20 Rezultate
Curs Familie Prieteni

Match Ball Tennis Club

Str. Teodor Mihali 58, Cluj-Napoca

Terenuri de tenis calitative unde puteți să participați la cursuri organizate, sau vă puteți bucura de un meci de tenis în timpul liber.

4+ ani
4.1
Familie Prieteni

Club Transilvania

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Club sportiv unde puteți practica tenis, fotbal, volei, sau baschet, cursuri de inițiere în tenis, sau antrenamente de fotbal conduse de antrenori cunoscuți.

4+ ani
4.5
Curs Familie Prieteni

Winners Sports Club

Parcul Rozelor, Str. Calvaria, Cluj-Napoca

Cel mai modern club sportiv din Transilvania oferă cursuri de tenis, padel, fotbal și tenis cu piciorul, alături de tabere pentru micii sportivi.

4+ ani
4.3
Familie Prieteni

Clubul De Tenis Enjoy

Aleea Valeriu Bologa 55A, Cluj-Napoca

Club de tenis ce pune la dispoziție 5 terenuri cu nocturnă și îi așteaptă pe iubitorii acestui sport la antrenamente și mișcare!

4+ ani
4.5
Curs Prieteni

Hoia Tenis Club

Str. Corneliu Coposu 167a, Cluj-Napoca

Clubul sportiv îi invită pe doritori în 2 locații, cu 11 terenuri profesionale, unde puteți participa la cursuri, având, de asemenea, și opțiunea de închiriere.

4+ ani
4.4
Curs Familie

Tenis Club “Ciprian Porumb”

Str. Augustin Bunea 1, Cluj-Napoca

Club sportiv de tenis, fondat de fostul jucător de performanță, Ciprian Porumb, organizează cursuri de inițiere și performanță pentru copii.

4+ ani
4.6

Marc Tenis

Str. Vasile Conta, Cluj-Napoca

Școala Marc Tenis din Cluj-Napoca oferă cursuri pentru copii și adulți, organizând și competiții anuale adresate copiilor și juniorilor.

4+ ani
4.7
Familie Prieteni

Complex Clujana

Str. Tăbăcarilor 15B, Cluj-Napoca

La Complexul Sportiv Clujana ai parte de 7 terenuri de joacă, 5 terenuri în aer liber, 2 terenuri acoperite și 3 bazine cu apă încălzită.

0+ ani
3.9
Familie Prieteni

Baza Sportivă Unirea

Aleea Clabucet FN, Cluj-Napoca

Baza Sportiva Unirea este una dintre bazele sportive importante ale orașului, unde te întâlnești cu iubitori ai fotbalului, tenisului și ai mișcării.

4+ ani
4.4
Curs Prieteni

Best Tennis Club

Str. Platanilor 7, Cluj-Napoca

Club sportiv ce pune la dispoziție terenuri închiriabile pentru tenis de câmp și beach volei, organizând și cursuri de tenis pentru începători și avansați.

4+ ani
4.7
Curs Familie Prieteni

OH Sports Complex

Str. Mărișel 17, Cluj-Napoca

Oh Sports Complex este o sală de sport multifuncțională ce oferă copiilor posibilitatea de a practica activități fizice ghidate pe placul lor.

4+ ani
4.5

Palatul Copiilor Cluj

Str. Republicii 23, Cluj-Napoca

Palatul Copiilor acoperă cea mai vastă arie de activități din Cluj-Napoca, oferind copiilor posibilitatea să își petreacă timpul liber învățând prin joacă.

4+ ani
4.7

Club Sportiv Lamont

Str. Aurel Vlaicu 11, Cluj-Napoca

Clubul sportiv deschis pentru iubitorii de sport cu deficiențe fizice și de vedere, fiind cel mai mare club de acest gen din România.

12+ ani
4.8
Curs Prieteni

MDS Kids – Sală de sport pentru copii

Str. Harghita, Cluj-Napoca

Sală de sport, loc de joacă, centru pentru activități educative, recreative, dansuri și jocuri. Poate fi închiriată și pentru petreceri aniversare!

4+ ani
4.9
Familie Prieteni

Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hațieganu

Str. Pandurilor 7, Cluj-Napoca

Parc cu facilități sportive întins pe aproximativ 25 de hectare, potrivit pentru plimbări în famile, dar și un spațiu perfect de mișcare pentru cei mici.

0+ ani
4.6
Familie

TCI Social Club

Str. Borhanciului 76f, Cluj-Napoca

Centru care dispune de numeroase facilități de agrement pentru copii și adulți - bazine de înot, terenuri, săli de fitness, locuri de joacă pentru copii.

0+ ani
4.5
Familie Prieteni

Innovia Tenis

Bd. 1 Decembrie 1918 142, Cluj-Napoca

Trei terenuri pentru tenis de câmp disponibile pentru închiriere, amenajate pentru iubitorii acestui sport, profesioniști sau începători, copii sau adulți.

4+ ani
3.4

Napoca Tenis Club

Str. Pandurilor 7, Cluj-Napoca

Club sportiv pentru pasionații de tenis de câmp, locul perfect unde copii pot practica acest sport echilibrat, descoperindu-l în profunzime.

12+ ani

Școala de Tenis Raluca Ciulei

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Școală de tenis, sub îndrumarea unei foste campioane naționale, ce oferă cursuri potrivite tuturor copiilor pasionați de acest sport.

4+ ani
4.7
Familie Prieteni

Baza sportivă La Terenuri

Str. Parâng FN, Cluj-Napoca

Un spațiu recent amenajat care promovează mișcarea, joaca și stimulează activitatea in aer liber împreună cu familia și prietenii!

0+ ani
4.7