488 Rezultate
Familie Prieteni

Labirintul Vesel

Strada Deal 59, Vârteju, Ilfov

Loc de joacă & petreceri aniversare, cu labirint în mărime naturală, spațiu verde, Wi-Fi, locuri de parcare și altele. Activități & jocuri pentru toți copiii!

4+ ani
5
Familie Prieteni

Salina Praid

Strada Minei 44, Praid

Salina Praid este una dintre cele mai populare mine de sare din România aflându-se la o adâncime de 120 m.

0+ ani
4.4
Familie Prieteni

Parc Aventura Nativa

Str. Prof. Eduard Caudella, Iași

Parc de aventură cu trasee suspendate & la sol, în inima pădurii, unde se pot organiza și petreceri aniversare. Facilități pentru întreaga familie!

0+ ani
4.4
Familie

Restaurant Cavalerul Medieval

Șoseaua Iași-Ciurea, Iași

Restaurant autentic, într-un decor care aduce aminte de sălile medievale în care se țineau serate și evenimente, în care erau încununați mai marii regatului!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant La Conac (Iași)

Strada Nicolae Gane 27, Iași

Restaurant cu specific românesc, tradițional, și cu loc de joacă pentru copii. O locație primitoare, cu atmosferă călduroasă și familială, cu meniu variat!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant Happy Days

Șoseaua Voinești 42, Miroslava, Iași

Restaurant kids-friendly, cu meniu variat și loc de joacă pentru copii. Există și terasă exterioară, într-un cadru natural departe de agitația și haosul orașului.

0+ ani
4.7
Familie

Romeo e Giulietta

Piața Unirii 2, Iași

Restaurant cu specific italian, cu o atmosferă absolut superbă - lumânări, decor rustic & vintage, pereți care poartă mesajele celor ce au trecut pe aici!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant Panoramic

Piața Unirii 5, Iași

Restaurant cu panoramă de 360 de grade asupra orașului, situat la 55 de metri înălțime. Localizat în interiorul Hotelului Unirea, din Piața Unirii.

0+ ani
4.5
Familie

Restaurant GoodTimes

Strada Soarelui, Iași

Restaurant kids-friendly, unde se poate juca bowling sau biliard. De asemenea, există meniu variat pentru fiecare gust (vegetarian, vegan și altele).

0+ ani
4.7
Familie

Muzeul Mihai Codreanu (Vila Sonet)

Strada Rece 5, Iași

Cunoscut drept și Vila Sonet, aici se găsesc importante obiecte personale și de cult ale poetului Mihai Codreanu, colecții și expoziții permanente.

0+ ani
4.7
Familie

Casa Muzeelor

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

Casa Muzeelor reprezintă un important centru istorico-cultural al orașului Iași, aici funcționând, de fapt, 4 instituții muzeale de prestigiu național!

0+ ani
4.9
Familie

Casa Memorială George Topîrceanu

Strada Dimitrie Ralet 7, Iași

Casa memorială a marelui poet Goerge Topîrceanu, unde acesta a locuit, cu expoziții permanente și temporare deschise publicului larg.

0+ ani
4.5
Familie

Muzeul Municipal Regina Maria

Strada Zmeu 3, Iași

Important reper istoric & cultural al orașului, cu o arhitectură absolut superbă. Colecții cu documente, fotografii, hărți, obiecte de artă, cărți vechi!

0+ ani
4.6
Familie

Muzeul de Istorie a Moldovei (Iași)

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 1, Iași

Patrimoniul muzeului include peste 50.000 de piese, reunite în 3 mari colecții: arheologie, istorie, numismatică & medalistică. Deschis publicului larg!

0+ ani
4.8
Familie

Muzeul Național al Literaturii Române (Iași)

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

În cadrul Muzeului Național Literaturii Române sunt reunite peste 300.000 de piese, în 300 de colecții, de-a lungul secolelor XV-XX, din întreaga lume!

0+ ani
4.9
Familie

Lacul din Grădina Botanică

Şoseaua Munteni, Iași

Lac natural localizat în Grădina Botanică Anastasie Fătu, loc perfect pentru plimbări în natură, pădure în proximitate, petrecut timp în aer liber cu familia!

0+ ani
4.6
Familie

Tiki Beach

Șoseaua Ciric, Iași

Piscină deschisă publicului larg, atunci când este sezonul, potrivită pentru copii & adulți. Facilități de agrement, zonă extinsă și cadru natural!

0+ ani
4.1