26 Rezultate
Curs

Dojo Gym

Aleea Vasile Alecsandri, Iași

Centru de fitness unde se organizează cursuri de karate, arte marțiale & Fitbox pentru copii. Vârsta minimă de înscriere la cursuri este de 4 anișori!

4+ ani
3.9
Curs

Sala Polivalentă

Strada Palat 2, Iași

Centru sportiv unde se organizează, periodic, programe, cum ar fi ”HERCULES” - cursuri de inițiere în diferite sporturi pentru copii de 6-14 ani.

4+ ani
3.7
Curs

Box Club CSM

Strada Teodor Burada 5, Iași

Sală de fitness unde se organizează cursuri de box și autoapărare pentru copii. Educație nutrițională inclusă, un mediu propice condiționării fizice!

4+ ani
4.7
Curs

Clubul Sportiv Power Box

Bulevardul Poitiers 79, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de box și lupte de contact pentru copii, educație nutriționale, autoapărare și condiționare fizică!

4+ ani
5
Curs

Clubul Sportiv Școlar Unirea

Strada Sărărie 189, Iași

Club sportiv, înființat încă din anul 1979, care își desfășoară și în prezent activitatea, oferind copiilor o gamă variată de cursuri cu specific sportiv!

4+ ani
4.8
Curs

Clubul Sportiv Toratoshi – Honbu Dojo

Bulevardul Metalurgiei 8, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de Isshinryu Karate-Do, Shotokan Fudokan Karate Do, Judo & Kendo, pentru copiii și adulții doritori!

4+ ani
5
Curs

Two on One Academy

Sala Polivalentă, Strada Palat 2, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de BJJ, MMA, kick-box, antrenamente de Skandenberg și cursuri de autoapărare pentru copii & adulți.

4+ ani
5
Curs

Clubul Sportiv Olympic

Bulevardul Tudor Vladimirescu 57, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de bok, kick-box și MMA, Karate-Do tradițional, pentru copii și adulți, sub îndrumarea lui Petronel Luca.

4+ ani
5
Curs

Clubul Sportiv Top Rank Taekwon-Do

Strada Vasile Conta 30, Iași

Școală de arte marțiale unde se organizează cursuri de Taekwon-Do ITF, pentru copii, care au loc la Casa de Cultură a Studenților. Mediu plăcut, sigur!

4+ ani
5
Curs

Gym Box

Strada Anastasie Panu 27, Iași

Cursuri de arte marțiale, box, gimnastică aerobică, Jiu-Jitsu brazilian, kick-box, MMA, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani!

8+ ani
5
Curs

Tornado Fight Gym

Strada Han Tătar 10, Iași

Sală de fitness unde se organizează cursuri de box, box mixt, kick-box, FitBox, Muay Thai și MMA pentru copii, existând și cursuri de box feminin.

4+ ani
4.7

Academia MMA Dan Babu

Str. Mihail Kogălniceanu 15, Brașov

Sală de sport de contact MMA - arte marțiale mixte - și MUAY THAI - box thailandez - sub îndrumarea antrenorului Dan Babu.

4+ ani
4.8
Curs

Ursache Box Club Brasov

Bulevardul Griviței 1W

Ursache Box Club Brasov este un loc excelent pentru copiii pasionați de box.

4+ ani
4.8
Curs

Clubul Sportiv Olimpia

Șoseaua Iancului 128A, București

Club sportiv de performanță ce oferă cursuri de pregătire sportivă pentru copii și adulți, cu șansa participării la concursuri naționale și internaționale.

8+ ani
4.2
Curs

Clubul Sportiv Școlar nr. 5

Calea Plevnei 124, București

Club sportiv școlar ce organizează cursuri de pregătire sportivă pentru copii și adulți - atletism, box, culturism, handbal, judo, karate și baschet.

8+ ani
4.8
Curs

Complexul Sportiv Național Lia Manoliu

Bd. Basarabia 37-39, București

Complex sportiv dotat cu diferite săli pentru antrenamente - fotbal, tenis, baschet, înot, arte marțiale, dansuri, karate, gimnastică, box și atletism.

8+ ani
4.5
Curs

UNI Sports

Str. Sergent Nuțu Ion 8, București

Sală de fitness unde se organizează cursuri de kempo, wushu și kickboxing, lecțiile de arte marțiale având loc sub atenta îndrumare a antrenorilor.

8+ ani
4.7
Curs

Olimpic Gym

Bd. Basarabia 37-39, București

Sală de fitness unde există câte o activitate sportivă perfectă pentru fiecare membru al familiei, copil sau adult, de la aerobic, la cursuri de kickboxing.

4+ ani
Curs

Academia Cătălin Moroșanu

Bd. Marasti Nr. 65-67, Romexpo, intrarea B

Sală de arte marțiale ce oferă pregătire sportivă de la începători la avansați: grupe de copii, adulți, cei interesați de performanță sau lecții de autoapărare.

8+ ani
4.9
Curs

Agon Fighting

Calea Crângași 87, București

Clubul sportiv ce oferă cursuri pentru copiii care doresc să învețe tainele acestei arte marțiale și să dobândească o condiție fizică îmbunătățită.

8+ ani
4.9