșului 3, Cluj-Napoca

Grădiniță cu program în limba germană, care își aliniază oferta educațională atât curriculumului, cât și necesităților de joc și distracție ale copiilor!

0+ ani

Grădinița Montessori Transilvania

Str. Decebal 79, Cluj-Napoca

Grădiniță ce se folosește de pedagogia Montessori, oferind activități extracurriculare și educație alternativă celor mici.

0+ ani
5

Grădinița Paradisul Prichindeilor (MapleBear Kindergarten)

Str. C-tin Brâncoveanu 22, Cluj-Napoca

Grădiniță și creșă, activități extracurriculare și cluburi săptămânale, special gândite pentru dezvoltatea armonioasă a celor mici.

0+ ani
4.2

Grădinița Elf (II)

Str. W. A. Mozart 35d, Cluj-Napoca

Grădiniță cu ofertă educațională completă, care respectă curriculumul Ministerului Educației, dar oferă și activități extracurriculare adaptate nevoilor copiilor!

0+ ani

Grădinița Helen

Str. Rapsodiei 4, Cluj-Napoca

Grădinița Helen cu predare în limba engleză (dar și română), unde copiii vor avea parte de stimulii necesari dezvoltării armonioase și optime!

0+ ani
4.5

Grădinița Panda (II)

Aleea Zaharia Stancu 25, Cluj-Napoca

Grădiniță ce oferă un mediu educaţional bazat pe îmbinarea pedagogiei clasice cu metode moderne, pentru a asigura dezvoltarea optimă a fiecărui copil.

0+ ani
4.5
Atelier

First Chapter – Afterschool Cluj

Str. Ploiești, Cluj-Napoca

Centru cu program afterschool care pune la dispozița copiilor activități precum înot, cursuri de engleză, germană și japoneză, golf și ateliere muzicale.

8+ ani

Grădinița BioBee

Str. Alverna 14, Cluj-Napoca

Grădiniță și creșă care combină educația formală cu cea informală, definită prin jocuri, cursuri și o multitudine de activități pe placul celor mici!

0+ ani
5

Grădinița Stejarul Pitic

Str. Donath 20, Cluj-Napoca

Grădiniță în natură care mizează pe interacțiunea copiilor cu mediul înconjurător, respectând normele educaționale ale Ministerului Educației.

0+ ani
5

Grădinița Magic Land One

Str. Antonina de Gerando 19, Cluj-Napoca

Un ”tărâm magic pentru copii” cu spațiu de joacă - oferta educațională completă, îmbogățită prin activități extracurriculare potrivite celor mici.

0+ ani

Grădinița Paradisul Prichindeilor (II) (MapleBear Kindergarten)

Str. Măceșului 3, Cluj-Napoca

Grădiniță cu ofertă educațională completă, programe, activități, workshop-uri și ateliere adaptate nevoilor de dezvoltare ale copiilor!

0+ ani
4.2

Grădinița Elf

Str. Constantin Brâncuși 36, Cluj-Napoca

Grădiniță cu ofertă educațională complexă, atât în concordanță cu planul național de școlarizare, cât și implicare extracurriculară.

0+ ani

Grădinița Floarea de Iris (II)

Str. Oașului 129, Cluj-Napoca

Grădiniță cu facilități moderne, program educațional complet și activități extracurriculare adaptate nevoilor cognitive ale copiilor.

0+ ani
4.7

Transylvania College – Creșă și Grădiniță

Aleea Băișoara, Cluj-Napoca

Grădiniță cu program de învatare prin joacă, unde se pune accent pe atitudinea pozitivă în vorbirea si în interacțiunile celor mici.

0+ ani
4.5

Grădinița Patricia (II)

Str. Franz Liszt 18, Cluj-Napoca

Grădiniță și creșă cu peste 14 ani de activitate în domeniul educațional, care oranizează ateliere creative, implicând atât copiii, cât și părinții.

0+ ani
4.4

Grădinița Panda

Str. Mircea Eliade 30, Cluj-Napoca

Grădiniță care pune la dispoziție un mediu optim ce îmbină pedagogia clasică cu metode moderne pentru a asigura dezvoltarea optimă a fiecărui copil.

0+ ani
4.1

Grădiniţa Spectrum Cluj

Calea Mănăștur 22-24, Cluj-Napoca

Centru cu activitate de grădiniță, școală și after-school, cu ore de engleză intensiv, activități extrașcolare, cluburi și acces la asistență psihologică.

0+ ani
4.4

Grădinița Floarea de Iris

Str. Războieni 67, Cluj-Napoca

Grădiniță pentru copii, cu program educațional complet, și facilități ce se ridică la standarde europene, menite să îndeplinească toate necesitățile copiilor!

0+ ani
4.7

Amalia Bhalli Academy

Piața Lucian Blaga 1-3, Cluj-Napoca

Cursuri de conversație în limba engleză ce încurajează întrebările, curiozitatea, discuțiile verbale contribuind astfel la dezvoltarea unei firi sociabile

8+ ani
5