8 Rezultate
Familie Prieteni

Stadionul Tineretului

Strada Aviației 27, Iași

Stadion pentru fotbal, rugby în aer liber, unde se adună copiii și iubitorii acestor sporturi pentru a le putea practica. Cadru natural și liniștit!

4+ ani
4.1
Curs

Clubul Sportiv Școlar Unirea

Strada Sărărie 189, Iași

Club sportiv, înființat încă din anul 1979, care își desfășoară și în prezent activitatea, oferind copiilor o gamă variată de cursuri cu specific sportiv!

4+ ani
4.8
Curs

Clubul Sportiv Olimpia

Șoseaua Iancului 128A, București

Club sportiv de performanță ce oferă cursuri de pregătire sportivă pentru copii și adulți, cu șansa participării la concursuri naționale și internaționale.

8+ ani
4.2
Curs

Rugby Club Grivița

Strada Copilului, București

Club de rugby cu o istorie de peste 80 de ani în acest sport.

8+ ani
4.3
Curs

ACSO Viitorul Pantelimon

Bd. Biruinței 80, Pantelimon

Club sportiv ce oferă cursuri de fotbal, handbal, tenis de masă, dans sportiv, karate, șah, lupte, rugby - un mediu în care se promovează mișcarea.

8+ ani
3.9
Curs Familie Prieteni

Stadionul Studențesc

București, România

Stadion amanajat pentru agrement, dar și performanță, cu terenuri de tenis, baschet, rugby, fotbal și piste de alergat, un loc perfect pentru familii și prieteni.

0+ ani
4.3
Curs

Clubul Sportul Studențesc

Str. Larisa 2, București

Club sportiv ce oferă cursuri de badminton, baseball, baschet, dans, gimnastică, kaiac, karate, polo, tenis, rugby, tir și yachting.

8+ ani
4.3

Rugby Cluj Junior

Aleea I.T.Stan 63, Cluj-Napoca

Club sportiv pentru pasionații de rugby ce promovează un stil de viață sănătos, susținut prin activitate fizică, solidaritate, disciplină, integritate și respect.

4+ ani
5