66 Rezultate

TSH Stables

Str. Principală, Comuna Cojocna

TSH Stables e un centru de echitație din Cluj-Napoca, ce oferă cursuri de călărie pentru copii.

8+ ani
4.9

Napoca Baschet School

Str. Grădinarilor 1, Cluj-Napoca

Club sportiv de baschet feminin profesionist care formează tinere sportive prin antrenamente și competiții încă din anul 2013.

8+ ani

L.A Baschet

Str. Mărișel 17, Cluj-Napoca

Club sportiv de baschet feminin, antrenat de fosta campioană națională, Andreea Lazăr, unde copiii vor deprinde spiritul de echipă.

8+ ani

Smart Basketball Team

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Școală de baschet feminin care oferă o comunitate bazată pe spirit de echipă, unde profesionalismul se îmbină cu pasiunea pentru baschet.

8+ ani

ACS Dan Matei

Baza Unirea, Aleea Clăbucet, Cluj-Napoca

Școală de fotbal pentru băieți și fete care promovează sănătatea, prietenia și încrederea prin antrenamente care se desfășoară cu profesionalism și dedicare.

8+ ani

Club sportiv U Evolution

Str. Pandurilor 7, Cluj-Napoca

Club sportiv de fotbal, unde copiii au ocazia să se dezvolte nu doar atletic, ci și psihologic primind îndrumare și încredere din partea antrenorilor.

4+ ani

CS Atletic Cluj

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca

Club sportiv de atletism ce organizează atrenamente pentru copii și promovează un stil de viață sănătos și activ în rândul tinerilor.

8+ ani

Volleyball Forever

Str. Horticultorilor 1, Cluj-Napoca

Antrenamente de volei și tabere sezoniere pline de distracție, ce dezvoltă coordonarea, rezistența și contribuie la încrederea în sine a copiilor.

8+ ani
Familie Prieteni

Pârtia Feleacu

DC77, Feleacu

Pârtie de ski și snowboard modernă care favorizează practicarea sporturilor de iarnă, fiind situată în apropierea orașului Cluj-Napoca.

4+ ani
4.4

Eagles Cluj – Baseball&Softball

Str. Septimiu Albini 139-141, Cluj-Napoca

Unicul club de baseball și softball din Cluj-Napoca oferă cursuri și organizează competiții atât pentru adulți, cât și pentru copii.

4+ ani
Curs Familie

Gymotion Studio

Str. Fagului 69, Cluj-Napoca

Sală de sport ce organizează antrenamente de grup, dar și individuale, oferind atât cursuri pentru adulți, cât și ore de balet și dans pentru copii.

4+ ani
5

MMA Transilvania

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca

Sală de Arte Marțiale Mixte unde veți întâlni antrenori cu experiență ce oferă cursuri de autoapărare prin clase interactive pentru copii și adulți.

4+ ani
4.9
Curs Prieteni

Zaiko Adventures

Aleea Garoafelor, Baciu

Agenție care se ocupă de organizarea traseelor montane, drumețiilor și taberelor în brațele primitoare ale naturii, pentru întreaga familie!

8+ ani

Aerobic Gymnastics & Dance Florești

Str. Prof. Ioan Rus, Florești

Sală de fitness unde se organizează cursuri de dans, gimnastică și balet pentru copiii, promovând conceptul de fit&fun într-o manieră practică.

4+ ani
5

Clubul Sportiv Hayashi Activ

Bd. Cetatea Fetei, Florești

Club sportiv pentru pasionații de arte marțiale, cu peste 20 de ani de activitate în domeniu, ce oferă, de asemenea, antrenamente de baschet și fotbal.

4+ ani
4.7
Curs Familie

Tenis Club “Ciprian Porumb”

Str. Augustin Bunea 1, Cluj-Napoca

Club sportiv de tenis, fondat de fostul jucător de performanță, Ciprian Porumb, organizează cursuri de inițiere și performanță pentru copii.

4+ ani
4.6

Fortuna Sport Center

Str. Miraslău 4, Cluj-Napoca

Fortuna Sport Center este gândit special pentru familii, oferind cursuri de dans și clase de fitness atât pentru adulți, cât și pentru copii.

4+ ani
5

Gym & Play Gimnastică ritmică

Bd. 1 Decembrie 1918 142, Cluj-Napoca

Centru sportiv unde sunt puse la dispoziția copiilor (exclusiv fete) cursuri de gimnastică ritmică, care îmbină exercițiul cu joaca și distracția.

4+ ani
5

Tornado Kyokushin

Str. Cernavodă 5-9, Cluj-Napoca

Club sportiv de arte marțiale - karate kyokushin - pentru începători, intermediari și avansați, unde disciplina și siguranța primează.

8+ ani
5