39 Rezultate
Curs

Clubul Sportiv Proolimpic

Strada Mitropolit Veniamin Costache 1, Iași

Club sportiv (și sală de fitness) unde se organizează cursuri de arte marțiale, aikido, și cursuri de autoapărare pentru copii. Mediu sigur, propice dezvoltării!

4+ ani
4.3
Curs

ACORD School

Bulevardul Carol I 27, Iași

Școală de limba engleză, unde se organizează cursuri (începător, de bază, dezvoltare, consolidare, avansat) pentru copii, în funcție de obiective!

4+ ani
4.7
Curs

Helen Doron

Str. Ciurchi nr. 126-128, Iași

Școală de limba engleză unde se organizează cursuri, pe categorie de vârstă, pentru copii. Mediu interactiv, modern și dotat cu facilitățile necesare!

4+ ani
5
Curs

NewZone

Bulevardul Regele Ferdinand I al României 35, Iași

Centru educațional unde se organizează meditații la matematică, limba & literatura română, limba engleză, pentru școlari I-XII, într-un cadru modern.

4+ ani
4.9
Curs

Imperial Dance School

Bulevardul Socola 112, Iași

Școală de dans unde se organizează cursuri de dans sportiv, balet, streetdance & dans popular pentru copii. Instructori avizați și cu experiență!

4+ ani
4.5
Curs

British Council (Iași)

Strada Păcurari 4, Iași

Centru unde se organizează cursuri de limba engleză, pe categorii de vârstă, începând cu 4-5 anișori. Profesori cu studii internaționale și pregătiți!

4+ ani
4.7
Curs

International Summer Schools Education

Strada Grigore Ureche 1, Iași

Tabere internaționale pentru copii - nu doar în limba engleză - și, de asemenea, centru care organizează cursuri de limba engleză pentru copii!

8+ ani
4.5
Curs

Tok Tok Language Club

Strada Ion Creangă 128, Iași

Școală de limbi străine, unde se organizează cursuri de engleză, germană și franceză pentru copii. Vârsta minimă de 3 anișori și grupe de 4 copii!

4+ ani
5
Atelier Curs

Clubul CFR

Strada Râpa Galbenă 12, Iași

Centru artistic unde se organizează cursuri de chitară (clasică și acustică), vioară, pian și canto, desen și pictură. Situat la baza Râpei Galbene!

4+ ani
4
Curs

Fabrica de Artă

Strada Stejar 53, Iași

Școală de arte unde se organizează cursuri de pian, chitară (electrică, acustică, bass), cursuri de tobe și cursuri de canto pentru micii artiști.

4+ ani
5
Curs

AMA Music School

Str. Sfântul Petru Movilă 52, Iași

Școală de muzică unde se organizează cursuri pentru diferite instrumente muzicale, precum și cursuri de canto, producție muzicală, teorie, și altele.

4+ ani
5
Curs

Ira Sacenco Music Workshop

Str. Ciurchi 46, Iași

Școală de muzică unde se organizează cursuri de canto, cursuri de pian, teorie muzicală & saxofon pentru copii, cu studio propriu de producție muzicală.

4+ ani
5
Curs

Nikons Dance Team

Strada Păcurari 157, Iași

Școală unde se organizează cursuri de dans modern, dans popular, gimnastică, dans sportiv & balet pentru copii. Patru locații disponibile în oraș!

4+ ani
5
Curs

Twinkle Star Iași

Șoseaua Națională 5, Iași

Școală de limba engleză, pe categorii de vârstă și programe specifice, în vederea pregătirii Cambridge pentru preșcolari & școlari - fizic sau online!

0+ ani
4.8
Curs

EnerEd IT Academy

Calea Chișinăului 29, Iași

Academie de programare, tech & IT pentru copiii iubitori de tot ce ține de tehnologie. Un mediu profesional, cu profesori cu experiență în domeniul IT.

8+ ani
4.6
Curs

Tech Genius Academy

Șoseaua Bucium 55k, Iași

Școală de tech, IT, programare, STEM, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-16 ani. Dispune de două locații în orașul Iași (Bucium & Nicolina).

4+ ani
4.6
Curs

uCurious

Strada Ion Creangă 116, Iași

Academia copiilor curioși, care doresc să învețe limbi străine (engleză, franceză) sau să aprofundeze limba română. Cursuri online, în format 1:1.

4+ ani
5
Curs

Centrul Educațional Unirea (Iași)

Strada Elena Doamna 35, Iași

Centru educațional de renume, cu sedii și în alte orașe, unde se organizează meditații școlare pentru copii și cursuri de diferite limbi străine.

0+ ani
4.5
Curs

Institutul Francez Iași

Bulevardul Carol I 26, Iași

La Institutul Francez din Iași se organizează cursuri de franceză pentru copii, începând cu vârsta de 5 anișori. 1-2 ore pe săptămână, total 30 ore.

4+ ani
4.5