148 Rezultate
Curs

Imperial Dance School

Bulevardul Socola 112, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de dans sportiv, balet, streetdance & dans popular pentru copii. Instructori avizați și cu experiență!

4+ ani
4.5
Curs

Nikons Dance Team

Strada Păcurari 157, Iași

Școală unde se organizează cursuri de dans modern, dans popular, gimnastică, dans sportiv & balet pentru copii. Patru locații disponibile în oraș!

4+ ani
5
Curs Familie

Ateneul Național din Iași

Ateneul Tătăraşi, Strada Ion Creangă 14, Iași

La Ateneul Național Iași se organizează diferite evenimente, spectacole și, de asemenea, se organizează și cursuri de dans sportiv pentru copii!

4+ ani
4.7
Curs

Clubul Artelor

Aleea Grădinari 7, Iași

Centru artistic unde se țin cursuri de pian, cursuri de chitară, canto, vioară, dabns, teatru pentru copii. Se organizează, periodic, și evenimente!

4+ ani
4.6
Prieteni

Grădinița Veselă

Şoseaua Rediu, Valea Lupului, Iași

Grădinița Veselă este colorată, modernă, dispune de spațiu exterior extins și de spațiu indoor dotat corespunzător nevoilor micilor aventurieri!

0+ ani
4.4
Curs

Karelli Couture

Strada Ion Creangă 12, Iași

La Karelli Couture se organizează cursuri de modelling, dans sportiv & teatru pentru copii. Vârsta minimă de înscriere este de 4 anișori (4-12 ani).

4+ ani
5
Curs

Levita Family

Bulevardul Carol I 4, Iași

Școală de dans & fitness, unde se organizează cursuri de balet, coregrafie, dans contemporan, destinată EXCLUSIV publicului feminin.

4+ ani
4.7
Curs

Tazu Dance

Strada Vasile Conta 30, Iași

Școală de dans renumită în Iași, unde se organizează cursuri de streetdance & dans modern, pe categorii de vârstă și nivel de pregătire.

4+ ani
5
Curs

Dance University

Strada Păcurari 98, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de dans sportiv, dans modern, Zumba Kids & dans contemporan, cu abonament, pentru copii.

4+ ani
5
Curs

Quasar Dance

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10, Iași

Școală de dans - prima de streetdance apărută în Iași - unde se organizează cursuri de streetdance, dans modern și numeroase activități extra.

4+ ani
4.9
Curs

Magnitude Dance

Aleea Vasile Petrescu 5, Iași

Școală de dans unde se țin cursuri de dans modern, contemporan, balet și alte tipuri de dans, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

4+ ani
4.7
Curs

Enoa Dance Art

Calea Chișinăului 57, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de dans popular, dans modern și contemporan, bachata, salsa, kizomba, rueda, vals, pentru copii!

4+ ani
5
Curs

Ikim Arts Academy

Strada Ignat 15, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de dans contemporan, balet, streetdance și dans popular - atât pentru adulți, cât și pentru copii!

4+ ani
4.8
Curs

Dance Studio

Strada Miroslava, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de balet, gimnastică, dans sportiv, dans modern și dans popular pentru copii, și activități extra!

4+ ani
4.9
Curs

Add’Dance Studio

Șos. Nicolina 5, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de balet, latino și dans modern - atât pentru copii, cât și pentru adulți. Periodic au loc evenimente!

0+ ani
4.8
Curs

Școala Bel ART

Strada Grigore Ghica Vodă, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de dans sportiv, dans popular & balet pentru copii. Periodic, se organizează și seri de dans în familie!

0+ ani
4.9
Curs

TheSky Dance

Strada Vasile Conta 30, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de balet, cursuri de gimnastică, cursuri de dans sportiv, modern & latino pentru copiii iubitori de mișcare!

4+ ani
4.9
Atelier Curs

Dream Art Center

Strada Vasile Alecsandri 5, Iași

Hub cultural pentru copii, unde se organizează o gamă deosebit de variată de cursuri & ateliere, în special din domeniul efervescent al artelor!

4+ ani
4.8
Curs

Well Time Fitness

Casa Lebăda, Șoseaua Bucium 23, Iași

Sală de sport unde se organizează cursuri de dans pentru copii, cursuri de Karate Shotokan și, anual, club de vacanță Well Times Fitness (6-10 anișori).

4+ ani
4.5
Curs

Beautiful Dance by Daniela-Școala de Balet și Dans

Iulius Town, Piața Consiliul Europei 2, Timișoara

Școala de balet și dans "Beautiful Dance by Daniela" oferă un mediu educativ minunat pentru copii, îmbinând arta dansului cu principii didactice inovatoare.

4+ ani