9 Rezultate
Familie Prieteni

Plaja Nicolina (Purcica)

Plaja Nicolina, Iași

Plajă & piscină în aer liber, deschise publicului larg în zilele de vară. De obicei este destul de aglomerat și se recomandă să faceți programare.

4+ ani
4
Familie

Tiki Beach

Șoseaua Ciric, Iași

Piscină deschisă publicului larg, atunci când este sezonul, potrivită pentru copii & adulți. Facilități de agrement, zonă extinsă și cadru natural!

0+ ani
4.1
Familie

Piscina Coral

DN28 10, Iași

Piscină în cadrul Complexului Coral, localizat ușor la ieșirea din oraș, deschisă publicului larg (adulți & copii) pe timp de vară. O alternativă perfectă!

0+ ani
4.3
Familie

Hype Garden

Șoseaua Ciric, Iași

Zonă de agrement pentru întreaga familie, care include și piscină pentru adulți și copii. Cadru natural, lac în apropiere, într-o oază de liniște și relaxare!

0+ ani
4.6
Familie

Ștrandul Municipal Iași

Stradela Sofia Nădejde 2, Iași

Ștrandul municipal din Iași, o alternativă accesibilă & la îndemână pentru familiile care sunt în căutarea unei piscine pentru a se răcori vara.

0+ ani
3.9
Familie

Piscina Ciric (Sunrise Pool Ciric)

Soseaua Aroneanu nr. 8, Iași

Două piscine - una pentru adulți și una pentru copii - deschise în zilele de vară, dotate cu șezlonguri, bar, umbreluțe, foarte aproape de natură!

0+ ani
4.3
Curs

Oxygen Sports & Spa

Strada Pantelimon Halipa 10, Iași

Centru de fitness & wellness unde există piscină deschisă publicului (pe baza abonamentului) și unde se organizează cursuri de înot pentru copii.

4+ ani
4.6
Curs

Zenity Spa

Calea Chișinăului, Iași

Centru de fitness & wellness - există piscină unde puteți înota, cu abonament lunar, și unde se organizează cursuri de înot pentru copii.

4+ ani
4.1
Curs

Hill Center Sport & Spa

Șoseaua Bucium 79, Iași

Centru de fitness & wellness unde se organizează cursuri de înot pentru copii, cursuri de tenis, și unde există piscină deschisă zilnic pentru clienți.

4+ ani
4.8