25 Rezultate
Familie Prieteni

Kids Candy Cluj

Avram Iancu 460 E Corp 1C Floresti, Cluj-Napoca

Kids Candy Club este un loc de joacă plin de culoare conceput pentru a oferi copiilor între 1-12 ani toate ingredientele pentru o petrecere memorabilă.

0+ ani
Prieteni

PlayDay

Strada Alverna 25, Cluj-Napoca

Spațiu pentru petreceri aniversare & tematice, organizat întocmai pentru distracția copiilor și, de asemenea, siguranța acestora. O zi aniversară de neuitat!

0+ ani
5
Prieteni

La Joacă

Str. C. Coposu 171, Cluj-Napoca

Loc de joacă aflat în cartierul Baciu, perfect atât pentru copiii mici, cât și pentru școlarii dornici de distracție și aventură.

0+ ani
4.9
Atelier Prieteni

101 Distracții

Str. Independenta, Sălicea

Loc de joacă, într-un spațiu verde care promovează activitățile în aer liber - ateliere de gătit, vânători de comori, jocuri sportive și multe altele!

4+ ani
5
Familie

La Moșu’

Str. Aviator Firuța Someșfălean, Dezmir

Cazare, restaurant, terasă și bar, un loc perfect pentru petreceri aniversare, evenimente formale, într-un cadru natural de poveste!

0+ ani
Prieteni

Someșul Rece Outdoor Playground

Gilău, Romania

Loc de joacă pentru copii, unde aceștia se pot distra - evenimente, workshop-uri, activități și jocuri care stimulează deprinderile motrice și cognitive!

0+ ani
5
Familie Prieteni

Forest Hub Făget

Drumul Sfântul Ioan 188, Cluj-Napoca

O locație de petreceri în aer liber unde copiii beneficiazăde activități ce încurajează mișcarea, fuga, și sportul sub cerul liber, respirând aer curat.

0+ ani
5
Atelier Prieteni

Kuku Bau Club

Str. Radu Gyr 1, Cluj-Napoca

Centru de activități pentru copii ce oferă cursuri de balet și limbi străine, unde prin joacă aceștia vor avea parte de momente educative și interesante.

4+ ani
4.9
Atelier Prieteni

Centrul de Recreere Anadary

Str. Stejarului 149, Florești

Centru educațional cu loc de joacă indoor & outdoor, workshop-uri interactive, ateliere, cu dotări speciale. Se pot ține și petreceri aniversare.

0+ ani
4.9
Atelier Prieteni

Kids Garden

Str. Transilvaniei 148, Baciu

Spațiu de recreere într-un cadru de basm, cu loc de joacă outdoor, activități indoor, un loc perfect pentru petreceri aniversare și festive.

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Robinson Play House

Str. Sub Cetate 152, Florești

Loc de joacă pentru copii care organizează și petreceri aniversare, sau tematice pentru cei mici, într-un cadru natural deosebit!

0+ ani
4.9
Prieteni

Club Arlechino

Str. Transilvaniei 390, Baciu

Club cu loc de joacă indoor pentru copii, unde se organizează cursuri, ateliere, petreceri aniversare și tematice, punând la dispoziție și program after school.

0+ ani
4.9
Familie Prieteni

Party Land

Str. Avram Iancu 276, Florești

Centru cu activitate de loc de joacă, dar și spațiu pentru petreceri festive și aniversare, într-un decor atrăgător și colorat!

0+ ani
4.5
Familie Prieteni

Clubul Zâmbărici

Str. Avram Iancu 371, Florești

Spațiu special amenajat pentru petreceri aniversare și tematice, supravegheate de către personalul instruit, care dispune de loc de joacă indoor și outdoor.

0+ ani
4.5
Familie Prieteni

LaserTag World & World Jump Cluj

Str. Luncii 19, Cluj- Napoca

LaserTag World & World Jump este singurul loc din Cluj-Napoca unde aveți parte de aceste 2 activități, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

4+ ani
4.4
Prieteni

Jungle House

Str. Timisului 4, Cluj-Napoca

Loc de joacă cu sala de petreceri spațioasă, special amenajată în culorile junglei, zonele de joacă fiind gândite în funcție de vârsta celor mici.

0+ ani
4.8
Prieteni

Clubul Mickey Mouse

Str. Câmpului 263, Cluj-Napoca

Locație destinată organizării de petreceri pentru copii cu trambulină, mașinuțe, un mini castel și multe altele - locul perfect pentru iubitorii lui Mickey Mouse.

0+ ani
4.9
Prieteni

Club Magic

Aleea Detunata 1, Complex Mercur

Un spațiu de joacă, localizat în Complexul Mercur, care se poate rezerva exclusiv pentru petreceri de neuitat și evenimente private.

0+ ani
4.7