37 Rezultate
Curs

Clubul Copiilor Sector 5

Strada Năsăud 93, București

Muzică, dans, teatru, matematică, gimnastică sau arte marțiale? Clubul Copiilor din Sectorul 5 desfășoară activități extrașcolare interactive pentru toți copiii.

4+ ani
4.3
Curs

Clubul Sportiv Școlar Nr. 1

Str. Izbiceni 64, București

Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 oferă cursuri de: tenis, șah, atletism și arte marțiale pentru copii.

8+ ani
4.4
Curs

Club Sportiv ACS Double D

Șoseaua Panduri 71, București

Club Sportiv ACS Double D e o școală de fitness ce organizează cursuri sportive pentru copii.

0+ ani
5
Atelier Curs

Palatul Național al Copiilor din București

Bd. Tineretului 8-10, București

Instituție de învățământ pentru copii, unde se organizează numeroase cursuri, ateliere, workshop-uri și evenimente educaționale.

4+ ani
4.4
Curs Prieteni

Grădina Șevaletelor

Strada Sfânta Ecaterina 11

Grădina Șevaletelor este un loc minunat destinat copiilor unde se pot organiza atât cursuri extracurriculare cât și petreceri distractive.

0+ ani
4.7
Curs

AIKO București

Str. Pajurei 13, București

Club sportiv ce promovează un stil de viață sănătos și organizează cursuri de karate (inițiere, amatori și performanță), sub îndrumarea unor antrenori de renume.

8+ ani
4.8
Curs

Clubul Sportiv Akira

Depozit Fortuna, Drumul Binelui, București

Centru sportiv din București unde se organizează lecții de karate, dans, gimnastică, chanbara, pregătire fizică și autoapărare pentru copii.

4+ ani
4.6
Curs

Complex Sportiv RATB

Str. Trapezului 4, București

Complexul Sportiv RATB organizează cursuri pentru copii - tenis, arte marțiale, volei - și oferă terenuri spre închiriere, perfect pentru prieteni și familii.

4+ ani
4.5
Curs

Club Sportiv Școlar nr. 4

Aleea Buchetului 5, București

Club sportiv ce oferă cursuri de atletism, baschet, badminton, judo și karate, hochei pe iarbă, kaiac-canoe, fotbal, înot și handbal pentru copii și adolescenți.

8+ ani
4.2
Curs

Complexul Sportiv Național Lia Manoliu

Bd. Basarabia 37-39, București

Complex sportiv dotat cu diferite săli pentru antrenamente - fotbal, tenis, baschet, înot, arte marțiale, dansuri, karate, gimnastică, box și atletism.

8+ ani
4.5
Curs

UNI Sports

Str. Sergent Nuțu Ion 8, București

Sală de fitness unde se organizează cursuri de kempo, wushu și kickboxing, lecțiile de arte marțiale având loc sub atenta îndrumare a antrenorilor.

8+ ani
4.7
Curs Prieteni

Sala Constructorul

Str. Fizicienilor 50, București

Sala Constructorul găzduiește competiții, antrenamente, dar și cursuri de arte marțiale, volei și baschet, sub îndrumarea atentă a antrenorilor avizați.

8+ ani
3.9
Familie

Conacul Golescu-Grant

Aleea Țibleș 64, București

Monument istoric, cunoscut drept Palatul Belvedere, sau Casa cu Turn, locul unde se organizează periodic cursuri gratuite pentru copii.

0+ ani
4.9
Curs

ACSO Viitorul Pantelimon

Bd. Biruinței 80, Pantelimon

Club sportiv ce oferă cursuri de fotbal, handbal, tenis de masă, dans sportiv, karate, șah, lupte, rugby - un mediu în care se promovează mișcarea.

8+ ani
3.9
Curs Prieteni

Sala de Sport Elite

Calea Văcărești 391, București

Centru sportiv unde se organizează cursuri și antrenamente de handbal, baschet, fotbal, volei, fitness, tenis de câmp, aerobic și altele.

8+ ani
4.4
Familie

Stejarii Country Club

Str. Jandarmeriei nr. 14, București

Complex sportiv cu servicii all-in-one de sport & wellness, terenuri de sport, cluburi, locuri de joacă outdoor și cursuri pentru copii.

4+ ani
4.6
Curs Familie

Viva Sport Club

Șoseaua Olteniței 103, București

Centrul multisport, care pune la dispoziție cursuri de dans și arte marțiale, înot, gimnastică, aqua bebe, precum și facilități fitness și wellness pentru adulți!

0+ ani
4.5
Curs Familie

World Class Otopeni

Str. Polonă 23A, Otopeni

Complex de fitness și wellness, cu zonă de antrenament (cardio, forță, aerobic, cycling), precum și cursuri de înot și arte marțiale pentru copii!

4+ ani
4.3
Curs

Centrul K-Sport 2002

Str. Valea Cascadelor 21, București

Centru sportiv situat în zona de vest a Bucureștiului, ce organizează cursuri de înot pentro copii și bebeluși, balet, dans, scrimă și arte marțiale.

0+ ani
4.5
Curs

Academia Cătălin Moroșanu

Bd. Marasti Nr. 65-67, Romexpo, intrarea B

Sală de arte marțiale ce oferă pregătire sportivă de la începători la avansați: grupe de copii, adulți, cei interesați de performanță sau lecții de autoapărare.

8+ ani
4.9