32 Rezultate
Curs

Vitascend

Strada Camil Petrescu 46, Iași

Școală de tenis unde se țin cursuri de tenis pentru copii (vârsta minimă de 6 anișori) și de unde pot fi închiriate terenuri de tenis!

4+ ani
5
Curs

Clubul Sportiv Penicilina

Strada Teodor Burada 5, Iași

Școală de volei unde se organizează, bineînțeles, cursuri de volei pentru fetele cu vârsta de minimum 8 ani. Un mediu care promovează autodisciplina!

8+ ani
4.6
Curs

Sălița de Cățărat

Strada Mitropolit Varlaam, Iași

Sală de escaladă & bouldering, unde se organizează și cursuri de inițiere sau performanță. Un mediu care promovează disciplina și activitatea fizică!

4+ ani
5
Curs

Dojo Gym

Aleea Vasile Alecsandri, Iași

Centru de fitness unde se organizează cursuri de karate, arte marțiale & Fitbox pentru copii. Vârsta minimă de înscriere la cursuri este de 4 anișori!

4+ ani
3.9
Curs

Arena Didi Junior

Strada Voinicilor, Iași

Școală de fotbal pentru copii, unde se organizează cursuri pentru acest sport. Cursurile sunt pentru inițiere & performanță în fotbal, cu instructori avizați!

4+ ani
4.4
Curs

VIP Sport Club

Aleea Cimitirul Evreiesc, Iași

Școală de arte marțiale unde se organizează cursuri de Taekwon-Do, cursuri de hapkido (autoapărare coreană), concursuri și evenimente pentru copii!

4+ ani
4.9
Curs

TD Tennis Center

Stradela Sofia Nădejde 2, Iași

Școală de tenis care organizează cursuri de tenis de câmp pentru copii & adolescenți, sub coordonarea lui Dragoș Tucă, antrenor cu experiență.

4+ ani
4.3
Curs

Mossmann Tenis

Strada Păcurari 41, Iași

Școală de tenis (cursuri de tenis de câmp pentru copii), care dispune de locație outdoor & indoor. Astfel, tenisul poate fi practicat tot timpul anului.

4+ ani
4.9
Curs

Sala Polivalentă

Strada Palat 2, Iași

Centru sportiv unde se organizează, periodic, programe, cum ar fi ”HERCULES” - cursuri de inițiere în diferite sporturi pentru copii de 6-14 ani.

4+ ani
3.7
Curs

ABC Handball Kids Iași

Strada Mihail Sturza 2, Iași

Școală de sport unde se organizează cursuri de handball pentru copii, pe categorii de vârstă, începând cu vârsta de 4 anișori (grupa SuperBaby).

4+ ani
5
Curs

Climb Again Iași

Stradela Plopii Fără Soț 18-22, Iași

Sală de escaladă & bouldering cu peste 100 de trasee de escaladă, lunar reconfigurate, numeroase zone de antrenament, cursuri de escaladă pentru copii!

4+ ani
4.8
Curs

Vivertine

Strada Anastasie Panu 26, Iași

Sală de fitness unde, printre altele, se țin cursuri de înot & escaladă pentru copii. De asemenea, există și spa, Aqua Gym, kinetoterapie și altele.

4+ ani
4.5
Curs

Sport Arena Streetball

Bulevardul Alexandru cel Bun 29, Iași

Sport Arena Streetball organizează cursuri de baschet pentru copii, fiind un club de renume în acest domeniu sportiv. Periodic se organizează concursuri!

4+ ani
3.9
Curs

Clubul Sportiv Pieta

Bulevardul Chimiei 34, Iași

Centru sportiv unde se organizează cursuri de fotbal, tenis de masă, tenis cu piciorul și baschet. De asemenea, terenurile pot fi închiriate pentru agrement.

4+ ani
4.5
Curs

STOMART Basketball

Strada Mitropolit Varlaam 54, Iași

Centru sportiv unde se organizează cursuri de baschet pentru copii, mixte, pe diferite categorii de vârstă: 5-7 ani, 7-10 ani, 10-13 ani și 13-15 ani.

4+ ani
4.5
Curs

Clubul de Gimnastică Ritmică Corrado

Strada Păcurari 158, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de gimnastică ritmică pentru fetițe cu vârsta de +3 ani. Cursurile se țin în incinta fostului liceu Anghel Saligny!

4+ ani
4.8
Curs

Box Club CSM

Strada Teodor Burada 5, Iași

Sală de fitness unde se organizează cursuri de box și autoapărare pentru copii. Educație nutrițională inclusă, un mediu propice condiționării fizice!

4+ ani
4.7
Curs

Clubul Sportiv Power Box

Bulevardul Poitiers 79, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de box și lupte de contact pentru copii, educație nutriționale, autoapărare și condiționare fizică!

4+ ani
5
Curs

Clubul Sportiv Școlar Unirea

Strada Sărărie 189, Iași

Club sportiv, înființat încă din anul 1979, care își desfășoară și în prezent activitatea, oferind copiilor o gamă variată de cursuri cu specific sportiv!

4+ ani
4.8
Curs

Taeback – Taekwon-Do Iași

Strada Luca Arbore 2, Iași

Club sportiv unde se organizează cursuri de Taekwon-Do, începători & avansați, pentru copiii cu vârsta de minimum 5 ani, dar și pentru adulți!

4+ ani
4.7