14 Rezultate
Familie Prieteni

Tenis în Livadă

Șoseaua Bârnova 112, Iași

3 terenuri de tenis localizate în Bârnova, care pot fi închiriate după bunul plac. Dispun de vestiare, dușuri și există și saună unde puteți merge!

0+ ani
4.8
Prieteni

Skate Park (Iași)

Strada General Toma Dimitrescu, Iași

Skate Park pentru pasionații de skateboarding & BMX. Localizat lângă Parcul Expoziției, cu loc de joacă alăturat. Facilități pentru întreaga familie!

4.7
Familie Prieteni

Dribling Arena (Teren Fotbal Planet)

Aleea Cimitirul Evreiesc 2, Iași

Teren de fotbal care poate fi închiriat, cu mini-terasă, parcare, mini-bar, acoperit! Terenul este pe gazon sintetic, poate fi închiriat prin apel telefonic!

4+ ani
4.5
Familie Prieteni

Stadionul Tineretului

Strada Aviației 27, Iași

Stadion pentru fotbal, rugby în aer liber, unde se adună copiii și iubitorii acestor sporturi pentru a le putea practica. Cadru natural și liniștit!

4+ ani
4.1
Familie Prieteni

Magic Arena Heineken

Campus Tudor Vladimirescu, Iași

Teren de fotbal care poate fi închiriat, localizat în incinta Campsului Universitar Tudor Vladimirescu. Acoperit și descoperit, în funcție de anotimp!

4+ ani
4
Familie Prieteni

Stadion Olymp

Strada Cicoarei, 707515 Tomești, Iași

Teren de fotbal acoperit cu plasă, pe gazon sintetic, care poate fi închiriat în vederea practicării acestui sport. Corespunzător amenajat și dotat!

4+ ani
4.6
Familie Prieteni

Baza Sportivă Ciric

Str. Moara de Vant 171, Iași

Bază sportivă de unde pot fi închiriate 6 terenuri de tenis, 2 de fotbal și unul de multisport, cu facilități precum dușuri, vestiare, parcare.

4+ ani
4.6
Curs Familie Prieteni

Baza Sportivă Miroslava

Strada Neculai Zaharia, Balciu, Iași

Bază sportivă de unde se pot închiria terenuri de tenis cu zgură și unde există și un teren de fotbal cu gazon artificial, outdoor.

4+ ani
Curs Familie Prieteni

Tenis Club Smart

Aleea Mihail Sadoveanu, Iași

Bază sportivă de unde se pot închiria terenuri de tenis - indoor & outdoor -, cu zgură, și unde se țin și cursuri de tenis.

4+ ani
Prieteni

Magic Sport Center

Șoseaua Națională 42C, Iași

Centru sportiv de unde se pot închiria, pentru joc, terenuri de fotbal, tenis de câmp, tenis cu piciorul, acoperite sau în aer liber, după necesitate.

4+ ani
4.4
Curs

Tenis Club Micul As

Strada Costache Negri 48, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de tenis pentru copiii cu vârsta peste 5 ani. Cele 3 terenuri de tenis pot fi închiriate.

4+ ani
4.9
Curs

Mr. Pong

Strada Han Tătar 12, Iași

Sală de unde pot fi închiriate mese de tenis de masă (ping-pong), 4 la număr, cu vestiar, mini-bar. Aici se organizează și cursuri de ping-pong!

4+ ani
3.7
Curs

FZN Arena

Bulevardul Chimiei 14, Iași

Centrul sportiv FZN Arena pune la dispoziție doritorilor cursuri de Teqball, Padel, PickleBall și Street Footbal. De asemenea, terenurile pot fi închiriate.

4+ ani
4.9
Curs

Coreco Tennis Club

Variantă, Şoseaua Rediu, Iași

Școală de tenis pentru copii și locație de unde se pot închiria terenurile - 7 terenuri pe zgură - pentru a juca tenis ocazional!

4+ ani
4.5