13 Rezultate

Crișan Swimming Club

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Cursuri de înot de inițiere, consolidare și performanță pentru copii și adulți de toate vârstele, organizate de antrenori experimentați.

0+ ani
4.9

World Class

Str. Scorțarilor 10, Cluj-Napoca

Cursuri, sau o ședință plăcută de înot, disponibile atât pentru adulți, cât și pentru copii în 3 locații puse la dispoziție de World Class România.

4+ ani
4.4
Curs Familie Prieteni

Aquina Pool

Str. Andrei Șaguna 28-30, Cluj-Napoca

Piscină interioară, spa, jacuzzi și sală fitness în centrul orașului, unde puteți participa alături de cei mici la cursuri de înot, hidroterapie, aquagym, sau rollshape.

4+ ani
4.1
Curs Familie Prieteni

Complexul de natație Grigorescu

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Complexul de natație Grigorescu are la dispoziție pentru publicul de toate vârstele piscine spațioase și îngrijite pentru a favoriza ieșirile la înot în timpul liber.

0+ ani
4.6
Curs Familie

Bazinul Olimpic

Str. Splaiul Independenţei, Cluj-Napoca

Bazinul Olimpic este unul dintre cele mai căutate și apreciate complexuri de natație din Cluj-Napoca, locul perfect de întâlnire al pasionaților de înot.

4+ ani
4.4

Clubul Sportiv Municipal Cluj-Napoca

P-ța Unirii 22, Cluj-Napoca

Clubul Sportiv Municipal Cluj oferă tinerilor oportunitatea de a practica sportul favorit înconjurați și ghidați de antrenori pofesioniști.

4+ ani

Palatul Copiilor Cluj

Str. Republicii 23, Cluj-Napoca

Palatul Copiilor acoperă cea mai vastă arie de activități din Cluj-Napoca, oferind copiilor posibilitatea să își petreacă timpul liber învățând prin joacă.

4+ ani
4.7

Club Sportiv Lamont

Str. Aurel Vlaicu 11, Cluj-Napoca

Clubul sportiv deschis pentru iubitorii de sport cu deficiențe fizice și de vedere, fiind cel mai mare club de acest gen din România.

12+ ani
4.8

Napoca Sharks

Str. Splaiul Independenţei

Club de înot, unde se pot organiza cursuri (pe grupe de vârstă și nivele de pregătire) sau, pur și simplu, poate fi utilizat pentru agrement.

4+ ani
5

Acvatic Performer

Calea Turzii, Cluj-Napoca

Centru sportiv care oferă cursuri de înot pentru copii și adulți, oferind atât cursuri de inițiere, cât și de performanță, în bazine de specialitate.

8+ ani

Cluj Triathlon Team

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca

Club sportiv pentru antrenamente (cursuri) de thriatlon - înot, ciclism și atletism: performanță și inițiere! Pot fi practicate și individual, nu strict în tandem.

8+ ani
5
Curs Familie

Body Bible Fitness&Spa

Str. Alverna 79, Cluj-Napoca

Club de SPA și sănătate, perfect pentru întreaga familie, cu piscine amenajate pentru copii, cursuri de balet și antrenamente de înot.

4+ ani
4.7
Familie

TCI Social Club

Str. Borhanciului 76f, Cluj-Napoca

Centru care dispune de numeroase facilități de agrement pentru copii și adulți - bazine de înot, terenuri, săli de fitness, locuri de joacă pentru copii.

0+ ani
4.5