8 Rezultate
Familie

La Mesteceni

Sălicea, Romania

Cazare și pensiune, grădină cu panoramă superbă, sală de evenimente și piscine cu apă filtrată. Dispune de miniteren de sport, loc de joacă și spa.

0+ ani
4.6
Familie

Sun Tropez

Sălicea - Vălișoara, Sălicea, Romania

Piscine și ștrand, potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Locul perfect unde puteți să vă răcoriți în sezonul călduros!

0+ ani
4.2
Familie Prieteni

Aquapark Florești

Florești, Romania

Parc acvatic în Florești, cu 4 bazine, dintre care 2 pentru copii, cu tobogane, sală de jocuri pentru cei mici, terasă, bar și cazare.

0+ ani
3.6
Curs Familie Prieteni

Complexul de natație Grigorescu

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Complexul de natație Grigorescu are la dispoziție pentru publicul de toate vârstele piscine spațioase și îngrijite pentru a favoriza ieșirile la înot în timpul liber.

0+ ani
4.6
Curs Familie

Bazinul Olimpic

Str. Splaiul Independenţei, Cluj-Napoca

Bazinul Olimpic este unul dintre cele mai căutate și apreciate complexuri de natație din Cluj-Napoca, locul perfect de întâlnire al pasionaților de înot.

4+ ani
4.4
Curs Familie

Body Bible Fitness&Spa

Str. Alverna 79, Cluj-Napoca

Club de SPA și sănătate, perfect pentru întreaga familie, cu piscine amenajate pentru copii, cursuri de balet și antrenamente de înot.

4+ ani
4.6
Familie

Salute per Aqua SPA

Str. Sindicatelor 9-13, Cluj-Napoca

Centru cu facilități atât pentru adulți, cât și pentru copii, într-o atmosferă caldă, tonifiantă, și relaxantă, potrivită pentru întreaga familie.

0+ ani
4.5
Familie

TCI Social Club

Str. Borhanciului 76f, Cluj-Napoca

Centru care dispune de numeroase facilități de agrement pentru copii și adulți - bazine de înot, terenuri, săli de fitness, locuri de joacă pentru copii.

0+ ani
4.5