149 Rezultate
Prieteni

Ana Fun Land

Strada Anton Pann, Valea Lupului, Iași

Loc de joacă & petreceri, localizat în Valea Lupului, colorat și dotat cu echipamentele necesare pentru joacă de zile mari, pentru copii de toate vârstele.

0+ ani
4.6
Familie Prieteni

Loc de joacă Lumea Copiilor

Str. Ciurchi, Iași

Parc în aer liber pentru copii, în cartierul Tătărași, cu tobogan, leagăn (sub formă de căluți), leagăn pentru copii mici și aparate pentru fitness.

0+ ani
4.4
Prieteni

Fun House Arena

Strada Constantin Langa 115, Miroslava

Loc de joacă indoor, în Miroslava, unde se pot organiza și petreceri aniversare și tematice. Locația poate fi închiriată și pentru AfterSchool!

0+ ani
4.6
Prieteni

Another World (VR Arena)

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10, Iași

Loc de joacă bazat pe tehnologia VR (realitate virtuală), cu arenă de joc de peste 100 de metri pătrați, cu ochelari VR fără cabluri. Aventură!

0+ ani
4.8
Prieteni

Motrik Arena

Șoseaua Bucium 122, Iași

Loc de joacă și petreceri pentru copii, cu echipamente de joacă realizate, în totalitate, din lemn. Școală de vară și centru educațional pentru copii!

0+ ani
4.9
Atelier Prieteni

Umpic – Flori de Portocal

Bloc N2, Strada Vasile Lupu 78A, Newton

Centru educațional, unde se organizează ateliere, cursuri, workshop-uri și petreceri aniversare, într-un cadru colorat și modern, pe placul tuturor copiilor!

0+ ani
4.6
Atelier Prieteni

Kinder Joy

Șos. Nicolina 175, Iași

Loc de joacă și pentru petreceri aniversare, Baby Parking, unde se organizează periodic diverse tipuri de ateliere, în conformitate cu vârsta copiilor!

0+ ani
4.9
Atelier Curs

Alandala

Bloc 919, Strada Petre Ţuţea 35, Iași

Loc de joacă & petreceri pentru copii, cu design modern, colorat, unde vor fi ținute cele mai grozave și memorabile petreceri, pe placul tuturor!

0+ ani
4.7
Familie Prieteni

Sensory (Camere Senzoriale)

Strada Morilor 11, Iași

Un conceput unic & autentic în Iași, camere senzoriale pentru copii și părinți, din dorința de a crea noi conexiuni între familii. Cu adevărat special!

0+ ani
4.8
Atelier Familie Prieteni

oZplay

Strada Vasile Lupu 134, Iași

Loc de joacă, centru educațional, salină artificială, Before- & Afterschool. Pe scurt, un loc pregătit să asigure toate nevoile multilaterale ale copiilor!

0+ ani
4.7
Familie Prieteni

SuperFUN

Șoseaua Bucium 58, Iași

SuperFUN dispune de un spațiu exterior de peste 3500 de metri pătrați, cu numeroase dotări: tiroliană, trasee aeriene, pante! Un loc tare, tare fain!

0+ ani
4.6
Prieteni

Happy și Hop

Șoseaua Păcurari 121, Iași

Loc de joacă pentru copii, dotat cu facilități cum ar fi tobogane, vulcan pe care se pot cățăra, labirinturi, trambuline și multe, multe altele.

0+ ani
4.3
Atelier Curs Prieteni

Smile – Bucuria de a fi copil

Strada Sărărie 74, Iași

Club și centru educațional, unde se pot organiza petreceri pentru copii, cu activitate de loc de joacă, cursuri, ateliere și multe facilități pentru copii!

0+ ani
4.6
Atelier Curs Prieteni

Neverland

Bloc 977A, Aleea Tudor Neculai 79, Iași

Loc de joacă, colorat și modern, unde se pot ține și petreceri aniversare, care prezintă și program After- și Beforeschool, cu toate cele necesare!

0+ ani
4.5
Atelier Curs Prieteni

Pam Pam Pam

Strada Păstorului 6, Iași

Club educațional modern, colorat și frumos organizat, cu loc de joacă indoor și spațiu exterior, unde se țin cursuri, petreceri, ateliere și altele.

0+ ani
4.9
Atelier Curs Prieteni

Master Kids

Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 71A, Iași

Locație cu loc de joacă, unde se pot ține și petreceri pentru copii, unde se organizează și ateliere, activități în familie, cursuri și multe altele!

0+ ani
4.7
Prieteni

Trilulici Club

Strada Anton Crihan 8, Iași

Club unde se organizează petreceri pentru copii și în care, de asemenea, există loc de joacă. Mascote, animatori și multă, multă culoare!

0+ ani
4.6
Atelier

Just Fun

Bloc B8, Strada Vitejilor 12, Iași

Loc de joacă și petreceri pentru copii în Iași, într-un cadru modern, colorat și pe placul celor mici. O mulțime de activități distractive, pentru toți!

0+ ani
4.8