Strada Minei 44, Praid
Salina Praid este una dintre cele mai populare mine de sare din România aflându-se la o adâncime de 120 m.
Zau de Câmpie, România
Rezervație naturală unde cresc bujori de stepă (Paeonia tenuifolia), o floare emblematică a zonei și care împodobește în culori deosebite câmpiile!
Pietrosul Rodnei, România
Vârf montan din Munții Rodnei - Carpații Orientali - de unde aveți o priveliște extraordinară asupra peisajului montan din jur: dealuri, câmpii, râuri!
Bulevardul Ion C. Brătianu 36, București
Replică a aceleiași statui din Roma, Lupa Capitolina din București reprezintă un monument istoric & reper cultural al orașului, care atrage mulți turiști.
DJ700A 64, Simeria
Rezervație de tip geologic, care se întinde pe aproximativ 10 hectare și are forma unui con vulcanic. S-a format cu milioane de ani în urmă.
Strada Olari 168, Râmești
Sătuc din orașul Gorj, cunoscut pentru tradiția sa în ceramică și olărit, meșteșugarii locali încă ocupându-se cu astfel de activități neaoșe!
Roșia Montană, România
O stâncă masivă, verticală, care - datorită formei sale - amintește de un corb în zbor. O adevărată înfățișare a forței naturii și măiestriei acesteia.
Bucșani, România
Rezervația naturală de zimbri (Bisonu bonasus), unde aceștia au reușit să fie reintroduși cu succes în fauna țării noastre, într-un habitat propice înmulțirii.
Borsec, România
Grota Urșilor, care nu este neapărat o peșteră, este o formă de relief sub formă de coridoare înguste în care s-au găsit rămășițe preistorice.
Sătic, România
O formațiune geologică destul de interesantă, cu niște scobituri ciudățele care au apărut în urma eroziunii apei în calcarul Munților Piatra Craiului.
Sovata
Formațiune geologică deosebită care s-a format prin acumularea de sare în straturi subterane. Vă va surprinde prin forma și dimensiunile sale.
Micloșoara
Castelul Kálnoky este o bijuterie arhitecturală ce relevă timpurile de demult al aristocraților și boierilor. O mașină a timpului spre acele vremuri apuse!
DJ108I, România
Peșteră situată în Munții Pădurea Craiului, care vă invită să o explorați și să îi descoperiți ”minunile subterane”. Un loc superb, plin de mister!
Dubova, România
Cazanele Dunării reprezintă una dintre principalele atracții situate în zona Dunării. Un spectacol natural pe care nu îl veți uita niciodată, cu siguranță!
Sic, România
Un ecosistem fermecător și unic în țara noastră, Stufărișurile de la Șic merită văzute și descoperite. O zonă cu o faună deosebit de bogată!
Măcin, România
Culme montană de unde peisajul pare desprins din povești, pictate de mâna unui artist talentat. Masivul Pricopan este accesibil printr-un traseu marcat!
Dofteana, România
A doua colecție silviculturală din țara noastră, după Arboretum Simeria, unde se găsesc peste 660 de varietăți de specii de copaci și arbuști.
Piața Trandafirilor 11, Târgu Mureș
Muzeu de etnografie & artă populară, unde se găsesc expoziții, colecții, vernisaje și altele de această natură cu specific tradițional, autentic românesc.
DN17A, Sadova
Punctul de belvedere este situat în Munții Făgăraș, iar de aici se pot vedea împrejurimile incredibile - văi, păduri, vârfuri mărețe și multe altele!
Strada Stelea 4, Târgoviște
Muzeu cu specific paleontologic, care scoate în evidență dinamica evolutivă a omului, ca specie. Cu numeroase colecții, neapărat merită văzut!