Palatul Național al Copiilor din București
Hightlight
Este situat în apropierea Parcului Tineretului, iar accesul se poate face cu autobuzul din direcția Tineretului (381, 313) sau cu mașina personală, existând acces la o parcare publică amplasată în apropiere.
Acesta reprezintă un centru în care se desfășoară diferite activități educaționale, artistice și sportive la care participă gratuit copiii și elevii din învățământul preuniversitar.
Palatul Național al Copiilor are o suprafață construită de cca. 22.000 mp în care se regăsesc 46 de spații educative cuprinzând: săli de coregrafie, ateliere de artă plastică specializată, cercuri de muzică specializate, cabinete de limbi străine, cercuri de teatru, laboratoare tehnico-științifice, ateliere de modelism, cabinete de informatică, cineclub, cabinet de robotică, săli amenajate pentru sport, observator astronomic modern, săli de consiliu, săli de spectacole, cabinete artiști, cabine tehnice (sunet, lumini, proiecție), studio de înregistrări audio, teatru de vară (400-500 locuri), săli de expoziție și sectorul administrativ.
Palatul Național al Copiilor din București își concretizează activitatea educațională și oferta de activități multilaterale pentru copii de mai bine de 36 de ani.Cu profesionalism, decență, pentru nevoile sportive, educaționale și artistice ale copiilor, activitățile de la Palatul Național nu doar că își propun să faciliteze accesul copiilor la anumite facilități, ci și să promoveze un liant viabil adecvat dezvoltării optime a acestora.
Există 3 secții la Palatul Național, fiecare au activități și cursuri specifice: secția tehnico-științifică, cultural-artistică și sport. Acestea renumesc cursuri și activități: informatică, protecția mediului, chimie-biochimie, astronomie, coregrafie și teatru, arte vizuale, multe ramuri de sport, limbi străine și literatură, într-o ofertă completă, complexă.
Înscrierea/reînscrierea copiilor la activitățile cercurilor din Palatul Național al Copiilor din București se face la fiecare început de an școlar.
Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile, ținânându-se cont și de numărul de copii reînscriși din anul școlar anterior. Din acest motiv înscrierile pentru unele cercuri se pot închide înainte de ultima zi de înscrieri.
În funcție de specificul activității cercului există o vârstă minimă admisă la fiecare cerc în parte.
La unele activități (în special cele artistice și sportive) se fac preselecții în vederea formării grupelor după aptitudini și vârstă.
La unele cercuri în afară de datele personale ale copiilor* este necesar și un aviz medical care să ateste că preșcolarul/elevul este apt pentru activități care presupune efort fizic; spre deosebire de cercul de pictura unde nu este nevoie de un astfel de aviz.
La prima întâlnire/ședință a profesorului coordonator de cerc cu părinții se va stabili orarul, componența grupelor și se vor completa fișele de înscriere.
Informații suplimentare direct la înscrierea copiilor!
Pentru intrebari referitoare la inscrieri trimiteti email pe adresa [email protected]
Cursurile sunt gratuite!
Contactați
Orar
Video
Mai multe informații
- Ești proprietarul acestui loc? Dorești să faci modificări sau să actualizezi informațiile?
- Alege pachetul potrivit: https://www.clubulcopiilor.ro/pachete/
- * Conținut (imagini, informații, video) preluat de pe rețelele de socializare sau site-ul oficial.