29 Rezultate

Majorete Eclipse C.S. Vointa

Str. Decebal 33, Cluj-Napoca

Echipă de majorete care combină balet, latino, jazz și hip-hop cu elemente de gimnastică, formând o frumoasă comunitate sportivă.

4+ ani
Curs Familie

Gymotion Studio

Str. Fagului 69, Cluj-Napoca

Sală de sport ce organizează antrenamente de grup, dar și individuale, oferind atât cursuri pentru adulți, cât și ore de balet și dans pentru copii.

4+ ani
5

Cercul Militar

Str. Avram Iancu 1-3, Cluj-Napoca

Cursuri de modă, dansuri populare și concerte sunt câteva dintre evenimentele găzduite de Cercul Militar din Cluj-Napoca.

4+ ani
4.8
Atelier Prieteni

Centrul de Recreere Anadary

Str. Stejarului 149, Florești

Centru educațional cu loc de joacă indoor & outdoor, workshop-uri interactive, ateliere, cu dotări speciale. Se pot ține și petreceri aniversare.

0+ ani
4.9
Atelier Prieteni

Kids Garden

Str. Transilvaniei 148, Baciu

Spațiu de recreere într-un cadru de basm, cu loc de joacă outdoor, activități indoor, un loc perfect pentru petreceri aniversare și festive.

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Robinson Play House

Str. Sub Cetate 152, Florești

Loc de joacă pentru copii care organizează și petreceri aniversare, sau tematice pentru cei mici, într-un cadru natural deosebit!

0+ ani
4.9

Aerobic Gymnastics & Dance Florești

Str. Prof. Ioan Rus, Florești

Sală de fitness unde se organizează cursuri de dans, gimnastică și balet pentru copiii, promovând conceptul de fit&fun într-o manieră practică.

4+ ani
5
Atelier Prieteni

Brosi’s Playground

Str. Avram Iancu 148, Florești

Centru de joacă pentru copii indoor unde se desfășoară ateliere educative, artistice, științifice și sportive; evenimente distractive chiar și pentru cei mai mici.

0+ ani
5

Street Groove Studio

Piața Unirii 27, Cluj-Napoca

Street Groove Studio organizează cursuri de dans specializate pe stil street dance și workshop-uri ocazionale cu instructori internaționali.

4+ ani

Fortuna Sport Center

Str. Miraslău 4, Cluj-Napoca

Fortuna Sport Center este gândit special pentru familii, oferind cursuri de dans și clase de fitness atât pentru adulți, cât și pentru copii.

4+ ani
5
Atelier Prieteni

Calendarul Magic

Str. Paris 15, Cluj-Napoca

Centru educațional ce organizează activități distractive pentru copii, cursuri de sport, artă și limbi străine, petreceri și tabere de vacanță.

4+ ani
5
Curs Familie Prieteni

OH Sports Complex

Str. Mărișel 17, Cluj-Napoca

Oh Sports Complex este o sală de sport multifuncțională ce oferă copiilor posibilitatea de a practica activități fizice ghidate pe placul lor.

4+ ani
4.5

Clubul Sportiv Municipal Cluj-Napoca

P-ța Unirii 22, Cluj-Napoca

Clubul Sportiv Municipal Cluj oferă tinerilor oportunitatea de a practica sportul favorit înconjurați și ghidați de antrenori pofesioniști.

4+ ani

Palatul Copiilor Cluj

Str. Republicii 23, Cluj-Napoca

Palatul Copiilor acoperă cea mai vastă arie de activități din Cluj-Napoca, oferind copiilor posibilitatea să își petreacă timpul liber învățând prin joacă.

4+ ani
4.7
Curs Prieteni

Minute de Mișcare

Str. Eroilor 400, Florești

Asociația Sportivă Minute DE Mișcare organizează clase săptămânale pline de distracție și ingeniozitate pentru copii, îndrumându-i înspre un viitor sănătos.

4+ ani
5
Curs Prieteni

MDS Kids – Sală de sport pentru copii

Str. Harghita, Cluj-Napoca

Sală de sport, loc de joacă, centru pentru activități educative, recreative, dansuri și jocuri. Poate fi închiriată și pentru petreceri aniversare!

4+ ani
4.9

Art House Baletworkout

Calea Dorobanților 116, Cluj-Napoca

Școală de dans - balet, dans contemporan, popular, ballet fit și yoga, dar și fitness, locul unde mișcarea se transformă într-o adevărată distracție.

4+ ani
5
Curs Familie Prieteni

Upbeat Studio

P-ța 1 Mai, Cluj-Napoca

Centru sportiv unde micuții pot face mișcare, în toate formele posibile! Dans, petreceri, gimnastică, fitness - perfect pentru întreaga familie!

0+ ani
5

Attitude Dance Studio

Str. Baba Novac 32, Cluj-Napoca

Școală de dans pentru copii condusă de instructori cu peste 10 ani de experiență ce oferă cursuri de dans modern și dansuri de societate.

4+ ani
4.7
Curs Familie

Dance Fever Studio

Str. Donath 164, Cluj-Napoca

La Dance Fever Studio găsiți flexibilitate, stiluri de dans energice, senzoriale și libere, într-un mediu plin de viață și pozitivitate.

0+ ani
4.8