229 Rezultate
Familie Prieteni

Labirintul Vesel

Strada Deal 59, Vârteju, Ilfov

Loc de joacă & petreceri aniversare, cu labirint în mărime naturală, spațiu verde, Wi-Fi, locuri de parcare și altele. Activități & jocuri pentru toți copiii!

4+ ani
5
Curs

Vitascend

Strada Camil Petrescu 46, Iași

Școală de tenis unde se țin cursuri de tenis pentru copii (vârsta minimă de 6 anișori) și de unde pot fi închiriate terenuri de tenis!

4+ ani
5
Familie Prieteni

Tenis în Livadă

Șoseaua Bârnova 112, Iași

3 terenuri de tenis localizate în Bârnova, care pot fi închiriate după bunul plac. Dispun de vestiare, dușuri și există și saună unde puteți merge!

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Parc Aventura Nativa

Str. Prof. Eduard Caudella, Iași

Parc de aventură cu trasee suspendate & la sol, în inima pădurii, unde se pot organiza și petreceri aniversare. Facilități pentru întreaga familie!

0+ ani
4.4
Familie

Restaurant Cavalerul Medieval

Șoseaua Iași-Ciurea, Iași

Restaurant autentic, într-un decor care aduce aminte de sălile medievale în care se țineau serate și evenimente, în care erau încununați mai marii regatului!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant La Conac (Iași)

Strada Nicolae Gane 27, Iași

Restaurant cu specific românesc, tradițional, și cu loc de joacă pentru copii. O locație primitoare, cu atmosferă călduroasă și familială, cu meniu variat!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant GoodTimes

Strada Soarelui, Iași

Restaurant kids-friendly, unde se poate juca bowling sau biliard. De asemenea, există meniu variat pentru fiecare gust (vegetarian, vegan și altele).

0+ ani
4.7
Familie

Releu Bucium

Releu Bucium, Iași

Punct de panoramă asupra orașului, care se vede superb în special seara, în mijlocul naturii. O locație perfectă pentru picnic și voie bună în familie!

0+ ani
4.6
Curs

International Summer Schools Education

Strada Grigore Ureche 1, Iași

Tabere internaționale pentru copii - nu doar în limba engleză - și, de asemenea, centru care organizează cursuri de limba engleză pentru copii!

8+ ani
4.5
Familie Prieteni

Stadion Olymp

Strada Cicoarei, 707515 Tomești, Iași

Teren de fotbal acoperit cu plasă, pe gazon sintetic, care poate fi închiriat în vederea practicării acestui sport. Corespunzător amenajat și dotat!

4+ ani
4.6
Prieteni

Ana Fun Land

Strada Anton Pann, Valea Lupului, Iași

Loc de joacă & petreceri, localizat în Valea Lupului, colorat și dotat cu echipamentele necesare pentru joacă de zile mari, pentru copii de toate vârstele.

0+ ani
4.6
Prieteni

Grădinița Kiki

Strada Rediu 110, Iași

Grădiniță cu programă adaptată curriculumului în vigoare, dar unde se organizează și cursuri opționale, activități extracurriculare din diferite domenii.

0+ ani
4.3
Prieteni

Grădinița Veselă

Şoseaua Rediu, Valea Lupului, Iași

Grădinița Veselă este colorată, modernă, dispune de spațiu exterior extins și de spațiu indoor dotat corespunzător nevoilor micilor aventurieri!

0+ ani
4.4
Curs Familie Prieteni

Baza Sportivă Miroslava

Strada Neculai Zaharia, Balciu, Iași

Bază sportivă de unde se pot închiria terenuri de tenis cu zgură și unde există și un teren de fotbal cu gazon artificial, outdoor.

4+ ani
4.2
Atelier Prieteni

Grădinița Vegarden

Valea Ursului, Iași

Grădiniță care promovează mișcarea în aer liber, libertatea de mișcare, dar și cu activitate de școală de vară, AfterSchool și locație de petreceri!

0+ ani
4.7
Familie Prieteni

Loc de joacă Lumea Copiilor

Str. Ciurchi, Iași

Parc în aer liber pentru copii, în cartierul Tătărași, cu tobogan, leagăn (sub formă de căluți), leagăn pentru copii mici și aparate pentru fitness.

0+ ani
4.4
Curs

Clubul Sportiv Power Box

Bulevardul Poitiers 79, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de box și lupte de contact pentru copii, educație nutriționale, autoapărare și condiționare fizică!

4+ ani
5
Prieteni

Fun House Arena

Strada Constantin Langa 115, Miroslava

Loc de joacă indoor, în Miroslava, unde se pot organiza și petreceri aniversare și tematice. Locația poate fi închiriată și pentru AfterSchool!

0+ ani
4.6
Curs

Dojo Master – Karate Iași

Strada Vasile Alecsandri, Miroslava

Cursuri de karate pentru copiii, organizate de către campionul național, european și mondial Răzvan Popa, în Miroslava și Bârnova, ce și-a deschis propria sală!

4+ ani
5
Familie Prieteni

Ograda bunicilor

Strada Cățelu 357, Contesti

Ograda bunicilor – locul unde te simti, pret de cateva ore, pe prispa din fata casei bunicilor!

0+ ani
4.5