Fiecare părinte așteaptă weekend-ul pentru a se putea bucura de timp liber alături de familie, dar știm bine că un weekend fără o plimbare sau o activitate alături de cei dragi poate să fie destul de anost.
Drumețiile cu copiii sunt o alegere ideală de petrecere a timpului liber fiind distractive și educative în același timp. Excursiile alături de micii exploratori sunt o adevărată aventură, iar decizia asupra locației poate fi cea mai dificilă parte din această experiență. Este preferabil să căutați o destinație aproape de oraș pentru ca timpul petrecut în mașină să fie cât mai scurt și suportabil pentru copii.
După ce am scris despre cele mai minunate locuri de vizitat în Cluj-Napoca, îți recomandăm acum 20 de locații în apropierea orașului Cluj-Napoca cu atracții interesante, de interes cultural și peisaje extraordinar de variate și superbe, ușor de parcurs:
1. Traseul Broscuțelor (Pădurea Făget)

Dacă doriți să organizați o activitate plăcută pentru copii în Cluj-Napoca, Traseul Broscuțelor din Pădurea Făget reprezintă soluția ideală.
Traseul Broscuțelor este marcat cu simbolul broscuței și are o durată aproximativă de 2 ore dus-întors. Poteca este bine întreținută și semnalizată, oferind o experiență sigură și plăcută pentru întreaga familie. Începutul traseului cuprinde o porțiune cu o înclinație mai accentuată de aproximativ 500 de metri, după care terenul devine mai ușor și prietenos pentru copii. Pe parcursul întregii plimbări, veți putea savura aerul proaspăt și veți putea asculta trilurile frumoase ale păsărilor din jur.
Traseul Broscuțelor se încheie în apropierea Observatorului, pe dealul Feleac, și trece pe lângă drumul ce duce către casele Micești și Adrenalin Park.
Pentru a ajunge la punctul de intrare pe traseu, puteți parca pe Strada Cerbului. Aceasta se află la ieșirea din Făget, după hotelul Sunny Hill, pe partea stângă.
Pentru a obține indicații precise, puteți consulta Google Maps utilizând acest link: https://goo.gl/maps/Ds28bWfiU2zpWeMQ9.
Traseul Broscuțelor este o opțiune excelentă atunci când doriți să faceți o plimbare în natură, departe de agitația orașului. Este o ocazie perfectă pentru copii să se bucure de frumusețea pădurii, să descopere noi peisaje și să petreacă timp de calitate alături de familie.
2. Adrenalin Park
Adresa: Casele Micesti nr. 152F, Casele Micești 407564, Romania
Parcul de Aventură este o destinație plină de adrenalină în aer liber, situată în apropierea Clujului, oferind o varietate de activități palpitante atât pentru copii, cât și pentru adulți. Amplasat în mijlocul peisajului pitoresc al zonei Făget, acest parc de aventură este locul ideal pentru petrecerea timpului liber în familie.
Adrenalin Park vă întâmpină cu un set de 14 trasee aeriene: 3 trasee de aventură pentru copii, 1 traseu de inițiere pentru adulți, 7 trasee de aventură împărțite pe diferite nivele de dificultate și 2 tiroliene spectaculoase.
În plus, parcul de aventură de lângă Cluj-Napoca, vă propune și ateliere de escaladă și aventură alternative: 1 turn de escaladă cu 3 pereți de 7.5 mm 1 copac de cățărare distractiv mai ales pentru copii, 1 joc tip Scara lui Iacob și1 traseu de cățărare în echipă. Adaptate pentru înălțimea copiilor și juniorilor, toți copiii care vin la Adrenalin Park se pot bucura de obstacole și jocuri construite special pentru ei.
Parcul are o terasă generoasă unde se poate servi masa sau unde poți să savurezi o limonadă delicioasă.
3. Moara de Vânt și Parcul de aventura Gecko Parc (Sălicea)
Parcul de animale Moara de Vânt este o destinație lângă Cluj extraordinar de îndrăgită de către cei mici. O plimbare la aer curat în mijlocul pădurii, între animale prietenoase, este o combinație de succes pentru copii.
Aici au ocazia să mângâie animalele, să le hrănească, să interacționeze cu ele, mai ales cu iepurașii alături de care pot sta minute în șir. La Moara de Vânt întâlniți animale precum: căprioare, cerbi, iepurași, capre, alpaca, ponei, cămilă, veverițe și multe tipuri de păsări care mai de care mai simpatice și colorate.
