26 Rezultate

Beyond Martial Arts

Str. Berăriei 6, Cluj-Napoca

Școală de arte marțiale unde copiii se pot înscrie la cursuri de Kickboxing sau Brazilian Jiu Jitsu, ghidați de antrenori calificați.

12+ ani
4.4

MMA Transilvania

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca

Sală de Arte Marțiale Mixte unde veți întâlni antrenori cu experiență ce oferă cursuri de autoapărare prin clase interactive pentru copii și adulți.

4+ ani
4.9

Clubul Sportiv Hayashi Activ

Bd. Cetatea Fetei, Florești

Club sportiv pentru pasionații de arte marțiale, cu peste 20 de ani de activitate în domeniu, ce oferă, de asemenea, antrenamente de baschet și fotbal.

4+ ani
4.7
Atelier Prieteni

Calendarul Magic

Str. Paris 15, Cluj-Napoca

Centru educațional ce organizează activități distractive pentru copii, cursuri de sport, artă și limbi străine, petreceri și tabere de vacanță.

4+ ani
5

Tornado Kyokushin

Str. Cernavodă 5-9, Cluj-Napoca

Club sportiv de arte marțiale - karate kyokushin - pentru începători, intermediari și avansați, unde disciplina și siguranța primează.

8+ ani
5

Hoshin Jii Karate

Str. Miraslău, Cluj-Napoca

Școală de arte marțiale - karate tradițional, energetic și seiki - pentru copii și adolescenți, indiferent de nivelul anterior de pregătire.

8+ ani

Wing Tsun Cluj

Bd. 21 Decembrie 1989 9, Cluj-Napoca

Școală de arte marțiale unde copiii învață Wing Tsun Kung Fu, bazată pe filosofia orientală și pe elementele taoiste (foc, apă, pământ, lemn și metal).

8+ ani
5

Forța Taekwondo

Aleea Herculane 2, Cluj-Napoca

Club de arte marțiale pentru copii, unde se țin cursuri și antrenamente de taekwon-do, sport care promovează dezvoltarea fizică armonioasă și disciplina.

4+ ani
4.3

Dynamic Taekwondo Club

Str. Regina Maria 7, Cluj-Napoca

Școală de arte marțiale pentru copii și adolescenți ce pune la dispoziția doritorilor cursuri de taekwondo, turnee și evenimente periodice.

8+ ani
5

Asociația Club Sportiv Delta MMA – Taekwon-do ITF

Str. Bucegi 19, Cluj-Napoca

Club sportiv pentru pasionații de arte marțiale, în special taekwon-do, o versiune a luptei neînarmate care a fost constituită in scopul autoapărării!

4+ ani
4.7

Clubul Sportiv Voinţa

Str. Decebal 33, Cluj-Napoca

Club sportiv de renume, unde se pot practica o gamă variată de sporturi și, periodic, au loc turnee și evenimente speciale.

4+ ani
4.4
Curs Familie Prieteni

OH Sports Complex

Str. Mărișel 17, Cluj-Napoca

Oh Sports Complex este o sală de sport multifuncțională ce oferă copiilor posibilitatea de a practica activități fizice ghidate pe placul lor.

4+ ani
4.5

Clubul Sportiv Municipal Cluj-Napoca

P-ța Unirii 22, Cluj-Napoca

Clubul Sportiv Municipal Cluj oferă tinerilor oportunitatea de a practica sportul favorit înconjurați și ghidați de antrenori pofesioniști.

4+ ani

Clubul Sportiv AllMotion

P-ța 1 Mai 1-2, Cluj-Napoca,

Clubul Sportiv AllMotion pune la dispoziție cursuri de taekwando și gimnastică ritmică pentru copii, alături de cei mai buni instructori.

4+ ani
5

Palatul Copiilor Cluj

Str. Republicii 23, Cluj-Napoca

Palatul Copiilor acoperă cea mai vastă arie de activități din Cluj-Napoca, oferind copiilor posibilitatea să își petreacă timpul liber învățând prin joacă.

4+ ani
4.7
Curs Prieteni

Minute de Mișcare

Str. Eroilor 400, Florești

Asociația Sportivă Minute DE Mișcare organizează clase săptămânale pline de distracție și ingeniozitate pentru copii, îndrumându-i înspre un viitor sănătos.

4+ ani
5

Clubul Sportiv KWAN

Str. Horea 52, Cluj-Napoca

Club sportiv pentru pasionații de arte marțiale, lecții de inițiere și perfecționare, axat pe învățarea artei de autoapărare - taekwon-do.

8+ ani
5

Krav-Maga Stability in Motion

Str. Mărișel 17, Cluj-Napoca

Cursuri de Krav-Maga, destinate celor care vor să învețe fundamentele de bază (și perfecționare) în tehnicile esențiale de autoapărare.

4+ ani
5
Curs Prieteni

MDS Kids – Sală de sport pentru copii

Str. Harghita, Cluj-Napoca

Sală de sport, loc de joacă, centru pentru activități educative, recreative, dansuri și jocuri. Poate fi închiriată și pentru petreceri aniversare!

4+ ani
4.9

Shingitai Karate Club

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca

Club sportiv pentru copiii pasionați de arte marțiale japoneze, aflat sub îndrumarea unor antrenori de renume, emeriți în domeniu!

4+ ani
5