8 Rezultate
Prieteni

Motrik Arena

Șoseaua Bucium 122, Iași

Loc de joacă și petreceri pentru copii, cu echipamente de joacă realizate, în totalitate, din lemn. Școală de vară și centru educațional pentru copii!

0+ ani
4.9
Atelier Curs

Alandala

Bloc 919, Strada Petre Ţuţea 35, Iași

Loc de joacă & petreceri pentru copii, cu design modern, colorat, unde vor fi ținute cele mai grozave și memorabile petreceri, pe placul tuturor!

0+ ani
4.7
Prieteni

BOO Party!

Strada Sărărie 222, Iași

Servicii complete & complexe pentru petreceri memorabile. Cei de la BOO! Party vor asigura tot ce trebuie pentru o petrecere absolut de vis!

0+ ani
4.6
Atelier Familie Prieteni

oZplay

Strada Vasile Lupu 134, Iași

Loc de joacă, centru educațional, salină artificială, Before- & Afterschool. Pe scurt, un loc pregătit să asigure toate nevoile multilaterale ale copiilor!

0+ ani
4.7
Atelier Curs Prieteni

Smile – Bucuria de a fi copil

Strada Sărărie 74, Iași

Club și centru educațional, unde se pot organiza petreceri pentru copii, cu activitate de loc de joacă, cursuri, ateliere și multe facilități pentru copii!

0+ ani
4.6
Atelier Curs Prieteni

Pam Pam Pam

Strada Păstorului 6, Iași

Club educațional modern, colorat și frumos organizat, cu loc de joacă indoor și spațiu exterior, unde se țin cursuri, petreceri, ateliere și altele.

0+ ani
4.9
Prieteni

Kids Rainbow

Strada Aviației 35, Iași

Loc de joacă pentru copii, unde se organizează și petreceri aniversare, cursuri și ateliere. Totul într-o atmosferă plină de culoare și voie bună!

0+ ani
4.7
Prieteni

Trilulici Club

Strada Anton Crihan 8, Iași

Club unde se organizează petreceri pentru copii și în care, de asemenea, există loc de joacă. Mascote, animatori și multă, multă culoare!

0+ ani
4.6