10 Rezultate
Curs Familie Prieteni

Match Ball Tennis Club

Str. Teodor Mihali 58, Cluj-Napoca

Terenuri de tenis calitative unde puteți să participați la cursuri organizate, sau vă puteți bucura de un meci de tenis în timpul liber.

4+ ani
4
Familie Prieteni

Club Transilvania

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Club sportiv unde puteți practica tenis, fotbal, volei, sau baschet, cursuri de inițiere în tenis, sau antrenamente de fotbal conduse de antrenori cunoscuți.

4+ ani
4.5
Curs Familie Prieteni

Winners Sports Club

Parcul Rozelor, Str. Calvaria, Cluj-Napoca

Cel mai modern club sportiv din Transilvania oferă cursuri de tenis, padel, fotbal și tenis cu piciorul, alături de tabere pentru micii sportivi.

4+ ani
4.3
Prieteni

Baza Sportivă CMC

Str. Augustin Bunea 1, Cluj-Napoca

Baza Sportivă CMC dispune de un teren sintetic disponibil pentru închiriere în orice moment al zilei, perfect pentru iubitorii fotbalului.

4+ ani
4.4
Familie Prieteni

Clubul De Tenis Enjoy

Aleea Valeriu Bologa 55A, Cluj-Napoca

Club de tenis ce pune la dispoziție 5 terenuri cu nocturnă și îi așteaptă pe iubitorii acestui sport la antrenamente și mișcare!

4+ ani
Curs Prieteni

Hoia Tenis Club

Str. Corneliu Coposu 167a, Cluj-Napoca

Clubul sportiv îi invită pe doritori în 2 locații, cu 11 terenuri profesionale, unde puteți participa la cursuri, având, de asemenea, și opțiunea de închiriere.

4+ ani
4.5
Familie Prieteni

Făget Sport Arena

Drumul Sfântul Ioan, Cluj-Napoca

Făget Sport Arena unește iubitorii de fotbal pentru un meci în aer liber, la marginea pădurii, fiind dotat cu gazon sintetic și nocturnă.

4+ ani
4.2

Marc Tenis

Str. Vasile Conta, Cluj-Napoca

Școala Marc Tenis din Cluj-Napoca oferă cursuri pentru copii și adulți, organizând și competiții anuale adresate copiilor și juniorilor.

4+ ani
4.7
Familie Prieteni

Baza Sportivă Unirea

Aleea Clabucet FN, Cluj-Napoca

Baza Sportiva Unirea este una dintre bazele sportive importante ale orașului, unde te întâlnești cu iubitori ai fotbalului, tenisului și ai mișcării.

4+ ani
4.4
Curs Prieteni

Best Tennis Club

Str. Platanilor 7, Cluj-Napoca

Club sportiv ce pune la dispoziție terenuri închiriabile pentru tenis de câmp și beach volei, organizând și cursuri de tenis pentru începători și avansați.

4+ ani
4.7