9 Rezultate
Familie Prieteni

Centrul Educațional Joaca

Principală, Gheorghieni

Loc de joacă exterior pentru copiii de orice vârstă, plin de surprize, jucării și voie bună, tabere creative și experiențe de neuitat.

0+ ani
4.8
Atelier Prieteni

ZicZac

Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca

Loc de joacă interior cu atracții interactive și jucării educative pentru cei mici în mallul Platinia, un spațiu sigur și distractiv pentru pitici și părinți.

0+ ani
3.1
Atelier Prieteni

Loc de joacă ColoColo

Str. Frasinului 41, Cluj-Napoca

Loc de joacă exterior unde tiroliana, căsuțele de lemn, colțurile creative și leagănele sunt doar câteva dintre aventurile în care cei mici se pot îmbarca.

0+ ani
4.8
Prieteni

Kiddy Park

Str. Avram Iancu 500, Florești

Spațiu de joacă modern și distractiv, situat în incinta VIVO! Cluj-Napoca, care dispune de o gamă variată de jocuri și facilități.

0+ ani
4.4
Atelier Prieteni

Brosi’s Playground

Str. Avram Iancu 148, Florești

Centru de joacă pentru copii indoor unde se desfășoară ateliere educative, artistice, științifice și sportive; evenimente distractive chiar și pentru cei mai mici.

0+ ani
5
Atelier Curs Prieteni

Round Hill Club

Str. Vlădeasa 18, Cluj-Napoca

Centru educațional multilateral pentru copiii de toate vârstele ce organizează petreceri, activități creative, cursuri și tabere.

0+ ani
5
Prieteni

KidsLand Totto Space

Str. Al. Vaida Voevod 53, Cluj-Napoca

KidsLand Totto Space este un loc de joacă pentru copii în formă de corabie, ideal pentru pasionații de povești cu pirați și marinari.

0+ ani
3.4
Prieteni

Hopa Hopa

Str. Tăietura Turcului 47 HALA H2

Un loc ideal pentru familii ce reușește să unească nevoia de mișcare și de adrenalină cu joaca, nu doar pentru copii, dar și pentru adulți.

0+ ani
4.6
Familie Prieteni

Centrul Multiplex Leul

Str. Argeș 4, Cluj-Napoca

Centru de distracții unde se poate juca bowling, tenis de masă, snooker și biliard, în interiorul centrului comercial Multiplex Leul.

4+ ani
3.9