15 Rezultate
Atelier Curs

Happy Music Makers

Deschis acum

Str. Plevnei 74, Cluj-Napoca

Școală de muzică pentru copii, dar și bebelușii pasionați de arta cântecului, curioși la vederea instrumentelor muzicale și pregătiți de noi aventuri.

0+ ani
Atelier

Şcoala de Artă ReCreativ

Deschis acum

Str. Dobrogeanu Gherea 14A, Cluj-Napoca

Școală de arte care organizează ateliere de creație pentru copii, dar și adulți, oferind, de asemenea, cursuri de artă, grafică, desen și design.

8+ ani
Atelier

Junior Camp Cluj

Deschis acum

Str. Octavian Goga 49, Cluj-Napoca

Afterschool și ateliere, petreceri, activități și programe pe placul prichindeilor, toate adaptate la nevoile educaționale ale acestora!

4+ ani
5
Atelier

RIS Kinderclub

Închis

Str. Aviator Bădescu 1, Cluj-Napoca

Afterschool pentru copii, activități educative, programe de magie, desen, pictură, șah și multe altele, adaptate nevoilor educaționale ale acestora!

8+ ani
5
Atelier

First Chapter – Afterschool Cluj

Deschis acum

Str. Ploiești, Cluj-Napoca

Centru cu program afterschool care pune la dispozița copiilor activități precum înot, cursuri de engleză, germană și japoneză, golf și ateliere muzicale.

8+ ani
Atelier Curs

Centrul Miraveli Education

Deschis acum

Str. Avram Iancu 46, Cluj-Napoca

Centru after school pentru elevii școlii primare și gimnaziale, meditații, cursuri și școală de vară, toate sub îndrumarea echipei Miraveli.

8+ ani
5
Atelier

Club YoYo

Deschis acum

Str. Prof. Ioan Rus 135, Florești

Centru educațional after și before school cu program variat - ateliere, workshop-uri, jocuri și cluburi, petreceri aniversare și evenimenete festive.

4+ ani
4.8
Atelier Familie

Planetarium Kids

Deschis acum

Str. Onisifor Ghibu 10, Cluj-Napoca

Joacă, ateliere senzoriale, yoga și multe alte activități ingenioase într-un spațiu primitor și colorat ce se adresează comunității maghiare.

0+ ani
4.9
Atelier Prieteni

Calendarul Magic

Deschis acum

Str. Paris 15, Cluj-Napoca

Centru educațional ce organizează activități distractive pentru copii, cursuri de sport, artă și limbi străine, petreceri și tabere de vacanță.

4+ ani
5
Atelier Prieteni

Friendly Kids Club

Deschis acum

Str. Ploiești 33, Cluj-Napoca

Centru educațional unde copiii se pot bucura de o gamă variată de jocuri, ateliere, workshop-uri, într-un mediu sigur și plin de optimism!

4+ ani
5
Familie

Mini Reactor

Deschis acum

Str. Petőfi Sándor 4, Cluj-Napoca

Teatru independent pentru copiicare funcționează regulat, cu stagiuni anuale, program lunar și spectacole în fiecare săptămână.

4+ ani
4.9
Atelier Curs

Be Happy Art Studio

Deschis acum

Calea Dorobanților 42, Cluj-Napoca

Centru educațional pentru copii, cu program bogat, multilateral, locuri de joacă (indoor & outdoor), într-un cadru care promovează socializarea și disciplina.

4+ ani
5
Atelier Curs

Artizy Learning HUB

Deschis acum

Str. Zizinului 3, Cluj-Napoca

Centru educațional pentru copii, cu o programă educațională bogată, ateliere de creație, workshop-uri și activități de dezvoltare personală.

8+ ani
5

School of Joy (ALC)

Închis

Drumul Sfântul Ioan 107c, Cluj-Napoca

Centru educațional multilateral, care pune accent pe experimentare, auto-direcționare, alternativă viabilă pentru sistemul educațional tradițional.

8+ ani
4.3
Atelier

Ghidușel

Închis

Calea Moților 143-145

Ghidușel este un centru educațional care vă pune la dispoziție programe de învățare și stimulare pentru copii și bebeluși.

8+ ani
5