15 Rezultate
Familie Prieteni

Hugs & Mugs Bistro

Str. Măceșului 2, Cluj-Napoca

Restaurant cu un concept unic, amenajat prietenos atât pentru copii, cât și pentru părinți, cu spațiu de joacă și un meniu delicios și diversificat.

0+ ani
4.5
Familie Prieteni

Hugs&Mugs Coffee

Bd. 21 Decembrie 1989 57, Cluj-Napoca

Local prietenos cu familiile care au copii, ce îi așteaptă cu mult drag pe cei mici și mari să se bucure de joacă și preparate…

0+ ani
4.6
Atelier Prieteni

Candy Land by L’eclair Magique

Str. Costache Negri 2-4, Cluj-Napoca

Candy Land by L'eclair Magique este o cofetărie cu loc de joacă unde ai posibilitatea să participi la evenimente special gândite pentru copii.

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Zazen – Verde Urban

Str. Frasinului 41, Cluj-Napoca

O grădină primitoare pentru ieșirile în aer liber, cu spațiu de joacă pentru cei mici, dar și un loc de joacă exterior, disponibil contra cost.

0+ ani
Familie Prieteni

Picapam

Str. Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

Cafenea cu loc de joacă unde buna dispoziție a copiilor se îmbină cu armonia momentului în care părinții își savurează cafeaua.

0+ ani
4.9
Familie

Restaurant Rod

Calea Turzii 160, Cluj-Napoca

ROD este restaurantul unde poveştile au gust autentic, iar amintirile papilelor gustative sunt de neuitat. Copiii sunt bineveniți aici și tratați cu atenție.

0+ ani
4.5
Familie

Roata Făget

Drumul Sfântul Ioan, Cluj-Napoca

Terasa Roata continuă tradiția festinurilor culinare în aerul proaspăt al padurii Faget, in aceeași atmosferă familiară cu care v-a obișnuit de-a lungul anilor.

0+ ani
4.4
Familie

Marty Restaurants

P-ța Muzeului 2, Cluj-Napoca

Marty este locul în care clujenii vin cu plăcere încă din 1999, fiind sunt atrași de gustul apetisant al specialităților oferite și de atmosfera unică.

0+ ani
4.5
Familie

eggcetera

Str. Napoca 13, Cluj-Napoca

Un restaurant pentru mic dejun și brunch cu preparate diverse, realizate cu ingrediente alese atent, perfecte împreună cu o cafea aromată.

0+ ani
4.8
Familie Prieteni

Yep’n Yo

P-ța Unirii 13, Cluj-Napoca

Un loc minunat special creat pentru cei care vor să-și satisfacă pofta cu un brunch, clătite dulci sau sărate, făcute din ingrediente atent alese.

0+ ani
4.6
Familie

Zama

Str. Napoca 16, Cluj-Napoca

Restaurantul readuce preparatele din copilărie, culese din satele transilvănene, în zilele noastre, îmbinând atât de frumos modernul cu tradiționalul.

0+ ani
4.4
Familie

EC Garden

Str. Călărașilor 1D, Cluj-Napoca

O grădină cu un design atrăgător, inspirată din universul Electric Castle în vârful Dealului Cetățuia - spiritul EC transpus în fiecare zi din an.

0+ ani
4.7
Familie

Tortelli Pasta Bar

Str. Virgil Fulicea 2, Cluj-Napoca

Restaurant cu specific italienesc, meniu diversificat, vegetarian & vegan friendly; dispune de spațiu în interior și terasă exterioară.

0+ ani
4.8
Familie

Casa Boema

Str. Iuliu Maniu 34, Cluj-Napoca

Sinonimul perfect al Casei Boema este răsfăț total pentru întreaga familie, oameni minunați pe care îi leagă voia bună și dragostea de frumos.

0+ ani
Familie

Restaurant Buongiorno

Str. Buna Ziua 39, Cluj-Napoca

Restaurant cu specific italian, un cadru intim cu terasă răcoroasă şi loc de joacă pentru copii, perfect pentru o ieșire cu familia.

0+ ani
4.7