31 Rezultate

Grădinița Millenium

Str. Pârâului 7, Cluj-Napoca

Grădiniță cu ofertă educațională completă, adaptată nevoilor copiilor, cu predare în limba germană, engleză intensiv și franceză (pe grupe).

0+ ani
3.5

Grădinița Alle Kinder

Str. Sigismund Toduță 18, Cluj-Napoca

Grădiniță cu predare în limba germană, care își propune să-i pregătească pe copiii nu doar pentru școală, ci și pentru întreaga viață!

0+ ani
5

Grădinița DeutscheKinderwelt

Str. Măceșului 3, Cluj-Napoca

Grădiniță cu program în limba germană, care își aliniază oferta educațională atât curriculumului, cât și necesităților de joc și distracție ale copiilor!

0+ ani
Atelier

RIS Kinderclub

Str. Aviator Bădescu 1, Cluj-Napoca

Afterschool pentru copii, activități educative, programe de magie, desen, pictură, șah și multe altele, adaptate nevoilor educaționale ale acestora!

8+ ani
5

Grădinița Paradisul Prichindeilor (MapleBear Kindergarten)

Str. C-tin Brâncoveanu 22, Cluj-Napoca

Grădiniță și creșă, activități extracurriculare și cluburi săptămânale, special gândite pentru dezvoltatea armonioasă a celor mici.

0+ ani
4.2

Grădinița Elf (II)

Str. W. A. Mozart 35d, Cluj-Napoca

Grădiniță cu ofertă educațională completă, care respectă curriculumul Ministerului Educației, dar oferă și activități extracurriculare adaptate nevoilor copiilor!

0+ ani

Grădinița Panda (II)

Aleea Zaharia Stancu 25, Cluj-Napoca

Grădiniță ce oferă un mediu educaţional bazat pe îmbinarea pedagogiei clasice cu metode moderne, pentru a asigura dezvoltarea optimă a fiecărui copil.

0+ ani
4.5
Atelier

First Chapter – Afterschool Cluj

Str. Ploiești, Cluj-Napoca

Centru cu program afterschool care pune la dispozița copiilor activități precum înot, cursuri de engleză, germană și japoneză, golf și ateliere muzicale.

8+ ani

Grădinița BioBee

Str. Alverna 14, Cluj-Napoca

Grădiniță și creșă care combină educația formală cu cea informală, definită prin jocuri, cursuri și o multitudine de activități pe placul celor mici!

0+ ani
5

Grădinița Stejarul Pitic

Str. Donath 20, Cluj-Napoca

Grădiniță în natură care mizează pe interacțiunea copiilor cu mediul înconjurător, respectând normele educaționale ale Ministerului Educației.

0+ ani
5

Grădinița Magic Land One

Str. Antonina de Gerando 19, Cluj-Napoca

Un ”tărâm magic pentru copii” cu spațiu de joacă - oferta educațională completă, îmbogățită prin activități extracurriculare potrivite celor mici.

0+ ani

Grădinița Elf

Str. Constantin Brâncuși 36, Cluj-Napoca

Grădiniță cu ofertă educațională complexă, atât în concordanță cu planul național de școlarizare, cât și implicare extracurriculară.

0+ ani

Grădinița Floarea de Iris (II)

Str. Oașului 129, Cluj-Napoca

Grădiniță cu facilități moderne, program educațional complet și activități extracurriculare adaptate nevoilor cognitive ale copiilor.

0+ ani
4.7

Transylvania College – Creșă și Grădiniță

Aleea Băișoara, Cluj-Napoca

Grădiniță cu program de învatare prin joacă, unde se pune accent pe atitudinea pozitivă în vorbirea si în interacțiunile celor mici.

0+ ani
4.5

Grădinița Kinderland

Str. Aron Densușianu 42, Cluj-Napoca

Creșă, grădiniță, școală și afterschool cu predare în limba germană, aflată deja la al 16-lea an de funcționare în sistemul național de învățământ.

0+ ani
3.9

Grădinița Patricia (II)

Str. Franz Liszt 18, Cluj-Napoca

Grădiniță și creșă cu peste 14 ani de activitate în domeniul educațional, care oranizează ateliere creative, implicând atât copiii, cât și părinții.

0+ ani
4.4

Grădinița Panda

Str. Mircea Eliade 30, Cluj-Napoca

Grădiniță care pune la dispoziție un mediu optim ce îmbină pedagogia clasică cu metode moderne pentru a asigura dezvoltarea optimă a fiecărui copil.

0+ ani
4.1

Grădiniţa Spectrum Cluj

Calea Mănăștur 22-24, Cluj-Napoca

Centru cu activitate de grădiniță, școală și after-school, cu ore de engleză intensiv, activități extrașcolare, cluburi și acces la asistență psihologică.

0+ ani
4.4

Grădinița Floarea de Iris

Str. Războieni 67, Cluj-Napoca

Grădiniță pentru copii, cu program educațional complet, și facilități ce se ridică la standarde europene, menite să îndeplinească toate necesitățile copiilor!

0+ ani
4.7

Grădinița Camigo

Str. Alexandru Vlahuță 31, Cluj-Napoca

Grădiniță pentru copii, ce susține dezvoltarea copilului și acoperirea tuturor necesităților sale educaționale, oferind activități dintre cele mai efervescente!

0+ ani
4.6