Copiii au ocazia să facă o plimbare cu poneiul prin parcul de agrement, însoțiți de un supraveghetor, o activitate plăcută și relaxantă, dar în același timp captivantă pentru cei mici. După vizita și interacțiunea cu animalele, puteți lua o pauză de masă la terasa din complex. Parcul de agrement dispune de un mic parc cu tobogan, groapă de nisip, leagăne, iar vara sunt disponibile toboganele gonflabile uriașe care asigură o distracție pe cinste copiilor.
În incinta complexului de agrement Moara de Vânt se află și Parcul de aventură Gecko Parc.
Dacă copiilor le place aventura, iubesc să se cațere sau să încerce trasee suspendate, acesta este locul ideal. Aici veți găsi trasee notate pe dificultăți, pe vârste și pe înălțime.
4. Salina Turda
La aproximativ 30 km de Cluj se află una din cele mai mari comori ale județului Cluj, Salina Turda. Salina de la Turda este una dintre cele mai vechi și spectaculoase saline din întreaga lume.
Aici, atât tu cât și cei mici vă puteți bucura de unicitatea locului și nu numai. Cât timp tu te bucuri de peisajul oferit de acest loc, cei mici se pot îndeletnici cu diverse activități precum: mini golf, biliard, tenis de masă, ansambluri de joacă și multe altele.
Este locul ideal unde poți să îi aduci pe cei mici (3 ani+) pentru a-și consuma energia și pentru a descoperi cât de frumoasă și specială poate să fie țara noastră. Salina este deschisă zilnic, între orele 9 si 17 cu ultima intrare la ora 16. Să vă echipați corespunzător, nu cred că vreți să ratați distracția din cauza temperaturii de circa 10-12℃ din salină.
Dacă vizita la Salină v-a provocat poftă de mâncare vă recomandăm să încercați meniul restaurantului Sarea-n bucate, care se află în apropierea salinei, pentru a lua masa.
5. Cheile Turzii
Momentan rămânem tot în zona orașului Turda unde ne putem bucura de o plimbare specială prin chei, care sunt la o aruncătură de băț, concret 6 kilometri. Sunt diferite trasee prin chei, dar cel principal este ideal și simplu de parcurs chiar cu copii de 4-5 ani. Peisajul, atât vara cât și in celelalte anotimpuri este unul special.
Ba mai mult, la fiecare capăt al cheilor copiii se pot bucura de un altfel de peisaj: o pădure frumoasă, stânci spectaculoase, peșteri misterioase numai bune de explorat sau poduri mișcătoare. La sfârșitul traseului copiii se pot bucura de un kurtos, sau alte preparate gustoase, ba chiar și de o tiroliană cu o lungime de 100 m.
Ce mai așteptați? Muntele este gata să primească noi oaspeți!
6. La Stână
Adresă: Ciurila 156, Cluj-Napoca 407230
Plasat într-un decor de basm și înconjurat de minunățiile naturii, La Stână este un restaurant cu mâncăruri tradiționale, un loc perfect pentru o ieșire cu familia. Fiecare colț al acestui loc dezvăluie o panoramă fermecătoare: lacul strălucitor în care peștii se joacă, dealurile cu forme generoase care te invită să le explorezi de la răsăritul soarelui până la apusul său, și animalățele care trăiesc armonios chiar pe prispa casei.
Pentru o experiență de neuitat, puteți petrece timp pe minunata terasă savurând o cafea specială, admirând locul de joacă unde copiii se distrează în voie și bucurându-vă de frumusețea lacului și a dealurilor care ne înconjoară. Pentru cei mici, este amenajat un loc special cu un turn cu tobogan și leagăne, unde se pot distra după bunul plac. În week-end-uri se organizează frecvent ateliere sau piese de teatru pentru cei mici.
7. Cheile Turenilor
Un loc de vis la 28 de km de Cluj, care îți oferă o plimbare ce îți poate schimba complet ziua. Acesta este cel mai corect mod de a descrie ceea ce înseamnă aceste chei. Deși nu sunt foarte cunoscute sau des exploatate din punct de vedere turistic, sunt perfecte pentru o drumeție cu copiii.
