532 Rezultate
Familie Prieteni

Labirintul Vesel

Strada Deal 59, Vârteju, Ilfov

Loc de joacă & petreceri aniversare, cu labirint în mărime naturală, spațiu verde, Wi-Fi, locuri de parcare și altele. Activități & jocuri pentru toți copiii!

4+ ani
5
Curs

Vitascend

Strada Camil Petrescu 46, Iași

Școală de tenis unde se țin cursuri de tenis pentru copii (vârsta minimă de 6 anișori) și de unde pot fi închiriate terenuri de tenis!

4+ ani
5
Familie Prieteni

Tenis în Livadă

Șoseaua Bârnova 112, Iași

3 terenuri de tenis localizate în Bârnova, care pot fi închiriate după bunul plac. Dispun de vestiare, dușuri și există și saună unde puteți merge!

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Amfiteatrul Palas

Strada Palas 7A, Iași

Amfiteatru în aer liber, localizat în Grădina Palas, care se deschide în zilele de vară. Aici se organizează o gamă variată de spectacole și evenimente!

4+ ani
4.7
Familie Prieteni

Plaja Nicolina (Purcica)

Plaja Nicolina, Iași

Plajă & piscină în aer liber, deschise publicului larg în zilele de vară. De obicei este destul de aglomerat și se recomandă să faceți programare.

4+ ani
4
Familie Prieteni

Parc Aventura Nativa

Str. Prof. Eduard Caudella, Iași

Parc de aventură cu trasee suspendate & la sol, în inima pădurii, unde se pot organiza și petreceri aniversare. Facilități pentru întreaga familie!

0+ ani
4.4
Familie

Lacul din Grădina Botanică

Şoseaua Munteni, Iași

Lac natural localizat în Grădina Botanică Anastasie Fătu, loc perfect pentru plimbări în natură, pădure în proximitate, petrecut timp în aer liber cu familia!

0+ ani
4.6
Prieteni

Skate Park (Iași)

Strada General Toma Dimitrescu, Iași

Skate Park pentru pasionații de skateboarding & BMX. Localizat lângă Parcul Expoziției, cu loc de joacă alăturat. Facilități pentru întreaga familie!

4.7
Familie

Tiki Beach

Șoseaua Ciric, Iași

Piscină deschisă publicului larg, atunci când este sezonul, potrivită pentru copii & adulți. Facilități de agrement, zonă extinsă și cadru natural!

0+ ani
4.1
Familie

Piscina Coral

DN28 10, Iași

Piscină în cadrul Complexului Coral, localizat ușor la ieșirea din oraș, deschisă publicului larg (adulți & copii) pe timp de vară. O alternativă perfectă!

0+ ani
4.3
Familie

Hype Garden

Șoseaua Ciric, Iași

Zonă de agrement pentru întreaga familie, care include și piscină pentru adulți și copii. Cadru natural, lac în apropiere, într-o oază de liniște și relaxare!

0+ ani
4.6
Familie Prieteni

Little Texas

Stradela Moara de Vânt 31-33, Iași

Restaurant select, kids-friendly, cu loc de joacă indoor pentru copii (Kids Roof Village) și loc de joacă outdoor (Kids Village), în stil autentic texan!

0+ ani
4.5
Familie

Releu Bucium

Releu Bucium, Iași

Punct de panoramă asupra orașului, care se vede superb în special seara, în mijlocul naturii. O locație perfectă pentru picnic și voie bună în familie!

0+ ani
4.6
Familie Prieteni

Stadionul Tineretului

Strada Aviației 27, Iași

Stadion pentru fotbal, rugby în aer liber, unde se adună copiii și iubitorii acestor sporturi pentru a le putea practica. Cadru natural și liniștit!

4+ ani
4.1
Familie Prieteni

Magic Arena Heineken

Campus Tudor Vladimirescu, Iași

Teren de fotbal care poate fi închiriat, localizat în incinta Campsului Universitar Tudor Vladimirescu. Acoperit și descoperit, în funcție de anotimp!

4+ ani
4
Curs

International Summer Schools Education

Strada Grigore Ureche 1, Iași

Tabere internaționale pentru copii - nu doar în limba engleză - și, de asemenea, centru care organizează cursuri de limba engleză pentru copii!

8+ ani
4.5
Curs

Arena Didi Junior

Strada Voinicilor, Iași

Școală de fotbal pentru copii, unde se organizează cursuri pentru acest sport. Cursurile sunt pentru inițiere & performanță în fotbal, cu instructori avizați!

4+ ani
4.4
Familie Prieteni

Stadion Olymp

Strada Cicoarei, 707515 Tomești, Iași

Teren de fotbal acoperit cu plasă, pe gazon sintetic, care poate fi închiriat în vederea practicării acestui sport. Corespunzător amenajat și dotat!

4+ ani
4.6
Familie

Casa Armatei

Bulevardul Carol I 7, Iași

Atracție turistică, situată în drum spre Parcul Copou, unde pot fi văzute diferite echipamente de război (în special turnuri), expuse outdoor, gratuit!

0+ ani
4.7
Curs

TD Tennis Center

Stradela Sofia Nădejde 2, Iași

Școală de tenis care organizează cursuri de tenis de câmp pentru copii & adolescenți, sub coordonarea lui Dragoș Tucă, antrenor cu experiență.

4+ ani
4.3