Despre noi

Povestea noastră a fost începută de două mămici: Cristina și Corina, care atunci când erau în căutarea unui loc în care pot merge cu copiii, și-au dat seama că era nevoie de prea mult timp pentru a-l găsi pe cel mai potrivit. Astfel, ele s-au hotărât că ar fi fost mult mai facil să adune TOATE locațiile într-un singur loc, pentru ca data viitoare să nu mai fie nevoie să petreacă atât de mult timp găsind-o pe cea mai potrivită. Inițial, au început cu cele din Cluj, dorindu-și să facă mai ușoare ieșirile cu copiii pentru părinții clujeni. Ulterior, și-au dat seama că ideea este atât de practică încât, de ce nu, conținutul poate fi extins pentru întreaga țară!

Clubul Copiilor este locul unde părinții au posibilitatea de a găsi cu rapiditate locația perfectă unde ar putea petrece timp în familie, locații prietenoase cu cei mici, locuri de joacă, petreceri, activități sportive, artistice și creative, tabere de vară, cursuri. Există un întreg și efervescent univers al posibilităților, însă poate tocmai din acest motiv s-ar putea dovedi destul de greu să o alegi pe cea mai potrivită pentru copiii noștri. Aici, mizăm în primul rând pe faptul că fiecare locație prezentată are anexată recenziile primite din partea altor persoane. Pentru că fiecare își dorește tot ce este mai bun și sigur pentru micii mari exploratori! Când ești părinte, îți dorești foarte mult să oferi experiențe minunate, de neuitat și cât mai frumoase copiilor tăi – pentru că, într-adevăr, merită tot ce este mai bun!

Clubul Copiilor este locul unde părinții au posibilitatea de a găsi cu rapiditate locația perfectă unde ar putea petrece timp în familie, locații prietenoase cu cei mici, locuri de joacă, petreceri, activități sportive, artistice și creative, tabere de vară, cursuri. Există un întreg și efervescent univers al posibilităților, însă poate tocmai din acest motiv s-ar putea dovedi destul de greu să o alegi pe cea mai potrivită pentru copiii noștri. Aici, mizăm în primul rând pe faptul că fiecare locație prezentată are anexată recenziile primite din partea altor persoane. Pentru că fiecare își dorește tot ce este mai bun și sigur pentru micii mari exploratori! 

Zazen2

Adaugă aici textul pentru subtitlu

De la grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, la excursii în natură, atracții turistice, restaurante friendly și evenimente periodice, facilități dintre cele mai practice, din diferite domenii de activitate, Clubul Copiilor înmagazinează în articolele și locațiile postate informații și opțiunile viabile pentru nevoile tale și ale copiilor tăi! 

 

A încerca înseamnă a explora, și fiecare expediție exploratorie își urmează dinamica firească: suișuri, dar și coborâșuri, înfrângeri, dar și câștiguri. Însă, dacă este să putem afirma cu certitudine un lucru, acesta este faptul că nicio călătorie nu a avut un impact pozitiv semnificativ asupra călătorului: iar copiii, în cea mai intimă natură a lor, sunt exploratori desăvârșiți, care ar putea transforma o cutie într-un adevărat castel străvechi. Pentru ei, cunoașterea presupune și implică stimulare.

 

Clubul Copiilor este locul unde părinții au posibilitatea de a găsi cu rapiditate locația perfectă unde ar putea petrece timp în familie, locații prietenoase cu cei mici, locuri de joacă, petreceri, activități sportive, artistice și creative, tabere de vară, cursuri. Există un întreg și efervescent univers al posibilităților, însă poate tocmai din acest motiv s-ar putea dovedi destul de greu să o alegi pe cea mai potrivită pentru copiii noștri. 

 

Aici, mizăm în primul rând pe faptul că fiecare locație prezentată are anexată recenziile primite din partea altor persoane. Pentru că fiecare își dorește tot ce este mai bun și sigur pentru micii mari exploratori! Când ești părinte, îți dorești foarte mult să oferi experiențe minunate, de neuitat și cât mai frumoase copiilor tăi – pentru că, într-adevăr, merită tot ce este mai bun!

Adaugă aici textul pentru subtitlu

De la grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, la excursii în natură, atracții turistice, restaurante friendly și evenimente periodice, facilități dintre cele mai practice, din diferite domenii de activitate, Clubul Copiilor înmagazinează în articolele și locațiile postate informații și opțiunile viabile pentru nevoile tale și ale copiilor tăi! A încerca înseamnă a explora, și fiecare expediție exploratorie își urmează dinamica firească: suișuri, dar și coborâșuri, înfrângeri, dar și câștiguri. Însă, dacă este să putem afirma cu certitudine un lucru, acesta este faptul că nicio călătorie nu a avut un impact pozitiv semnificativ asupra călătorului: iar copiii, în cea mai intimă natură a lor, sunt exploratori desăvârșiți, care ar putea transforma o cutie într-un adevărat castel străvechi. Pentru ei, cunoașterea presupune și implică stimulare.

De la grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, la excursii în natură, atracții turistice, restaurante friendly și evenimente periodice, facilități dintre cele 

Gutenberg2

Cu prietenie și recunoștință,

Clubul Copiilor