Cheile se află lângă satul Tureni. Ca să le parcurgeți, puteți parca mașina lângă Centrul de Informare Turistică, și de acolo să urmați traseul marcat cu bulina albastră. Acest traseu începe de la ultima casă din sat și face un circuit pe deasupra cheilor.
Daca reușiți să ajungeți la capătul traseului, să urcați sus pe chei și mai aveți energie, acolo este un platou perfect pentru alergat . Dar, dacă nu aveți energie, locul este perfect și pentru a te așeza pe o pătura și a savura niște mere sau tartine cu unt. Copiii vor fi încântați de priveliște și de gustări. De asemenea, dacă doriți să luați masa la un restaurant puteți încerca Han Paprika, unde aveți un meniu pe gustul tuturor.
8. Arborele Sequoia
Arborele se află la poalele masivului Vlădeasa, între satele Săcuieu și Rogojel, aproape de orașul Huedin (60 km), undeva pe un deal uitat de lume. Nu e extrem de dificil de ajuns la el, puteți opta pentru traseul Cluj-Napoca – Huedin – Bologa – Săcuieu – Rogojel. Treceți de satul Săcuieu și, imediat după intrarea în Rogojel, există pe partea dreaptă un drum forestier, foarte abrupt și îngust, care duce înspre Arborele de Sequoia. Preferabil, lăsați mașina la șosea și porniți într-o plimbare. În aproximativ 30 de minute ar trebui să ajungeți în vârful dealului.
Arborele sequoia, un uriaș al pădurilor, este o ciudățenie a naturii la noi în România. Este un imens arbore, iar plimbarea pe colinele ce îl păzesc este o plăcere. Garantez că cei mici vor adora să vadă o așa imensitate de copac, plus ca este unul din puținele astfel de specimene de arbori din Romania.
Deoarece cei mici sunt pofticioși, iar o oră de pauză este binevenită după o plimbare cu copiii, la Pensiunea Sequoia găsiți mâncare delicioasă și o atmosferă plăcută de familie.
9. Piscul Corbilor (Piatra lui Dan)
Lacul de acumulare Tarnița mereu a oferit priveliști ce îți taie răsuflarea. Ce ați zice dacă v-am spune că am descoperit un traseu pe care îl pot face și cei mici? Plimbarea până deasupra lacului Tarnița este superbă, dar nu se compară cu ceea ce veți descoperi ajunși la capătul traseului.
Traseul pornește de la barajul Tarnița de-a lungul malului stâng al bazinului hidrografic Someșul Cald și durează aproximativ 3h jumătate. Se urmează bulina galbenă până la o bifurcație marcată de unde începe urcarea spre “Piatra Corbilor”.
10. Arkhai Park
Vino la Arkhai Park în Vlaha să descoperi un loc cu totul și cu totul special. Locul prezintă o colecție întreagă de sculpturi uriașe din fân ce probabil îl vor încânta pe cel mic.
După ce veți termina de admirat ineditele opere de artă, vă puteți bucura și de puțină artă culinară, servind o masă gustoasă în incinta parcului la Arkhai Bistro.
Nu rata ocazia de a-i crea o zi deosebită celui mic.
11. Cascada Vălul Miresei și Vârful Lespezi
La doar 80 de km de Cluj-Napoca puteți să mergeți cu cei mici la o ușoara plimbare de weekend până la o superbă cascadă. Peisajul, aerul de munte și traseul îți garantez că îi v-a face pe cei mici să adore ziua petrecută în natură.
Pentru a ajunge la cascada Vălul Miresei, urmați traseul: Cluj-Napoca – Huedin – Călata – Mărgău – Scrindu Frăsinet – Răchițele. De la Răchițele, vă mai despart aproximativ 5 kilometri până la cascada, parcurși pe un drum asfaltat.
Puteți lăsa mașina în parcarea dinaintea drumului de urcare spre cascadă (costă 10 lei/zi). Drumul către cascada propriu-zisă durează aproximativ 20 de minute pe jos (în funcție de ritmul fiecăruia) și poate fi parcurs fără probleme, chiar și de către copiii de toate vârstele.
În apropierea parcării, unde vă puteți lăsa mașina, există un fast-food și o plăcintărie unde puteți găsi o varietate de gustări pentru a vă potoli foamea. La câțiva metri mai sus, pe drumul spre cascadă, veți găsi o înghețată delicioasă artizanală.
