16 Rezultate
Familie Prieteni

Amfiteatrul Palas

Strada Palas 7A, Iași

Amfiteatru în aer liber, localizat în Grădina Palas, care se deschide în zilele de vară. Aici se organizează o gamă variată de spectacole și evenimente!

4+ ani
4.7
Familie

Teatrul Național Vasile Alecsandri

Strada Agatha Bârsescu 18, Iași

Teatrul Național Vasile Alecsandri Iași este, de fapt, primul Teatru Național din România. Un foarte important reper istorico-cultural al țării noastre!

4+ ani
4.9
Familie

Lacul din Grădina Botanică

Şoseaua Munteni, Iași

Lac natural localizat în Grădina Botanică Anastasie Fătu, loc perfect pentru plimbări în natură, pădure în proximitate, petrecut timp în aer liber cu familia!

0+ ani
4.6
Curs

Aerobic cu Dana

Strada Dudescu 12, Iași

Gimnastică prenatală, antrenamente aerobic mama & bebe, cursuri de aerobic și gimnastică pentru toți copiii. Mediu sigur și relaxare asigurată!

0+ ani
4.8
Curs Familie

ParentIS

Strada Vitejilor 12-14, Iași

Asociație pentru părinți, unde se organizează cluburi & webinarii despre sarcină, siguranța copilului, parenting, babywearing și activități pentru copii!

0+ ani
4.5
Familie

Cinema City Iași

Bulevardul Tudor Vladimirescu 2, Iași

Cinema din Iași, unde se rulează filme de nivel internațional și național. Dotate cu sisteme audio și video profesionale, în incinta Iulius Mall.

4+ ani
4.5
Familie

Cinema Victoria

Piața Unirii 5, Iași

Cinema Victoria este unul dintre cele mai veche cinemauri din Iași. Totuși, aici încă se rulează filme, se țin spectacole și alte evenimente cu specific.

4+ ani
4.1
Familie

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă 14, Iași

La Cinema Ateneu, în incinta Ateneului Național Iași, se rulează filme (unele și pentru copii), și se țin evenimente cu specific cinematografic & teatral.

4+ ani
4.9
Familie

Teatrul Luceafărul

Strada Grigore Ureche 5, Iași

Instituție teatrală pentru copii & tineret, unde se organizează spectacole de teatru (actori și păpuși) inspirate din povești și basme populare.

0+ ani
4.3
Curs Familie

Ateneul Național din Iași

Ateneul Tătăraşi, Strada Ion Creangă 14, Iași

La Ateneul Național Iași se organizează diferite evenimente, spectacole și, de asemenea, se organizează și cursuri de dans sportiv pentru copii!

4+ ani
4.7
Familie Prieteni

Biciclete Tandem Iași

Copou Park, Bulevardul Carol I nr. 31, Iași

Locație în Parcul Copou care vă oferă posibilitatea de a închiria ”biciclete în tandem”, echipate, după necesitate, și cu scaun pentru bebeluș.

0+ ani
5
Familie

Viper Club

Bulevardul Tudor Vladimirescu 113, Iași

Club unde se poate juca tenis de masă, bowling, snooker, biliard, board games în familie, localizat în incinta Iulius Mall. O locație foarte prietenoasă!

4+ ani
4.4
Familie Prieteni

Master Club

Strada Țepeș Vodă 1, Iași

Club unde puteți juca bowling, biliard, snooker sau board games în familie. Există 6 piste de bowling, 12 mese de biliard și 2 de snooker!

4+ ani
4.1
Familie

Club ReStart

Strada Fermei, Iași

Centru de wellness pentru întreaga familie, unde există teren de fotbal, piscină outdoor, pistă de bowling și sală de fitness. Atmosferă relaxantă, liniștită!

0+ ani
4.4
Familie Prieteni

Master Escape

Bulevardul Socola 22, Iași

Escape Room din Iași, pentru copiii cu vârste de +10 ani, care dispune de numeroase camere în care colaborarea reprezintă ”cheia” succesului!

4+ ani
4.8
Familie Prieteni

Zada

Aleea Mihail Sadoveanu 45, Iași

O frumoasă locație, perfectă pentru întreaga familie, unde există și loc de joacă. În apropierea naturii, departe de haosul omniprezent al agitației urbane.

0+ ani
4.9