13 Rezultate
Prieteni

Ana Fun Land

Strada Anton Pann, Valea Lupului, Iași

Loc de joacă & petreceri, localizat în Valea Lupului, colorat și dotat cu echipamentele necesare pentru joacă de zile mari, pentru copii de toate vârstele.

0+ ani
4.6
Prieteni

Fun House Arena

Strada Constantin Langa 115, Miroslava

Loc de joacă indoor, în Miroslava, unde se pot organiza și petreceri aniversare și tematice. Locația poate fi închiriată și pentru AfterSchool!

0+ ani
4.6
Prieteni

Another World (VR Arena)

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10, Iași

Loc de joacă bazat pe tehnologia VR (realitate virtuală), cu arenă de joc de peste 100 de metri pătrați, cu ochelari VR fără cabluri. Aventură!

0+ ani
4.8
Atelier Prieteni

Kinder Joy

Șos. Nicolina 175, Iași

Loc de joacă și pentru petreceri aniversare, Baby Parking, unde se organizează periodic diverse tipuri de ateliere, în conformitate cu vârsta copiilor!

0+ ani
4.9
Familie Prieteni

Sensory (Camere Senzoriale)

Strada Morilor 11, Iași

Un conceput unic & autentic în Iași, camere senzoriale pentru copii și părinți, din dorința de a crea noi conexiuni între familii. Cu adevărat special!

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

SuperFUN

Șoseaua Bucium 58, Iași

SuperFUN dispune de un spațiu exterior de peste 3500 de metri pătrați, cu numeroase dotări: tiroliană, trasee aeriene, pante! Un loc tare, tare fain!

0+ ani
4.6
Prieteni

Happy și Hop

Șoseaua Păcurari 121, Iași

Loc de joacă pentru copii, dotat cu facilități cum ar fi tobogane, vulcan pe care se pot cățăra, labirinturi, trambuline și multe, multe altele.

0+ ani
4.3
Atelier Curs Prieteni

Neverland

Bloc 977A, Aleea Tudor Neculai 79, Iași

Loc de joacă, colorat și modern, unde se pot ține și petreceri aniversare, care prezintă și program After- și Beforeschool, cu toate cele necesare!

0+ ani
4.5
Atelier Curs Prieteni

Master Kids

Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 71A, Iași

Locație cu loc de joacă, unde se pot ține și petreceri pentru copii, unde se organizează și ateliere, activități în familie, cursuri și multe altele!

0+ ani
4.7
Familie Prieteni

Arena Play (Arena Copiilor)

Fundac Plopii fără Soț 18-22, Iași

Distracție maximă pentru copii la acest loc de joacă high-tech, dotat cu facilități dintre cele mai moderne, de ultimă generație! Distracție garantată!

0+ ani
4.6
Atelier

Just Fun

Bloc B8, Strada Vitejilor 12, Iași

Loc de joacă și petreceri pentru copii în Iași, într-un cadru modern, colorat și pe placul celor mici. O mulțime de activități distractive, pentru toți!

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

WALLIN

Timtex, Strada Rampei 9A, Iași

Spațiu de joacă din Iași, care îmbină mișcarea cu jocurile VR, într-o armonie deosebită - ore în șir de distracție, râsete și voie bună pentru…

0+ ani