96 Rezultate
Curs

ACORD School

Bulevardul Carol I 27, Iași

Școală de limba engleză, unde se organizează cursuri (începător, de bază, dezvoltare, consolidare, avansat) pentru copii, în funcție de obiective!

4+ ani
4.7
Curs

Helen Doron

Str. Ciurchi nr. 126-128, Iași

Școală de limba engleză unde se organizează cursuri, pe categorie de vârstă, pentru copii. Mediu interactiv, modern și dotat cu facilitățile necesare!

4+ ani
5
Curs

NewZone

Bulevardul Regele Ferdinand I al României 35, Iași

Centru educațional unde se organizează meditații la matematică, limba & literatura română, limba engleză, pentru școlari I-XII, într-un cadru modern.

4+ ani
4.9
Curs

British Council (Iași)

Strada Păcurari 4, Iași

Centru unde se organizează cursuri de limba engleză, pe categorii de vârstă, începând cu 4-5 anișori. Profesori cu studii internaționale și pregătiți!

4+ ani
4.7
Curs

International Summer Schools Education

Strada Grigore Ureche 1, Iași

Tabere internaționale pentru copii - nu doar în limba engleză - și, de asemenea, centru care organizează cursuri de limba engleză pentru copii!

8+ ani
4.5
Curs

Tok Tok Language Club

Strada Ion Creangă 128, Iași

Școală de limbi străine, unde se organizează cursuri de engleză, germană și franceză pentru copii. Vârsta minimă de 3 anișori și grupe de 4 copii!

4+ ani
5
Atelier Familie

Grădinița Paradisul Copiilor (Iași)

Strada Fagului 10, Iași

Grădiniță privată care oferă 3 programe educaționale, în cadrul cărora copilul poate fi scris la grădiniță în intervale orare diferite (08:00-19:00).

0+ ani
4.5
Curs

Twinkle Star Iași

Șoseaua Națională 5, Iași

Școală de limba engleză, pe categorii de vârstă și programe specifice, în vederea pregătirii Cambridge pentru preșcolari & școlari - fizic sau online!

0+ ani
4.8
Curs

uCurious

Strada Ion Creangă 116, Iași

Academia copiilor curioși, care doresc să învețe limbi străine (engleză, franceză) sau să aprofundeze limba română. Cursuri online, în format 1:1.

4+ ani
5
Curs

Centrul Educațional Unirea (Iași)

Strada Elena Doamna 35, Iași

Centru educațional de renume, cu sedii și în alte orașe, unde se organizează meditații școlare pentru copii și cursuri de diferite limbi străine.

0+ ani
4.5
Atelier Prieteni

Grădinița Excellence

Șoseaua Bucium 55b, Iași

Grădiniță privată, cu programă adaptată curriculumului în vigoare, dar și activități extracurriculare extinse (MindLab, ateliere, activități ludice).

0+ ani
4.2
Atelier Prieteni

Grădinița Atelier 1

Strada Rojniță 5, Iași

Grădiniță privată cu dotări extinse, unde se organizează ateliere & cursuri pentru copii din diferite domenii. O locație modernă, sigură & foarte colorată!

0+ ani
4.9
Prieteni

Grădinița Veselă

Şoseaua Rediu, Valea Lupului, Iași

Grădinița Veselă este colorată, modernă, dispune de spațiu exterior extins și de spațiu indoor dotat corespunzător nevoilor micilor aventurieri!

0+ ani
4.4
Atelier Prieteni

Grădinița Spectrum

Bulevardul Constantin Alexandru Rosetti 12, Iași

Grădiniță privată unde se organizează, printre altele, și opționale pentru copii - engleză, robotică, confecții, bricolaj, sport și mișcare. Educație multilaterală!

0+ ani
4.9
Atelier Curs Prieteni

Re-Mind Center

Aleea Vasile Alecsandri 4, Iași

Centru educațional fundamentat pe programa Mind Lab, care își propune să le asigure copiilor o dezvoltare multilaterală, armonioasă și completă!

4+ ani
4.9
Atelier Curs

Smart English AfterSchool

Aleea Veronica Micle 8, Iași

AfterSchool predominant în limba engleză, unde copiii pot urma astfel de cursuri, în timp ce participă și la alte activități și ateliere conforme vârstei!

4+ ani
4.8
Atelier Curs

Babel Școala și Liceu

Strada Phoenix 42, Timișoara

Babel Școală și Liceu este un hub educațional cu un obiectiv măreț: ”să creăm o școală care îmbogățește viața, în care adulții și copiii contribuie,…

4+ ani
4
Curs

Activity English School & Educational Programs

Strada Etolia 36, Dumbrăvița

Centru educațional complex, unde se țin cursuri de engleză și care desfășoară activitate specifică, tip afterschool, cu program adaptat copiilor.

Curs

Palatul Copiilor Suceava

Strada Dragoș Vodă 13, Suceava

Centru educațional care din anul 1954 este dedicat organizării activităților extrașcolare pentru preșcolari și elevi. Aceștia pot opta pentru o diversitate de clase cu tematici…

4+ ani
4.6