Dacă aveți energie și dispoziție, vă propun să vă continuați traseul și să îndrăzniți să lăsați cascada în spate și să vă îndreptați spre un peisaj magnific oferit de unul din vârfurile Apusenilor.
Vârful Lespezi este un traseu superb situat în zona Răchițele (78 km distanță față de Cluj) printr-o deasă pădure de conifere, puțin în urcare, numai bun de a fi explorat de copii. Sus vei descoperi o panoramă care iți taie respirația.
Daca ești iubitor de munte, acesta este traseul perfect atât pentru tine ca adult, cât și pentru cei mici.
12. Satul Rimetea
Acest sat maghiar aflat în patrimoniul mondial UNESCO are o istorie de peste 1000 de ani. Amplasat în Munții Trascău, Rimetea (Torockó în limba maghiară) este prezentat în mod constant ca fiind unul dintre cele mai frumoase sate din România. Casele albe pitorești, toate cu obloane de un verde intens, cu stânca stâncoasă de la Piatra Secuiului care se profilează în fundal, este un loc popular pentru vizitatori ca excursie de o zi.
Rimetea este renumită pentru casele sale albe cu obloane verzi și pentru arhitectura sa unică. Întregul sat are același design, semănând cu ceva desprins dintr-o carte de povești. Dintre cele 300 de case de aici, peste jumătate păstrează stilul arhitectural original. Casele sunt spălate în var, cu detalii ornamentate din ipsos pe fațade și pe pervazurile ferestrelor. Cele mai multe dintre case au la ferestre jardiniere cu gerani roșii. O plimbare pe ulițele satului va fi o adevărată aventură pentru copii, care se pot bucura de frumusețea unui sat tradițional.
Atunci cănd doriți să faceți o pauză cu cei mici, în centrul satului există și un loc de joacă amenajat special pentru ei. În apropiere veți găsi și renumitul Kürtős, care va fi cu siguranță foarte apreciat de copii.
Dacă doriți o masă caldă și gustoasă, Eisen Food are preparate pe gustul tuturor, în special pe gustul celor mici.
13. Conacul Secuiesc și Grota studenților
Credit: @tzg.photography
Traseul la Grota studenților, sau Portalul Kőluk a devenit foarte cunoscut datorită poziționării sale în masivul Piatra Secuiului care atrage un număr mare de turiști în zonă. Priveliștea spre satele Colțești și Rimetea este extraordinar de încântătoare, iar durata unui astfel de traseu este de aproximativ 2 ore.
Plecarea se face de la Conacul Secuiesc, din Colțești, unde puteți parca mașina. Din parcare se pornește pe jos pe un drum de țară, urmând marcajul comun: cruce albastră / triunghi roșu.
Iar dacă plănuiești din timp escapada la Grota Studenților, poți face o rezervare la restaurantul de la Conacul Secuiesc ca la finalul drumeției să serviți o masă binemeritată.
De asemenea, după ce luați masa vă recomandăm să petreceți o după-amiază reconfortantă în grădina conacului, unde este amenajat un loc de joacă special pentru copii.
14. Cetatea Colțești
Numită și Cetatea Trascăului, Cetatea Colțești a fost construită în jurul anilor 1296 ca cetate locuibilă și refugiu. Chiar dacă a suferit daune majore în anii 1700, azi mai puteți găsi o mare parte din zidurile incintei și cele două turnuri laterale.
Cetate cu importanță istorică, a fost înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Alba. Așa că, dacă sunteți pasionați de construcții cu importanță istorică trebuie să puneți pe listă această destinație. Odată ajunși aici, veți putea admira priveliștea minunată care înconjoară cetatea. De asemena, puteți face un exercițiu de imaginație cu copiii și să creați legende proprii despre ruinele Cetății Colțești.
Dacă vreți să gustați cel mai bun kurtos din zonă, faceți o vizită la Torockói – Kürtőskalács în Rimetea.
15. Cheile Vălișoarei
Credit: muntii-nostri.ro
Rezervație de tip botanic și geologic, Cheile Vălișoarei sunt situate în comuna Livezile, județul Alba și sunt o destinație perfectă pentru o drumeție în familie. Dacă sunteți iubitori de plante acesta este locul ideal unde să mergeți în căutare de plante rare deoarece sunt specifice acestei rezervații.
