45 Rezultate
Prieteni

Montessori School of Iași

Şoseaua Rediu 14, Iași

Grădiniță privată și creșă, care promovează pedagogia Montessori, și în cadrul cărora se organizează o gamă variată de ateliere și activități!

0+ ani
4.9
Prieteni

Grădinița PP numărul 22

Strada Ciric 25, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, cu 8 grupe de copii (2 mici, 3 mijlocii și 3 mari). Dotată corespunzător și recent modernizată!

0+ ani
4.6
Prieteni

Grădinița PP numărul 25

Strada Argeș 5, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, cu 10 săli de clasă, spațiu indoor & outdoor pentru copii. Modernizată recent și adaptată cu facilități europene!

0+ ani
5
Prieteni

Grădinița PP numărul 8

Strada Lascăr Catargi 36, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, și cu activitate în conformitatea curriculumului, dar unde se organizează și activități extracurriculare pentru copii.

0+ ani
3.8
Prieteni

Grădinița PP numărul 15 (Ion Creangă)

Strada Ion Creangă 92, Iași

Grădiniță de stat (numărul 15 sau Ion Creangă), recent modernizată și reamenajată. Dispune de toate facilitățile necesare procesului educațional eficient!

0+ ani
4.4
Prieteni

Grădinița PP numărul 13

Strada Vasile Lupu 104a, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit integrat, extinsă pe 2 corpuri de activitate; suprafață de peste 1550 metri pătrați și 8 săli de clasă!

0+ ani
4.3
Prieteni

Grădinița PP numărul 29

Strada Mihail Sturza 69, Iași

Grădiniță de stat, care pune la dispoziția copiilor o ofertă educațională complexă, adaptată curriculumului, dar și cu activități din sfera extracurriculară!

0+ ani
5
Prieteni

Grădinița PP numărul 24

Mircea cel Batran 12, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, modernizată recent cu tot ce este necesar pentru un proces educațional aliniat standardelor europene actuale!

0+ ani
4.6
Prieteni

Grădinița PP numărul 12

Strada Nicolina 5, Iași

Grădiniță de stat, unde se organizează atât programe conforme curriculumului, dar și activități extracurriculare, ieșiri în aer liber și altele!

0+ ani
5
Prieteni

Grădinița PP numărul 26

Calea Chișinăului 21, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, și activități dintr-o gamă variată de domenii - artistic, social, științific, al comunicării și educației multilaterale!

0+ ani
4.3
Atelier Familie

Grădinița Paradisul Copiilor (Iași)

Strada Fagului 10, Iași

Grădiniță privată care oferă 3 programe educaționale, în cadrul cărora copilul poate fi scris la grădiniță în intervale orare diferite (08:00-19:00).

0+ ani
4.5
Atelier Prieteni

Grădinița Iris

Aleea Rozelor 27, Iași

Grădiniță privată, cu suprafață interioară de peste 300 metri pătrați, pe 3 nivele, și spațiu exterior extins, de peste 600 de metri pătrați.

0+ ani
4.4
Atelier Prieteni

Grădinița Excellence

Șoseaua Bucium 55b, Iași

Grădiniță privată, cu programă adaptată curriculumului în vigoare, dar și activități extracurriculare extinse (MindLab, ateliere, activități ludice).

0+ ani
4.2
Atelier Prieteni

Grădinița Mama Filomena

Strada Ungheni 21, Iași

Grădiniță privată, cu ofertă curriculară bogată, activități de joc & joacă pentru copii, ateliere periodice și cursuri opționale din domenii variate.

0+ ani
5
Atelier Prieteni

Grădinița PP numărul 1

Strada Nicolina 46, Iași

Grădiniță de stat, cu program prelungit, ce oferă un climat educațional deschis, blând, care promovează colaborarea, prietenia și înțelegerea!

0+ ani
3.6
Atelier Prieteni

Grădinița PP numărul 14

Strada Canta 30, Iași

Grădiniță de stat cu program prelungit, unde se pune accentul pe dezvoltarea multilaterală a copiilor, în funcție de vârstă și conform nevoilor avute.

0+ ani
4
Atelier Prieteni

Grădinița Euro Kid (Păcurari)

Şoseaua Rediu 34, Iași

Grădiniță privată, o alternativă eficientă pentru părinții care sunt în căutarea unui loc modern, colorat, dotat la nivel de standarde europene, pentru copii.

0+ ani
5
Atelier Familie

Grădinița EuroEd

Strada Florilor 1c, Iași

Grădiniță privată cu activități educaționale în conformitatea curriculumului în vigoare, dar și activități extracurriculare din diferite domenii de activitate.

0+ ani
5
Atelier Prieteni

Grădinița Lorelay

Str. Prof. Emil Honoriu 2a, Iași

Grădiniță privată (și școală primară), care își desfășoară activitatea într-o locație modernă, colorată, cu dotări și echipamente moderne, pentru copii.

0+ ani
4.7
Atelier Prieteni

Grădinița Maniera Montessori

Strada Aeroportului 1, Iași

Grădiniță privată care și-a adaptat programa educațională în conformitate cu pedagogia modernă & actuală Montessori, cu eficiență dovedită șființific.

0+ ani
4.3