693 Rezultate
Atelier Curs

Creative Kids Park

Închis

Strada Nadeș 5, București

Centru de activități pentru copii - ateliere, concursuri, excursii, activități sportive, teatru și multe altele. Un loc în care educația și joaca se îmbină!

0+ ani
Prieteni

Zoomzy Play Club

Deschis acum

Strada Sergent David Ilie 40, București

Locație modernă & plăcută pentru petreceri aniversare (dar nu numai) din București, cu numeroase facilități atât pentru copii, cât și pentru adulți!

0+ ani
Prieteni

PlayDay

Închis

Strada Alverna 25, Cluj-Napoca

Spațiu pentru petreceri aniversare & tematice, organizat întocmai pentru distracția copiilor și, de asemenea, siguranța acestora. O zi aniversară de neuitat!

0+ ani

Muzeul Etnografic Haszmann Pál

Închis

Str. Muzeului 332, Cernat

Muzeul Etnografic Haszmann Pál deschis în 1973 expune moștenirea culturală a comunității secuiești și a celei maghiare din Cernatul de Jos.

0+ ani
4.8

Mestecănișul de la Reci și Bălțile de la Ozun-Sântionlunca

Deschis acum

DJ103B 380, Ozun

Mestecănișul de la Reci și Bălțile de la Ozun-Sântionlunca alcătuiesc o arie naturală suprapusă, ambele fiind relevante din punct de vedere ecologic, biografic și național

0+ ani
4.5

Grota Veterani

Închis

DN57, 227170

Grota Veterani este o peșteră de dinemnsiuni medii și face parte din Masivul Ciucaru Mare, fiind poziționată pe malul din stânga Dunării.

4+ ani
4.6

Tinovul Mohoș

Închis

Lăzărești, Romania

Tinovul Mohoș este o zonă geografică impresionantă, fiind o locație inedită care poate fi vizitată în regim organizat, pentru maximă siguranță.

0+ ani
4.9

Parcul Național Retezat

Închis

284, Nucșoara, Romania

Parcul Național Retezat este spectaculos atât din punct de vedere biologic și științific, prin floră și faună, cât și prin așezarea într-un spațiu montan impozant.

0+ ani
4.8

Cetatea Trascăului

Deschis acum

Colțești, Romania

Cetatea Trascăului e amplasată în apropiere de comuna Rimetea și a fost ridicată în anul 1296, cunoscând secole încăcate de conflict și de schimbare.

0+ ani
4.7

Tabăra de Sculptură Măgura

Deschis acum

DJ203G, Romania

Tabăra de Sculptură Măgura este cea mai bogată galerie de sculpturi în piatră, expuse în natură, de pe teritoriul țării, adunând 256 de exponate.

0+ ani
4.5

Cascada Duruitoarea

Deschis acum

Ceahlau, Romania

Cascada Duruitoarea este un obiectiv demn de vizitat, o rezervație naturală potrivită pentru pasionații de drumeții și aventuri montane.

0+ ani
4.8

Dealul Cetății – Lempeș

Deschis acum

Str. Mărăști 683, Sânpetru

Dealul Cetății este recunoscut pentru vegetația dispersată pe întreaga sa suprafață ce cuprinde o biodiversitate impesionantă de plante, copaci și animale sălbatice.

0+ ani
4.7

Muzeul Conacul Bellu

Închis

Str. Orzoaia de Sus 12, Orzoaia de Sus

Muzeul Conacul „Bellu” adăpostește o colecție impresionantă de artă, cărți, mobilier și obiecte cu însemnătate culturală ce au aparținut familiei baronului Bellu.

0+ ani
4.6

Muzeul de Locomotive cu Abur Reșița

Deschis acum

Calea Timișoarei 4l, Reșița

Muzeul de Locomotive cu Abur de la Reșița a fost inaugurat în anul 1927, acesta exemplificând progresul liniar al industriei feroviare din România.

0+ ani
4.6

Cetatea Mălăieşti

Închis

Mălăiești, Romania

Cetatea Mălăieşti este situată în apropiere de orașul Hațeg, fiind un punct de referință al zonei, un spațiu istoric încărcat de cultură.

0+ ani
4.6

Cetatea Țărănească Câlnic

Deschis acum

Câlnic, Romania

Cetatea Țărănească Câlnic este o construcție fortificată care păstrează și expune elemente reprezentative ale vieții și ale culturii din comunitatea săsească de altădată. 

0+ ani
4.5

Trovanți – Babele de la Ulmet

Deschis acum

Bozioru, Romania

Microrelieful trovanților este un reper turistic cunoscut, ce fascinează prin natura neobișnuită a stâncilor și legendele populare care le înconjoară.

0+ ani
4.7

Castelul de Apă

Deschis acum

Str. Adrian 113, Drobeta-Turnu Severin

Castelul de Apă din Drobeta Turnu-Severin este cunoscut pentru arhitectura sa medievală impresionantă și rolul istoric pe care acesta l-a avut de-a lungul timpului.

0+ ani
4.6

Turnul Belvedere

Deschis acum

Sovata, Romania

Turnul Belvedere din stațiunea Sovata este destinat vizitatorilor care își doresc ceva diferit față de atracțiile principale pentru care este cunoscută și apreciată stațiunea.

0+ ani
4.7

Parcul Regina Maria

Deschis acum

Splaiul Nistrului 2, Timișoara

Parcul Regina Maria este un loc minunat pentru atât pentru localnici, cât și pentru turiștii interesați de contextul istoric și însemnătatea socio-culturală a acestui parc.

0+ ani
4.5