Str. Muzeului 332, Cernat
Muzeul Etnografic Haszmann Pál deschis în 1973 expune moștenirea culturală a comunității secuiești și a celei maghiare din Cernatul de Jos.
DJ103B 380, Ozun
Mestecănișul de la Reci și Bălțile de la Ozun-Sântionlunca alcătuiesc o arie naturală suprapusă, ambele fiind relevante din punct de vedere ecologic, biografic și național
DN57, 227170
Grota Veterani este o peșteră de dinemnsiuni medii și face parte din Masivul Ciucaru Mare, fiind poziționată pe malul din stânga Dunării.
Lăzărești, Romania
Tinovul Mohoș este o zonă geografică impresionantă, fiind o locație inedită care poate fi vizitată în regim organizat, pentru maximă siguranță.
284, Nucșoara, Romania
Parcul Național Retezat este spectaculos atât din punct de vedere biologic și științific, prin floră și faună, cât și prin așezarea într-un spațiu montan impozant.
Colțești, Romania
Cetatea Trascăului e amplasată în apropiere de comuna Rimetea și a fost ridicată în anul 1296, cunoscând secole încăcate de conflict și de schimbare.
DJ203G, Romania
Tabăra de Sculptură Măgura este cea mai bogată galerie de sculpturi în piatră, expuse în natură, de pe teritoriul țării, adunând 256 de exponate.
Ceahlau, Romania
Cascada Duruitoarea este un obiectiv demn de vizitat, o rezervație naturală potrivită pentru pasionații de drumeții și aventuri montane.
Str. Mărăști 683, Sânpetru
Dealul Cetății este recunoscut pentru vegetația dispersată pe întreaga sa suprafață ce cuprinde o biodiversitate impesionantă de plante, copaci și animale sălbatice.
Str. Orzoaia de Sus 12, Orzoaia de Sus
Muzeul Conacul „Bellu” adăpostește o colecție impresionantă de artă, cărți, mobilier și obiecte cu însemnătate culturală ce au aparținut familiei baronului Bellu.
Mălăiești, Romania
Cetatea Mălăieşti este situată în apropiere de orașul Hațeg, fiind un punct de referință al zonei, un spațiu istoric încărcat de cultură.
Câlnic, Romania
Cetatea Țărănească Câlnic este o construcție fortificată care păstrează și expune elemente reprezentative ale vieții și ale culturii din comunitatea săsească de altădată.
Bozioru, Romania
Microrelieful trovanților este un reper turistic cunoscut, ce fascinează prin natura neobișnuită a stâncilor și legendele populare care le înconjoară.
Ordâncușa Ravine, Romania
Cheile Ordâncușei sunt recunoscute ca rezervație naturală - o arie protejată ce adăpostește peisaje de poveste, cu versanți acopeiți de păduri de conifere.
Gorge of Varghis, Romania
Cheile Vârghişului oferă o priveliște naturală impresionantă ce îmbină formațiuni calcaroase săpate în stâncă, vegetație, izvoare și peșteri spectaculoase.
DJ229P, Romania
Capul Doloșman este singura faleză stâncoasă cu deschidere înspre Marea Neagră, o zonă naturală de o importanță națională sporită.
DJ222, Romania
În Cheile Dobrogei veți descoperi o serie de obiective istorice și geografice, zone de relaxare departe de oraș și trasee destinate drumețiilor în natură.
Str. Stadionului 2, Borsec, Romania
Poiana Zânelor este un ansamblu turistic situat la baza Munților Rodnei ce dispune de zone pentru cazare, spații de agrement, piscine și locuri pentru relaxare.
Pâclele, Romania
Vulcanii Noroioși din zona Buzăului sunt declarați rezervație naturală în anul 1924, devenind cu timpul o zonă turistică apreciată la nivel european.
Sebeș, Romania
Canionul Râpa Roșie este o rezervație naturală unicată pe teritoriul țării noastre care se remarcă prin coloanele de o culoare roșie-arămie.