26 Rezultate
Familie

Piața Unirii Timișoara

Piața Unirii, Timișoara

Cea mai veche piață cu importanță istorică din Timișoara, înconjurată de numeroase atracții turistice ale orașului, terase și restaurante.

0+ ani
4.8
Familie

Muzeul Satului Bănățean

Strada Avram Imbroane 1, Timișoara

Muzeu în aer liber, cu importanță etnografică semnificativă, fiind una dintre cele mai impresionante atracții turistice din România. Merită vizitat!

0+ ani
4.5
Familie

Bastionul Maria Theresia

Strada Hector, Timișoara

Clădire istorică din Timișoara, ridicată încă din perioada în care Banatul aparținea Imperiului Austriac. Un reper cultural & istoric important!

0+ ani
4.5
Familie

Fântâna cu Pești din Timișoara

Piața Victoriei, Timișoara

Atracție turistică din Timișoara, important punct de reper istoric & cultural pentru oraș și locuitorii acestuia. Situată în Piața Victoriei!

0+ ani
4.6
Familie

Biserica Millennium

Piața Romanilor 6, Timișoara

Cea mai mare biserică romano-catolică din oraș, construită în stil neoromanic. O bijuterie arhitecturală construită acum mai bine de un secol.

0+ ani
4.8
Familie

Muzeul de Artă Timișoara

Piața Unirii 1, Timișoara

La Muzeul de Artă Timișoara, vă așteaptă o serie de evenimente culturale captivante, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți. De la lansări de…

0+ ani
4.7
Familie

Muzeul Castelul Huniade

Parcul Castelului, Piața Iancu Huniade 1, Timișoara

Muzeul unui castel care domnește încă din perioada medievală, cu numeroase decorații, expoziții și elemente arhitecturale speciale.

0+ ani
3.9
Familie

Memorialul Revoluției din Timișoara

Strada Oituz 2, Timișoara

O lecție de istorie pe care, poate, orice persoană ar trebui să o (re)parcurgă, pentru a înțelege și aprecia mult mai bine timpurile trăite.

4+ ani
4.6
Familie

Muzeul Național al Banatului

Strada Martin Luther 4, Timișoara

De la expoziții cu tarantule vii, la cele cu obiecte spațiale fascinante și până la expoziții în care lumea reală se întâlnește cu cea virtuală,…

0+ ani
4.2
Familie

Muzeul de Transport Public Corneliu Mikloși

Bulevardul Take Ionescu 83, Timișoara

Muzeu cu specific fundamentat pe istoria transportului public din Timișoara - tramvaie și altele, expuse și accesibile publicului!

0+ ani
Familie

Muzeul Consumatorului Comunist

Strada Arhitect Laszlo Szekely 1, Timișoara

Muzeu cu specific comunism care vă va duce cu gândul la copilărie și, în același timp, le va arăta celor mici cum erau acele vremuri.

0+ ani
4.7
Familie

Kunsthalle Bega

Calea Circumvalațiunii 10, Timișoara

Galerie de artă care promovează și susține arta contemporană modernă, abstractă, ca parte integrantă a efervescenței artisticile timișorene.

4+ ani
4.5
Familie

Art Encounters Foundation

Bulevardul Take Ionescu 46c, Timișoara

Galerie de artă unde se organizează numeroase expoziții, programe cu specific artistic, fiind promovată arta arhitecturală, teatrală, literară și plastică.

4+ ani
5
Familie

Muzeul Trenulețelor

Timișoara, România

Muzeul Trenulețelor - locul perfect pentru copiii iubitori de trenulețe. Aici se găsește și cea mai mare machetă feroviară din România (peste 500 metri).

0+ ani
4.3
Familie

Nemesis Art Club

Strada Hector, Timișoara

Galerie de artă unde se organizează expoziții, vernisaje, concerte, lansări de carte și unde se poate servi cafea, ceai și alte băuturi răcoritoare!

4+ ani
4.8
Familie

Galeria de artă Helios

Piața Victoriei 6, Timișoara

Locul unde arta modernă, contemporană, abstractă, sub formă de natură moartă sau peisagistică este expusă publicului iubitor de frumos!

0+ ani
4.5
Familie

Casa cu Iederă

Bulevardul Corneliu Coposu 5, Timișoara

Atracție turistică din Timișoara, un conceput unic în țara noastră care vă va impresiona și cu care, neapărat, trebuie să aveți poze!

4.9
Familie

Statuia Lupoaicei

Piața Victoriei, Timișoara

Statuie situată în Piața Victoriei, replică a statuii amplasate în Roma, Lupa Capitalina, primită în dar încă de pe vremea lui Mussolini.

0+ ani
4.6
Familie

Galeria Jecza

Calea Martirilor 1989, Timișoara

Galerie de artă în memoria marelui artist timișorean Peter Jecza, care promovează valorile moderne, contemporane, ale țării noastre.

0+ ani
Familie

Galeria TRIADE

Calea Martirilor 1989, Timișoara

Galerie de artă cu specific plastic, cu numeroase expoziții, vernisaje, ce își propune să faciliteze accesul publicului la arte și estetică!

0+ ani
4.6