51 Rezultate

Majorete Eclipse C.S. Vointa

Deschis acum

Str. Decebal 33, Cluj-Napoca

Echipă de majorete care combină balet, latino, jazz și hip-hop cu elemente de gimnastică, formând o frumoasă comunitate sportivă.

4+ ani

Crișan Swimming Club

Deschis acum

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Cursuri de înot de inițiere, consolidare și performanță pentru copii și adulți de toate vârstele, organizate de antrenori experimentați.

0+ ani
5

World Class

Deschis acum

Str. Scorțarilor 10, Cluj-Napoca

Cursuri, sau o ședință plăcută de înot, disponibile atât pentru adulți, cât și pentru copii în 3 locații puse la dispoziție de World Class România.

4+ ani
4.5

Wonderland Horseback Riding

Deschis acum

Feleacu, România

Centru de echitație cu ponei și cai, unde călăritul devine o activitate accesibilă, oferind o experiență inedită tuturor, indiferent de vârstă.

4+ ani
4.1

French Cat

Deschis acum

Bd. 21 Decembrie 1989 72, Cluj-Napoca

Curs de limba franceză ce oferă opțiuni în funcție de nivelul cunoștințelor inițiale, într-un mediu plăcut și interactiv care facilitatează performanța.

8+ ani
5

Beyond Martial Arts

Deschis acum

Str. Berăriei 6, Cluj-Napoca

Școală de arte marțiale unde copiii se pot înscrie la cursuri de Kickboxing sau Brazilian Jiu Jitsu, ghidați de antrenori calificați.

12+ ani
4.4

Smart Academy Cluj

Deschis acum

Calea Turzii 171, Cluj-Napoca

Cursuri de programare și robotică pentru copii, care au ocazia să cunoască minunata lume a tehnologiei prin activități și experimente interactive.

8+ ani
5

Urban Kiddo Art

Deschis acum

Str. Bartok Bela 9, Cluj-Napoca

Școală de arte ce organizează cursuri de pictură, desen și meșteșuguri, oferind copiilor nu numai educație artistică, ci și încredere în forțele proprii.

4+ ani

Amalia Bhalli Academy

Deschis acum

Piața Lucian Blaga 1-3, Cluj-Napoca

Cursuri de conversație în limba engleză ce încurajează întrebările, curiozitatea, discuțiile verbale contribuind astfel la dezvoltarea unei firi sociabile

8+ ani
5

Centrul de educație Paideea

Deschis acum

Str. Ploiești 26-28, Cluj-Napoca

Centru de educație ce oferă cursuri de engleză și germană organizate în grupe restrânse, unde profesorul se poate concentra pe fiecare elev.

4+ ani
4.7

Cercul Militar

Deschis acum

Str. Avram Iancu 1-3, Cluj-Napoca

Cursuri de modă, dansuri populare și concerte sunt câteva dintre evenimentele găzduite de Cercul Militar din Cluj-Napoca.

4+ ani
4.6

Linguastar

Deschis acum

Str. Paris 19-21, Cluj-Napoca

Centru de limbi străine care oferă posibilitatea de a studia la nivel începător sau avansat engleza, franceza, germana, spaniola și italiana.

4+ ani
5

Bridge Language Study House

Deschis acum

Str. Onisifor Ghibu 10, Cluj-Napoca

Centru de limbi străine unde copiii învață limba engleză după o programă foarte bine structurată dup cerințele examenelor Cambridge.

8+ ani
5

Art Point Studio

Deschis acum

Str. Bistriței 49, Cluj-Napoca

Art Point Studio reușește să prezinte tuturor arta prin cursuri, workshopuri și tabere susținute de artiști, adresate copiilor și adulților.

4+ ani
5

Jitariu Studio

Deschis acum

Str. Tineretului 3, Florești

Atelier de pictură, organizat sub îndrumarea Ancăi Jitariu Gliga - un mediu perfect pentru micii pasionați de arte plastice.

8+ ani
4.6

Street Groove Studio

Deschis acum

Piața Unirii 27, Cluj-Napoca

Street Groove Studio organizează cursuri de dans specializate pe stil street dance și workshop-uri ocazionale cu instructori internaționali.

4+ ani
5

MindHub

Închis

Str. Salcâmului 37, Cluj-Napoca

Club de programare pentru copiii și adolescenții unde aceștia pot pune bazele unei cariere de viitor, învățând programare.

8+ ani
5

Asociația ArtImage Cluj-Napoca

Deschis acum

Calea Dorobanților 104, Cluj-Napoca

Club și cursuri de artă fotografică în aer liber și studio, teoretice și practice, dar și de editare multimedia toate în cadrul asociației ArtImage.

8+ ani
5

Studio Impro Kids

Închis

Bd. 21 Decembrie 1989 36, Cluj-Napoca

Școală de teatru și improvizație, începători și avansați, în cadrul căreia copiii își pot dezvolta și cizela abilitățile sociale și cognitive.

8+ ani
5

SITAS – Club de Matematică și Programare

Deschis acum

Str. Constanța 6, Cluj-Napoca

Școală de matematică ce ajută la formarea și consolidarea gamei de cunoștințe matematice a copiilor, coordonată de Corina și Emil Sitaru.

8+ ani
5