Puteți alege între trasee scurte sau mai dificile (se parcurg în mai multe ore), dacă aveți mai mult timp la dispoziție și copii mai măricei. Circuitul Cheile Vălișoarei fiind astfel compus din versantul drept – care poate fi parcurs în aproximativ 3 ore și versantul stâng care poate fi străbătut în aproximativ 8 ore.
O drumeție la Cheile Vălișoarei trebuie însoțită de o masă la Castelul Templul Cavalerilor, o locație excelentă de a lua masa pentru micii exploratori.
16. Plimbare la Găvane
Situată în județul Alba, La Găvane este o locație mai puțin faimoasă deoarece nu este cunoscută încă de multă lume, însă poate fi destinația unei drumeții pe cinste având în vedere că cei mici adoră apa. La Găvane, valea se adâncește între stânci și creează mici cascade fermecătoare pentru turiști.
Aici, este un loc ideal pentru plimbări și joaca în apă, este un loc unde te delectezi cu minunățiile naturii, dar găsești și mici idei de distracții pentru copii. Cu ocazia acestei drumeții vă recomandăm să organizați un mic picnic în mijlocul naturii cu gustările preferate ale fiecăruia.
17. Cetatea de la Alba-Iulia
Pentru cea mai mare cetate din România e necesar să rezervați câteva ore sau chiar o zi întreagă. Fortificație strategică construită în secolul al XVIII- lea, cetatea de la Alba-Iulia este o adevărată clădire istorică modernă care găzduiește festivaluri, târguri, parade tematice și spectacole de reconstituiri istorice.
Aici, dacă plănuiți din timp ieșirea veți avea parte de divertisment – puteți fi martori la Schimbul Gărzii Cetăţii, competiții de atletism sau ciclism la care te poți înscrie chiar și tu, sau te poți bucura doar de o plimbare relaxantă printre zidurile cetății degustând un langos sau kurtos kalacs.
18. Panorama Sălciua – Dumești, Valea Poienii
Dacă vrei să te cufunzi în liniștea naturii și să te plimbi admirând împrejurimile splendide ale naturii, la Panorama Sălciua – Dumești, Valea Poienii poți organiza un picnic în familie urmat de o scurtă drumeție pentru a admira cascada de lângă peștera Huda lui Papară.
O locație ideală de vizitat în weekenduri cu întreaga familie, și de ce nu chiar pentru o ședință foto? Panorama splendidă merită capturată în pozele tale.
19. Vf. Pietrele Mărunte, Buscat
Credit: @danielnaturelover
O zonă cu peisaje care te lasă fără cuvinte și trasee antrenante pentru corp și suflet, drumul către Vf. Pietrele Mărunte este ușor de parcurs chiar și pentru cei micuți. La destinație veți descoperi un platou întins de unde puteți admira priveliștea minunată care vă înconjoară.
Înainte să porniți la drum, amintiți-le copiilor că tot efortul depus în drumeție va fi recompensat de priveliștea surprinzătoare de pe vârful muntelui. Va fi o aventură în care ei cuceresc muntele de 1733 m altitudine, iar poza de final o puteți inscripționa cu data și reușita celui mic, va fi o amintire memorabilă! Iar dacă tot sunteți în zonă, merită să faceți o plimbare până la restaurantul Buscat360 pentru a lua un prânz delicios.
20. Muntele Basmelor
Buscatul nu duce lipsă de activități pentru copii nici vara, pentru că drumețiilor interesante li s-a adăugat un nou punct de interes: Muntele Basmelor.
Noul traseu de aventură, joacă și amuzament este înființat de curând, în 2023, și este potrivit pentru cei mici și cei mari deopotrivă.
Un traseu de aproximativ 1 oră, dacă doriți să vă opriți și să vă relaxați, presărat cu diverse personaje din povești și desene animate.
Cei mici pot să se joace pe tobogane, leagăne, tiroliene și căsuțe în copac, iar cei mari pot să se relaxeze în hamace.
Biletele le puteți lua în avans, online sau de la fața locului. Se poate plăti numerar sau cu cardul.
21. Muntele Băișorii
Vara căruță, iar iarna sanie, ei bine așa e la Băișoara. Lângă Cluj, la doar câțiva zeci de km, Muntele Băișorii stă de pază și promite aventuri nebănuite pentru familiile care se aventurează în natură.
