14 Rezultate
Atelier Prieteni

Tabere pe Terra

Str. Soporului, Cluj-Napoca

Tabere organizate pentru copii cu numeroase activități în aer liber, o comunitate plină de energie și motive de distracție la ficare pas.

8+ ani
4.8
Familie Prieteni

Adrenalin Park

Casele Micești nr. 152F

Parc de aventură atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, lângă Pădurea Făget, cu trasee, ateliere și numeroase oportunități de joc și distracție!

4+ ani
4.8
Familie

Gecko Parc

DC91, Săliște

Parc de aventură cu activități în aer liber, trasee suspendate, jocuri, tiroliene și numeroase alte oportunități de joc adaptate vârstei copiilor.

4+ ani
4.7
Curs Familie

Echitație & Călărie Cluj

Str. Transilvaniei 390, Baciu

Centru de echitație unde doritorii pot să se bucure de frumusețea acestei activități ieșind la plimbări călare prin pădure și pe dealurile din împrejurimi.

8+ ani
Familie Prieteni

Adventure Center Transilvania

Str. Someșului 29, Florești

Companie specializată în programe de explorare a naturii, aventuri, drumeții, activități specifice, promovând apropierea de natură!

8+ ani
5
Atelier Prieteni

Adventure CAMPS

Calea Florești 81, Cluj-Napoca

Adventure CAMPS organizează tabere educaționale, promovând cunoașterea și descoperirea mediului înconjurător, în condiții de siguranță.

4+ ani
Atelier Prieteni

Pahumi

Feleacu nr. 83, Feleacu

Centru educațional pentru copii cu activități de relaxare, agrement, petreceri, workshop-uri, ateliere și cursuri, tabere de o zi, dar și club pentru mămici.

4+ ani
4.4
Familie Prieteni

Fun Park Feleacu

Feleacu nr. 83, Feleacu

Parc de distracții potrivit pentru întreaga familie - vă puteți bucura de tir, escaladă, tubing, parc de joacă și tiroliană, paintball și bob alpin!

4+ ani
4.3

Art House Baletworkout

Calea Dorobanților 116, Cluj-Napoca

Școală de dans - balet, dans contemporan, popular, ballet fit și yoga, dar și fitness, locul unde mișcarea se transformă într-o adevărată distracție.

4+ ani
5
Curs Familie Prieteni

Revolution Outdoors

Str. Valea Fânațelor

Club de echitație ce oferă plimbări călare în natură, plimbări în manej, tabere, lecții de echitație sub îndrumarea unui instructor și activități extrașcolare

4+ ani
5

Genessis Dance Studio

Str. Victor Babeș 3, Cluj-Napoca

Genessis Dance Studio îi așteaptă pe copii să pășească pe ritmurile muzicii și să descopere împreună lumea dansului, fie ca hobby, sau sport de performanță.

4+ ani
5
Familie Prieteni

Adeona Camps

Str. Alexandru Vaida Voevod 101

Adeona Camps organizează tabere și excursii pentru copii și elevi, ce promovează turismului montan și atitudinea pozitivă față de natură.

4+ ani
4.7
Atelier Curs Prieteni

Școala lui Gerula

Florești, Romania

Școală de echitație care se concentrează pe familiarizarea copiilor cu natură, organizând și sesiuni de hipoterapie, dedicate copiilor cu nevoi speciale.

8+ ani
4.8
Curs Familie

Napoca Sport Horse

Comuna Ciurila, Satul Sălicea

Centru de echitație pentru copii și adulți de toate vârstele, sub îndrumarea personalului avizat ce pune la dispoziție și ședințe foto, plimbări, sau cursuri.

4+ ani
4.7