33 Rezultate
Familie

Muzeul Mihai Codreanu (Vila Sonet)

Strada Rece 5, Iași

Cunoscut drept și Vila Sonet, aici se găsesc importante obiecte personale și de cult ale poetului Mihai Codreanu, colecții și expoziții permanente.

0+ ani
4.7
Familie

Casa Muzeelor

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

Casa Muzeelor reprezintă un important centru istorico-cultural al orașului Iași, aici funcționând, de fapt, 4 instituții muzeale de prestigiu național!

0+ ani
4.9
Familie

Casa Memorială George Topîrceanu

Strada Dimitrie Ralet 7, Iași

Casa memorială a marelui poet Goerge Topîrceanu, unde acesta a locuit, cu expoziții permanente și temporare deschise publicului larg.

0+ ani
4.5
Familie

Muzeul Municipal Regina Maria

Strada Zmeu 3, Iași

Important reper istoric & cultural al orașului, cu o arhitectură absolut superbă. Colecții cu documente, fotografii, hărți, obiecte de artă, cărți vechi!

0+ ani
4.6
Familie

Muzeul de Istorie a Moldovei (Iași)

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 1, Iași

Patrimoniul muzeului include peste 50.000 de piese, reunite în 3 mari colecții: arheologie, istorie, numismatică & medalistică. Deschis publicului larg!

0+ ani
4.8
Familie

Muzeul Național al Literaturii Române (Iași)

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

În cadrul Muzeului Național Literaturii Române sunt reunite peste 300.000 de piese, în 300 de colecții, de-a lungul secolelor XV-XX, din întreaga lume!

0+ ani
4.9
Familie

Colecția Muzeală ”Istoria Teatrului Românesc”

Parcul Copou, Bulevardul Carol I, Iași

Colecție situată în incinta Muzeului Mihai Eminescu, la etajul acestuia, cu numeroase obiecte și colecții din domeniu artistic, exponate și altele.

0+ ani
4.6
Familie

Muzeul Universității Alexandru Ioan Cuza

Strada Titu Maiorescu 12, Iași

Muzeul Universitar, în cadrul căreia se găsesc Muzeul Civilizației Cucuteni & Muzeul Academic. Important reper al primei universități din România!

0+ ani
4.8
Familie

Muzeul Memorial Mihail Kogălniceanu

Casa Mihail Kogălniceanu, Strada Mihail Kogălniceanu 11, Iași

Important reper spațio-temporal al orașului Iași, o bogată moștenire culturală lăsată în urmă de familia Kogălniceanu. Colecții, expoziții și altele!

0+ ani
4.8
Familie

Muzeul Poni-Cernătescu

Strada Mihail Kogălniceanu 7B, Iași

Muzeu care conține obiecte de mobilier, cărți, documente, obiecte de artă, fotografii, minerale, corespondențe, partituri muzicale și lucrări științifice.

0+ ani
4.7
Familie

Muzeul Pogromului

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

Muzeul Pogromului care reiterează tragicele evenimente care au avut loc între 28-30 iunie, 1941. Fotografii, mărturii, documente și o hologramă!

8+ ani
4.9
Familie

Muzeul Militar Național Regele Ferdinand I (Iași)

Bulevardul Carol I 5-7, Iași

Muzeu cu specific militar, unde se găsesc 6 colecții (Istorie Militară, Tehnică, Aeronautică, Uniforme, Armament, Atelaje & Harnașamente), indoor & outdoor.

0+ ani
4.7
Familie

Muzeul Mitropolitan (Iași)

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Iași

Muzeu la demisolul Catedralei Mitropolitane, cu numeroase săli (Baptiseriu, Sinaxar, Ofranda, Cititorilor, Eclesia, Calea Crucii & Istoria Duhovnicească).

0+ ani
4.9
Familie

Muzeul de Artă (Iași)

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 1, Iași

Muzeu de artă cu peste 10.000 de obiecte expuse, din domenii artistice diverse - sculptură, grafică, pictură, etnografie și altele. Un spațiu superb!

0+ ani
4.9
Familie

Releu Bucium

Releu Bucium, Iași

Punct de panoramă asupra orașului, care se vede superb în special seara, în mijlocul naturii. O locație perfectă pentru picnic și voie bună în familie!

0+ ani
4.6
Familie

Galeria apARTe

Strada Sărărie 189, Iași

Galerie de arte unde se organizează expoziții, vernisaje, worskop-uri creative și de arte plastice pentru copii și adolescenți. Un loc al frumosului!

4+ ani
4.8
Familie

Muzeul Copilăriei în Comunism

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

Muzeu cu specific comunist, în cadrul căruia se găsesc 2 expoziții permanente: sălile de clasă din comunism & familia în comunism, cu tot ce înseamna…

0+ ani
5
Familie

Casa Armatei

Bulevardul Carol I 7, Iași

Atracție turistică, situată în drum spre Parcul Copou, unde pot fi văzute diferite echipamente de război (în special turnuri), expuse outdoor, gratuit!

0+ ani
4.7
Familie

Muzeul Științei & Tehnicii Ștefan Procopiu

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 1, Iași

Muzeu cu profil tehnic & științific, cu numeroase secții specifice, localizat în interiorul Palatului Culturii. O atracție atât pentru copii, cât și pentru adulți!

4+ ani
Familie

Grădina Publică Palas

Strada Palat 3, Iași

Grădină publică din Iași, lângă mall-ul Palas, aproape de Palatul Culturii, cu facilități pentru întreaga familie. Votată #1 în topul grădinilor publice din țară!

0+ ani