Vara se pot face drumeții pe trasee marcate, dar și nemarcate – zona oferind trasee line, potrivite pentru juniorii începători.
Iarna se pot petrece câteva ore la pârtiile de schi din Muntele Băișorii, la săniuș sau la bulgăreală.
Dacă vi se face foame puteți lua masa la Pensiunea Andreea, unde veți găsi mâncare tradițională, mult spațiu de alergat pentru copii, o cameră de joacă amenajată special pentru cei mici și o curte generoasă cu loc de joacă și teren de tenis.
22. Karting
Unul din sporturile care produc adrenalină, kartingul este iubit atât de părinți, cât și de copii.
În ultima perioadă au apărut și în zona Clujului piste de karting moderne, cu circuite interesante. Cea mai apropiată de Cluj se află în livada Steluța. Buggy-Zone Offroad Karting poate fi o alegere perfectă pentru o zi de sâmbătă, veți avea o zi plină de adrenalină și distracție, cu o priveliște minunată asupra Clujului.
T&T Karting este la mai puțin de două ore distanță de Cluj, în Nireș, lângă Dej. Pista are o lungime desfășurată de 800 m și o lățime de 8-10 m. Este potrivită pentru copii, dar și pentru adulții în căutare de aventură.
Și mai aproape de orașul Cluj-Napoca, chiar pe intrarea spre Nădășelu, Go Kart Cluj oferă o experiență grozavă de karting celor mai mici pasionați. Circuitul mare este potrivit pentru copii și părinții lor.
23. Moara de apă Bologa
La 60 de km de zarva orașului Cluj, în comuna Poieni, dăm peste o priveliște pitorească și extrem de interesantă. Moara de apă Bologa îi va lăsa cu gura căscată pe copiii care, cu siguranță, nu au mai văzut așa ceva.
Moara încă este funcțională, deși este transformată într-un soi de muzeu, și ne prezintă modalitatea prin care vâltoarea avea rolul de a spăla hainele și lâna de oaie, iar moara de a măcina grânele.
24. Pe bicicletă între Huedin și Sâncrai
Pasionații de ciclism au acum un mare motiv de bucurie – în 2022 a fost inaugurată pista de biciclete care duce de la Huedin la Sâncrai.
Pista are 14 km și este perfectă pentru copiii care își însoțesc părinții în aventurile pe bicicletă pentru că urmează traseul fostei Mocănițe și nu trece printre mașini.
Dacă vreți să încercați noua pistă de biciclete, dar să faceți și alte activități, vă recomandăm să vizitați cetatea Bologa, situată la poalele masivului Vlădeasa și care a fost reabilitată în anul 2022.
25. Grădina Zmeilor
Adresa: DN1G 126, Gâlgău Almașului 457029, Romania
Această atracție turistică se face remarcată prin formațiunile stâncoase de diverse forme: turnuri, ciuperci, ace sau abrupturi stâncoase pe care le întâlnești pe traseu.
Grădina Zmeilor este o rezervație naturală declarată arie protejată, iar stâncile diforme sunt așezate la baza dealului Dumbrava. Stâncile au primit de-a lungul timpului denumiri care mai de care mai interesante: Fata Cătanii, Zmeul și Zmeoaica, Moșu, Călugării, Căpitanul, Acul Cleopatrei, Soldații, Eva, Dorobanțul, Degețelul, Sfinxul.
Porniți într-o expediție cu cei mici pentru a descoperi stâncile cu denumirile de mai sus!
Ți-am prezentat 20 din locurile noastre preferate din județul Cluj. Locuri pline de peisaje, de activități, locuri ce îți taie răsuflarea! Sper că am reușit să vă convingem să organizați cât mai curând o zi dedicată drumețiilor și să vă stârnim interesul prin idei de locuri noi pe care nu le-ați mai vizitat până acum. Toate destinațiile de mai sus se află în apropierea orașului Cluj-Napoca, la aproximativ 2 ore de mers cu mașina. Nu uitați să vă echipați corespunzător și să puneți gustări delicioase pentru un plus de energie pe traseu.
Ne-am bucura dacă ne-ai lăsa in comentarii dacă ai vizitat deja vreuna din aceste locații sau dacă ai alte recomandări.
Nu rata articolul nostru cu cele mai distractive locuri pentru copii și părinți de vizitat în orașul Cluj-Napoca.