30 Rezultate
Familie Prieteni

Parcul Copiilor Ion Creangă

Bulevardul Constantin Diaconovici Loga 43

Parcul Copiilor reprezintă locația ideală pentru momente de bucurie și distracție în familie.

0+ ani
4.4
Familie

Parcul Rozelor (Timișoara)

Roses Park, Timișoara

Parc de agrement, frumos amenajat, cu numeroase facilități pentru întreaga familie - de la mic la mare! Un loc frumos, al păcii și liniștii!

0+ ani
4.5
Familie

Parcul Botanic din Timișoara

Botanic Park, Timișoara

Parc din Timișoara cu numeroase secții botanice de importanță educațională, de agrement și turistică. Denumit și ”Grădina Botanică”.

0+ ani
4.4
Familie

Parcul Alpinet

Alpinet Park, Timișoara

Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Timișoara, situat pe malul stâng al Canalului Bega, cu restaurant, apropiat de faleza râului.

0+ ani
4.6
Familie

Parcul Central Anton von Scudier

Splaiul Nicolae Titulescu 1, Timișoara

Parc din Timișoara, unde este amenajat și un skatepark special, cu grădini vieneze, fântâni arteziene și numeroase statui și monumente.

0+ ani
4.6
Familie

Parcul Catedralei

Splaiul Tudor Vladimirescu 9, Timișoara

Parc de agrement, care se întinde pe o suprafață de peste 45.000 metri pătrați, acoperit cu arbori, gazon, alei și facilități pentru toată lumea.

0+ ani
4.7
Familie

Parcul Justiției

Parcul Justiției, Timișoara

Parc din Timișoara, care vara devine ”Raiul Lalelelor” - plin de aranjamente florale, băncuțe, gazon, zone verzi cu flori și copaci, potrivit pentru întreaga familie.

0+ ani
4.5
Familie

Parcul Virgil Onițiu

Strada Virgil Onițiu 2, Timișoara

Parc pentru copii din Timișoara, în mijlocul căruia se află un micuț castel unde aceștia se pot distra și juca alături de ceilalți.

0+ ani
4.1
Familie Prieteni

Parcul Strawberry Tree

Strada Martir Leontina Bînciu, Timișoara

Parc cu locuri de joacă, spații verzi, carusele, bănci și mese, tobogane, leagăne - potrivit pentru întreaga familie, de la mic la mare.

0+ ani
Familie

Parcul Uzinei

Parcul Uzinei, Strada Gheorghe Longinescu 3, Timișoara

Parc din Timișoara în interiorul căruia se află și Uzina de apă (Turbinele), construită în 1909, situat pe ambele maluri ale canalului Bega.

0+ ani
4.4
Familie Prieteni

Parcul Copiilor

Strada Michelangelo, Timișoara

Parc perfect pentru prichindeii care au nevoie de mișcare în aer liber, distracție, consumându-și eficient energia! Se vor bucura de fiecare minuțel!

0+ ani
3.9
Familie

Parcul Regina Maria

Splaiul Nistrului 2, Timișoara

Parc de agrement, care abundă de vegetație, locuri frumos amenajate, locuri de joacă și locuri perfecte pentru picnic în familie!

0+ ani
4.5
Familie Prieteni

Parcul Adolescenței

Parcul Adolescenței, Strada Cosminului, Timișoara

Parc de agrement din Timișoara, unde se găsesc spații verzi, locuri de joacă pentru copii și aparate pentru fitness, perfecte pentru a petrece timpul liber!

0+ ani
4.3
Familie Prieteni

Parcul Cugir

Calea Aradului, Timișoara

Parc cu loc de joacă (tobogan, leagăn, spații verzi, băncuțe și măsuțe), perfect pentru micii copii care vor să se joace în aer liber.

0+ ani
4.2
Familie Prieteni

Parcul Tiroliane

Timișoara, România

Parc din Timișoara, potrivit pentru micii aventurieri care sunt în căutare de alternative de distracție & joacă în aer liber, alături de alți copii!

0+ ani
4.2
Familie Prieteni

Parcul Lidia

Aleea Sănătăţii, Timișoara

Un parc frumos, în care sunt amenajate mai multe tipuri de grădini (grecească, italiană, englezească, spaniolă, biblică și romantică), cu numeroase facilități.

0+ ani
4.5
Familie Prieteni

Parcul Clăbucet

Strada Clăbucet, Timișoara

Parc perfect pentru distracție & joacă în aer liber, cu tobogan, balansoar, nisipar, mici panouri pentru cățărat - tot ce este necesar pentru distracția micuților!

0+ ani
4.4
Familie

Parcul Andrei Mocioni

Strada Andrei Mocioni 3, Timișoara

Parc cu loc de joacă, situat pe brațul râului Bega, o oază de liniște & relaxare pentru toți cei care vor să își reîncarce bateriile!

0+ ani
4.4
Familie

Parcul Dacia

Strada Burebista 10, Timișoara

Parc de agrement din Timișoara care dispune de locuri de joacă pentru copii, dotate cu leagăne, tobogane, balansoare, nisipare, cu multe spații verzi!

0+ ani
4.4
Familie

Parcul Civic

Parcul Civic, Timișoara

Un splendid parc din Timișoara, amenajat perfect pentru a petrece timp împreună cu cei mici și prietenii dragi. Există locuri de joacă, multe spații verzi!

0+ ani
4.4