14 Rezultate

Cercul Militar

Str. Avram Iancu 1-3, Cluj-Napoca

Cursuri de modă, dansuri populare și concerte sunt câteva dintre evenimentele găzduite de Cercul Militar din Cluj-Napoca.

4+ ani
4.8
Atelier

Club YoYo

Str. Prof. Ioan Rus 135, Florești

Centru educațional after și before school cu program variat - ateliere, workshop-uri, jocuri și cluburi, petreceri aniversare și evenimenete festive.

4+ ani
4.8

Școala de Muzică FantasyNotes

Str. Andrei Mureşanu, Florești

Școală de muzică ce oferă cursuri de pian, canto, vioară, chitară și flaut, organizând și ateliere, workshop-uri muzicale, evenimente tematice și recitaluri.

4+ ani
5

Centrul de Pregătire Muzicală Ars Cantus

Str. Iuliu Moldovan 39, Cluj-Napoca

Școală muzicală unde au loc cursuri de violoncel, flaut, clarinet, saxofon, pian, blockflöte, canto, teorie muzicală și mișcare scenică.

4+ ani
5
Atelier Curs

Art’s Cool

Str. Oașului 46, Cluj-Napoca

Școală privată de muzică, unde se organizează cursuri de muzică (canto și instrumente), teatru și dans, într-o gamă variată de programe educaționale.

4+ ani
5
Curs Familie

Music HUB

Calea Baciului 99, Cluj-Napoca

Școală de muzică ce organizează cursuri de canto, pian, tobe, vioară și chitară, dar pune la dispoziție și spații pentru repetiții, înregistrări și ateliere.

4+ ani
4.9

Cool Voices by Diana Culic

Str. General Traian Moșoiu 31, Cluj-Napoca

Cursuri de canto sub îndrumarea Dianei Culic, cu peste 10 ani de experiență pe scenă și peste 3 de predat, la studioul personal.

4+ ani
5
Atelier Curs

Be Happy Art Studio

Calea Dorobanților 42, Cluj-Napoca

Centru educațional pentru copii, cu program bogat, multilateral, locuri de joacă (indoor & outdoor), într-un cadru care promovează socializarea și disciplina.

4+ ani
5

Voltaj Academy

Str. Septimiu Albini 108, Cluj-Napoca

Școala de Muzică Voltaj Academy pune la dispoziția doritorilor cursuri de canto, pian, chitară, tobe, bass, producție muzicală, artă teatrală și mișcare scenică.

8+ ani
4.3

Școala de Muzică Amadeus

Str. Grigore Alexandrescu 26a, Cluj-Napoca

Școală de muzică ce pune la dispoziția doritorilor cursuri de vioară, pian, chitară, canto, dirijat coral, flaut, tobe, percuție și acordeon.

4+ ani
5

Palatul Copiilor Cluj

Str. Republicii 23, Cluj-Napoca

Palatul Copiilor acoperă cea mai vastă arie de activități din Cluj-Napoca, oferind copiilor posibilitatea să își petreacă timpul liber învățând prin joacă.

4+ ani
4.6

Rock Academy

Str. Lutoasă 12, Cluj-Napoca

La Rock Academy, copiii interesași de muzică sunt conduși în lumea muzicală de oameni pasionați și dornici să împartă din cunoștințele lor.

4+ ani
5

The Beat Music Place

Str. General Traian Moșoiu 28, Cluj-Napoca

Școală de muzică - cursuri de voce, chitară, tobe, producție muzicală, cântat în trupe și echipe sau pian, sub îndrumarea personalului calificat și pasionat.

8+ ani
4.8

Society Music

Str. Iasomiei 34, Cluj-Napoca

Școală de muzică care susține cursuri de canto, pian, vioară, chitară, tobe, orgă, acordeon, sub îndrumarea profesorilor avizați.

8+ ani
5