24 Rezultate
Curs

Fabrica de Artă

Strada Stejar 53, Iași

Școală de arte unde se organizează cursuri de pian, chitară (electrică, acustică, bass), cursuri de tobe și cursuri de canto pentru micii artiști.

4+ ani
5
Curs

AMA Music School

Str. Sfântul Petru Movilă 52, Iași

Școală de muzică unde se organizează cursuri pentru diferite instrumente muzicale, precum și cursuri de canto, producție muzicală, teorie, și altele.

4+ ani
5
Atelier Curs

Dream Art Center

Strada Vasile Alecsandri 5, Iași

Hub cultural pentru copii, unde se organizează o gamă deosebit de variată de cursuri & ateliere, în special din domeniul efervescent al artelor!

4+ ani
4.8
Curs

Voltaj Academy (Timișoara)

Strada Virtuții 14, Timișoara

Școală de arte & muzică unde se țin cursuri de pian, chitară, tobe, bass, producție muzicală, cor, mișcare scenică & teatrală.

4+ ani
5
Atelier Curs

Fabrica de Arte

Str. Independenței 24, Timișoara

Fabrica de Arte oferă cursuri de canto, pian, chitară, tobe, pictură, desen și ateliere muzicale.

4+ ani
5
Curs

Academia de muzică Soundbox

Str. Zizinului 110, Brașov

Academie de muzică ce oferă cursuri individuale, dar și colective de chitară, tobe, canto, pian și bass, cu înscrieri deschise pe tot parcursul anului.

8+ ani
Curs

Școala de Artă București

Str. Cuza Vodă 100, București

Școală cu profil artistic unde copiii pot urma o gamă variată de cursuri: actorie pictură, canto.

4+ ani
4.4
Curs

Școala de Muzică Boem Club

Str. Chiparosului 36, București

Școală de muzică în care armonia sunetelor și a cântecelor va mângâia sufletele prichindeilor pasionați de artă și va transforma pasiunea în performanță.

8+ ani
4.3
Curs

Music 4 All School

Drumul Sării 31, București

Școală de muzică ce îi invită pe copii într-o lume a sunetelor, artei și frumuseții muzicale, sub îndrumarea profesorilor cu experiență.

4+ ani
4.8
Curs

Voltaj Academy Central

Str. Pictor Ion Andreescu 3, București

Școală ce oferă cursuri de pian, vioară, chitară, canto, tobe & bass, producție muzicală, mișcare scenică, artă teatrală, percuție, dar și teorie muzicală.

8+ ani
4.8
Curs

Școala de Muzică Armonia

Str. Profesor Ion Maiorescu 37, București

Școală ce oferă cursuri de pian, chitară, vioară, mandolină, ukulele, canto și chitară bass, teorie muzicală, tobe, actorie și instrumente de suflat.

8+ ani
4.9
Curs

Școala de Arte ArioDante

Str. Spătarului 40, București

Școală de arte pentru copii, unde se organizează cursuri de arte plastice și instrumente muzicale, dar și de canto și jazz.

8+ ani
5
Curs

Clubul Armonia Artelor

Str. Nicolae N. Beldiceanu 1, București

Club de muzică ce oferă doritorilor cursuri de pian, canto, vioară, chitară, tobe și percuție, structurate pe baza vârstei și nivelulului de pregătire.

4+ ani
5
Curs

Școala de Muzică Symphony

Str. Iancu Cavaler de Flondor 7, București

Școală de muzică, perfectă pentru iubitorii de artă care pot urma cursuri de chitară, pian, canto, vioară, ukulele, tobe și teorie muzicală.

8+ ani
5
Curs

Tiririri Music

Str. Baia de Fier 10, București

Școală de muzică unde puteți urma cursuri de canto, pian, vioară, tobe, teorie muzicală, cursuri de producție muzicală, chitară (electrică și acustică).

8+ ani
5
Curs

Band Music School

Prelungirea Ghencea 122, București

Școală de muzică care oferă lecții teoretice și cursuri de pian, vioară, canto, chitară, tobe și bass, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

8+ ani
5
Atelier

Club YoYo

Str. Prof. Ioan Rus 135, Florești

Centru educațional after și before school cu program variat - ateliere, workshop-uri, jocuri și cluburi, petreceri aniversare și evenimenete festive.

4+ ani
4.8
Atelier Curs

Art’s Cool

Str. Oașului 46, Cluj-Napoca

Școală privată de muzică, unde se organizează cursuri de muzică (canto și instrumente), teatru și dans, într-o gamă variată de programe educaționale.

4+ ani
5
Curs Familie

Music HUB

Calea Baciului 99, Cluj-Napoca

Școală de muzică ce organizează cursuri de canto, pian, tobe, vioară și chitară, dar pune la dispoziție și spații pentru repetiții, înregistrări și ateliere.

4+ ani
4.9

Voltaj Academy

Str. Septimiu Albini 108, Cluj-Napoca

Școala de Muzică Voltaj Academy pune la dispoziția doritorilor cursuri de canto, pian, chitară, tobe, bass, producție muzicală, artă teatrală și mișcare scenică.

8+ ani
4.5